Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Azt én is meg akarom nézni valamikor. Eddig csak a "dögöljenek meg"ezős jelenetet láttam belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. (szerkesztve) Emberek, most gondolkodom (de azért máskor is szoktam ) azért ezek nem lesznek gyenge címek jövőre: The Dark Knight Rises The Hobbit Part I Prometheus Avangers The Amazing Spider-Man Sherlock Holmes II ... és ez csak néhány név. Még: Star Wars Episode I 3D (2012 február 9-től a magyar mozikban) Silent Hill: Revelation Men in Black 3 Total Recall Szerkesztve: 2011. Július 24. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. De van aki nem rühelli (pl:én), úgyhogy jó lenne, ha ezt a "mocskos" státuszt nem raknád úgy oda, mintha ez lenne a hivatalos megnevezése Lapozd át vagy nem tudom. Számomra az, punk-tum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Lapozd át vagy nem tudom. Számomra az, punk-tum Ez aztán a korrekt hozzáállás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Ez aztán a korrekt hozzáállás Bocs, de ebben nem indítok vitát. Korrekt nem korrekt, fogadd el, hogy számomra az. Ennél durvábbat is tudnék róla mondani, de az már ide tényleg sok lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. (szerkesztve) Bocs, de ebben nem indítok vitát. Korrekt nem korrekt, fogadd el, hogy számomra az. Ennél durvábbat is tudnék róla mondani, de az már ide tényleg sok lenne. Elfogadom, csak akkor ha te is, hogy számomra(és sokak számára) nem az, ezért kérlek légy oly korrekt és ne közölj tényként olyanokat, hogy ő egy "mocsok". Mert szerintem nem az, hanem egy igen tehetséges rendező, akinek a munkáiba már csak azért is beleköt a sok (szélső)jobboldali, mert homoszexuális. Ráadásul úgy, hogy nagy részük egy rendezését sem látta. De ez tényleg OFF már. Szerkesztve: 2011. Július 23. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Ez az én tényem róla, pont. A szélsőségezős duma meg nem kell, mert semmi köze hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Ez az én tényem róla, pont. A szélsőségezős duma meg nem kell, mert semmi köze hozzá. De van köze hozzá, mert a szélsőjobboldal támadja őt fröcsögve, a nemi identitása és a politikai hovatartozása miatt. A legszánalmasabb, hogy olyanok kötnek bele a munkájába, akiknek fingja nincs a művészetről, sőt egyetlen rendezését sem látták. Csak hallják hogy van ez a "ballib k**csög" az értelmes elvtársaiktól és elkezdik őt is utálni, mint oly sok mást. De tudom, neked biztos nagyon alapos okod van mocsoknak hívni egy embert, akiről a kurucinfo-s híreken kívül valószínűleg semmit nem tudsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Elfogadom, csak akkor ha te is, hogy számomra(és sokak számára) nem az, ezért kérlek légy oly korrekt és ne közölj tényként olyanokat, hogy ő egy "mocsok". Korrektséget vársz Olditól? Milyen bájosan naiv. Ha lehet a filmekbe ne nézzünk már bele politikát, avagy ne offoljatok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Sucker Punch: Hát eléggé vegyesek az érzéseim. Igazából annyira nem jött be a film. Nem éppen ezt vártam tőle. Persze lehet, hogy csak nekem nem esett le valami eget rengető okosság, amit sugallni akart, de annyira nem volt semmi története a filmnek, és azt is fölöslegesen agyonkavarták, hogy az akciók már nem is érdekeltek annyira, annak ellenére, hogy rohadt látványosak voltak. Akkor már Zack készített volna inkább egy kalandfilmet. Bár a lánykák szépek voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Emberek, most gondolkodom (de azért máskor is szoktam ) azért ezek nem lesznek gyenge címek jövőre: Kár hogy a Superman premierjét eltolták egy évvel. (OFF: Alföldi meg jó színész, megvan a véleményem azokról akik orrba-szájba szidják ok nélkül) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Kár hogy a Superman premierjét eltolták egy évvel. Obi, ezt én is sajnálom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Sose lehet tudni mi sülhet ki egy kis szerepjátékozásból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Sose lehet tudni mi sülhet ki egy kis szerepjátékozásból. Jónak néz ki, must see kategória Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Bocs, de ebben nem indítok vitát. Korrekt nem korrekt, fogadd el, hogy számomra az. Ennél durvábbat is tudnék róla mondani, de az már ide tényleg sok lenne. Ez csak téged minősít nem Alföldit. Mi a bajod vele? Hogy vitte valamire? Vagy az a sok mocskolódás miatt van amit a kurucon olvasol róla? Nem is ismered. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Jónak néz ki, must see kategória A kiskrapek lehet a fő mókamester. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Ezek a majmosok is belejöttek a lelődözgetésbe: majmos részlet 1 majmos részlet 2 majmos részlet 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Ezek a majmosok is belejöttek a lelődözgetésbe: majmos részlet 1 majmos részlet 2 majmos részlet 3 Továbbra is tetszetős ezek a majmocskák. Tök jó amikor Cézár rá szól a gorillára, hogy ne ölje meg a rendőrt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Tök jó amikor Cézár rá szól a gorillára, hogy ne ölje meg a rendőrt. Bezzeg ha egy ember szólt volna rá. Hujjuj! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. http://www.youtube.com/watch?v=6O6BCUGjcQ0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Nem lenne semmi csajszikról kajolgatni. A hosszú hajút meg én először Rourke-nak néztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Nem semmi változáson ment át Mark Hamill. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Még az anyja se ismerné úgy fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. A nagy részét már kirakták, de én kiegészítettem a maradékkal! Avengers óriásposzter! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. A dátum stimmel? Jövő május? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Hivatalos poszterek szal szerintem igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. A dátum stimmel? Jövő május? Mi már április 26-án megkapjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Köszi a válaszokat Valószínűleg valamilyen formában megnézem (attól függően, mi lesz akkor éppen velem), mivel a résztvevők eddigi kalandjait láttam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Már tudom is hogy én milyen okból fogom megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Ő ki lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.