Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Immortals már múltkor is megvett elsőre kilóra. :D Továbbra is várós.

Sokkal tökösebbnek tűnik mint az új "Titánok harca".
Hozzászólás ideje:

Eljött a várva várt hét. Bemutatják a Transformers 3-at. Végig 3D-s lesz mint az Avatar? Mert ha nem akkor 2d-ben nézem meg.

Hozzászólás ideje:

Eljött a várva várt hét. Bemutatják a Transformers 3-at. Végig 3D-s lesz mint az Avatar? Mert ha nem akkor 2d-ben nézem meg.

Végig az lesz, nyugodt lehetsz...

Hozzászólás ideje:

Sokkal tökösebbnek tűnik mint az új "Titánok harca".

Annál már minden csak jobb lehet. :) Mondjuk én annyira nem húztam rajta a számat mint sokan, de egyáltalán nem fogott meg. Az Immortalst meg meglátjuk milyen lesz. A képi megvalósítás tetszik, sztori is bejön, már csak a történetvezetés lesz kérdéses. A 300-at nehéz lesz túlszárnyalnia az hétszentség. :)
Hozzászólás ideje:

És én csak 15-e után tudom megnézni. :cry:

Elérhető a Space Battleship Yamato. Japán nyelvtanulók előnyben :D Belepörgettem; egész jónak tűnik :)

Kár, hogy irritál a japán nyelv. :para:

Hozzászólás ideje:

Mondjuk én annyira nem húztam rajta a számat mint sokan

Én se. Mondjuk én max. a trélerén húzhattam a számat mert a filmet még nem is láttam. Nem is akarom megnézni.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Mert? Vegyük már el a lehetőséget attól, aki 3D-be akarja látni, csak mert neked nem tetszik? :roll:

Mert olcsóbban akarom megnézni. Tőlem meg azt a lehetőséget vették el, hogy 2D-ben nézzem meg. :roll:

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Mert olcsóbban akarom megnézni. Tőlem meg azt a lehetőséget vették el, hogy 2D-ben nézzem meg. :roll:

Adják 2D-ben is pedig. Másrészről állítólag van olyan jó a plusz dimenzió mint az Avatarban. Holnap nézzem a filmet. :D
Hozzászólás ideje:

Marhára el van véve, akár ingyen is megnézheted, igaz, kicsit várnod kell, ha nem akarsz kamerás felvételt sasolni. Na meg aztán az a 350 Ft plusz (150, ha első vetítésre mész), az aztán hűha, abba már országok is tönkre mehetnek. És jöhet a slusszpoén: nálatok a 3D jegy csak 150 Ft-tal kerül többe, mint nálunk a sima jegy! Ha 3D-re első előadásra mész, akkor meg 50 Ft-tal fizetsz kevesebbet, mint én egy sima 2D vetítésért!!! Annyiért, amennyiért nálatok a jegyeket osztogatják, engem még a mozi közelébe se engednek. :)

Hozzászólás ideje:

Minden szegedi moziban 3D-ben adják?

Egyébként a Transformers tipikus látványmozi, szerintem bőven megéri a 3D-s látvány azt a plusz pár 100 forintot.

Azt hiszem meg kellene néznem végre egy filmet 3D-ben. Annyira nagy a tetszési mutatója.

Az Avatar után nekem is csak a második 3D-s élményem lesz a T3. :)

Hozzászólás ideje:

Marhára el van véve, akár ingyen is megnézheted, igaz, kicsit várnod kell, ha nem akarsz kamerás felvételt sasolni. Na meg aztán az a 350 Ft plusz (150, ha első vetítésre mész), az aztán hűha, abba már országok is tönkre mehetnek. És jöhet a slusszpoén: nálatok a 3D jegy csak 150 Ft-tal kerül többe, mint nálunk a sima jegy! Ha 3D-re első előadásra mész, akkor meg 50 Ft-tal fizetsz kevesebbet, mint én egy sima 2D vetítésért!!! Annyiért, amennyiért nálatok a jegyeket osztogatják, engem még a mozi közelébe se engednek. :)

Nem érdekel, hogy máshol hogy mennyiért, és milyen áron adják Én itt a városomban 2D-ben szerettem volna megnézni az öcsémmel és 900 Ft-nál többet nem is kellett volna kiadni, ha úgy döntenek, hogy 2D-ben is vetítik. Már így is túl sok mindenről mondtam le az elmúlt időkben, hogy megvegyem mondjuk a kedvenc könyvemet, vagy moziban nézzem a filmemet. És igen, nagy dolog, már az is, hogy némely esetben, 150Ft-nál többet kellett kiadni, mint, amennyit előre kiszámoltam.

Amikor megtudtam, hogy csak 3D-ben lesz, és az előre betervezett összegnél többet kell kiadni, akkor eredetileg úgy döntöttem, hogy lemondok a mozis minőségről, csakhogy öcsém nagyon szeretné megnézni moziban, és az ő kedvéért úgy döntöttem mégis megnézzük együtt. Ő moziban szeretné megnézni és velem együtt, mert így szoktuk, úgyhogy rávett, hogy mégis így nézzük.

De ettől még nem múlik el az ellenérzésem a 3D-vel kapcsolatban.

Hozzászólás ideje:

Minden szegedi moziban 3D-ben adják?

Egyébként a Transformers tipikus látványmozi, szerintem bőven megéri a 3D-s látvány azt a plusz pár 100 forintot.

Igen, sajnos minden szegedi moziban 3D-ben adják a forgalmazó szerint.

Tudom, hogy a Transformers tipikus látványmozi, csakhogy én meg tipikus 3D-ellenes 2D-s hívő vagyok. A Transformers filmek meg a kedvenceim.

Hozzászólás ideje:

X-men az elsők:

Előzményfilmnek tényleg rossz, de rebootként kiváló lett.

Rozsomák cameója nagyszerű lett. A látványvilág fenomenális. A történet is jól kivitelezett, ezek után tényleg nincs szükség önálló Magneto filmre. Előzményként is

megállta volna a helyét csak akkor jó pár változtatáson kellett volna átesnie.

Hozzászólás ideje:

Oldie, te Imaxban nézed meg holnap? Mert megint az van ,mint az Avatarnál, hogy nyomkodni kell percenként a gombot ha helyet akarsz foglalni.

Hozzászólás ideje:

Oldie, te Imaxban nézed meg holnap? Mert megint az van ,mint az Avatarnál, hogy nyomkodni kell percenként a gombot ha helyet akarsz foglalni.

Nem. Real 3D-s vetítésre megyek. Elég rossz tapasztalatokról írnak az IMAX új digitális vetítőjéről sajnos. Pixeles mint az állat. Oda minimum egy 4k-s vetítő dukálna, ehelyet 2k-s használnak. :S
Hozzászólás ideje:

Nekem nyóc. Én csak átfutottam rajta mert se a film se a kritikája nem érdekel különösebben.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.