Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A Mátrixnál nem jobb, de kiemelkedően jó film.

Nagyjából így lehet összefoglalni. Nekem mondjuk jobban tetszik, mint a Mátrix, de hogy jobb-e vagy sem, azt szerintem ennél sincs értelme összehasonlítani. Érdemes megnézni, Christian Bale itt is remekel, a sztori is érdekes, és baromi jó akciók vannak benne.

"Hogy lehet lefegyverezni egy papot? Kérd el tőle a fegyvereit."

Hozzászólás ideje:

Az én nézőpontomból sokkalta többet ér mint a Mátrix/Mátrix-trilógia.

Hozzászólás ideje:

Nem sok minden volt az új Ghsot Rider-ről a Comic Conon. Annyit megerősítettek, hogy teljesen különbözni fog az előzőtől. Egy trailernek jobban örülnék már.

Hozzászólás ideje:

Na! Ez elég ütős kis előzetes. Feljegyeztem.clap.gif

öhöm, öhöm...elcsöppenős :D

Zúzós tesztanyagnak tűnik. Remélem azok a becsapódó lövedékek fognak produkálni még valamit a célba érkezésük után. :D

Nem sok minden volt az új Ghsot Rider-ről a Comic Conon. Annyit megerősítettek, hogy teljesen különbözni fog az előzőtől.

Szerintem valami jobbat is kitalálhattak volna mint az az emberi testet öltő gonoszos sztori.
Hozzászólás ideje:

Mindenkihez szól a kérdésem, de a tudása miatt leginkább Dzséjthez. Az Alien filmekből jobbak a rendezői változatok? Mert csak a mozi verziót ismerem, és kíváncsi vagyok, h érdemes-e e próbát tenni velük. Az Aliens kivétel, mert abból csak a DC-t ismerem. És a bővítések között ugye nincs olyan ami ellentmondást szül a többi filmmel? Előre is köszi!

Hozzászólás ideje:

Mindenkihez szól a kérdésem, de a tudása miatt leginkább Dzséjthez. Az Alien filmekből jobbak a rendezői változatok? Mert csak a mozi verziót ismerem, és kíváncsi vagyok, h érdemes-e e próbát tenni velük. Az Aliens kivétel, mert abból csak a DC-t ismerem. És a bővítések között ugye nincs olyan ami ellentmondást szül a többi filmmel? Előre is köszi!

Úgy emlékszem, a közízlés egyezik azzal, ahogy te láttad őket. :)

Hozzászólás ideje:

Preston is tudna a delikvensekkel mit kezdeni. :rock:

Erről a filmről életemben nem hallottam. Nagyon jó, nyomjátok csak. :D Természetesen már jön lefele.

Ilyenkor szoktam arra gondolni hogy színészenként végigmegyek az imdb-n és amiről nem is hallottam azt leszedem és akkor nem maradok le az ilyen filmekről.

Hozzászólás ideje:

Szó-szó. Az Aliens esetén jobb a rendezői változat, mert sokat tesz hozzá a szereplőkhöz és az eseményekhez.

Az Alien esetében érdekesek az új jelenetek (az idegen szignál hallható, plusz látható az alien fészke), de nem tesznek sokat hozzá a filmhez, ráadásul néhány jelnetet kivágtak a moziváltozathoz képest, így a rendezői még egy perccel rövidebb is.

Az AR-nél is jobb a bővített változat, ámbátor a plusz jelenetek ott is inkább érdekesség számba mennek.

Az Alien3 a legfogósabb kérdés, mert a plusz harminc perc olyan jeleneteket tartalmaz, ami a sztorit és a karaktereket is jelentősen befolyásolják. Viszont elszúrták az alien születésének jelenetét (egy döglött ökörből kell ki az alien), és Ripley halálát is (nem kell ki a királynő).

Minden esetre, érdemes mindegyiknél legalább egyszer megnézni a bővítéseket. Ellentmondást nem szülnek a filmekkel (bár az Alienben egy helyen rezeg a léc, ám ott sem törik el :)), és vagy jelentősen változtatnak a filmen, vagy érdekesebbé teszik.

Hozzászólás ideje:

Pedig nem egyszer szóba került már itt. :)

Akkor átsiklottam felette.

Az Alienekhez(bár nem vagyok Dzséjt). Szerintem érdekességnek elmennek, de a filmhez nem tesznek pluszt hozzá. Olyan mint az sw kimaradt jelenetek. A film storyjához nem tesznek sokat hozzá.

Hozzászólás ideje:

Az Alienekhez(bár nem vagyok Dzséjt). Szerintem érdekességnek elmennek, de a filmhez nem tesznek pluszt hozzá. Olyan mint az sw kimaradt jelenetek. A film storyjához nem tesznek sokat hozzá.

Azért az Aliens és Alien3 esetén elég sokat hozzátesz. Az utóbbiban ugye majdnem húsz perc olyan sztoriszál van, ami nem is szerepelt a mozisban (az őrült Golic vallási fanatizmusa az alien felé).

Hozzászólás ideje:

Azért az Aliens és Alien3 esetén elég sokat hozzátesz. Az utóbbiban ugye majdnem húsz perc olyan sztoriszál van, ami nem is szerepelt a mozisban (az őrült Golic vallási fanatizmusa az alien felé).

Mondjuk én az Aliens-re gondoltam. :D Pl az hogy Hudson bedobja az automata gépágyú elé a sisakját próbaként, vagy pár jelenet az arctámadó bejutása után a kolónián ,szerintem nem sokat tesz hozzá. Persze az Alien 3-hoz a 30 perc ok lehet ,csak azt sosem láttam.

Hozzászólás ideje:

Mondjuk én az Aliens-re gondoltam. :D Pl az hogy Hudson bedobja az automata gépágyú elé a sisakját próbaként, vagy pár jelenet az arctámadó bejutása után a kolónián ,szerintem nem sokat tesz hozzá. Persze az Alien 3-hoz a 30 perc ok lehet ,csak azt sosem láttam.

Viszont az sokat tesz hozzá, hogy a Weyland-Yutani ítéletét hallhatjuk (amiben burkoltan megfenyegetik Ripley-t, hogy tartsa a száját), hogy Ripley-nek volt egy lánya (ez ugye újraértelmezi Rip és Nyuszi kapcsolatát), hogy voltak robotágyúk, amik megtizedelték az idegeneket, így értelmet nyer, hogy a végén miért van olyan kevés. Hogy Hudson baromira nagyszájú, hogy Ripley a Hadley's Hope-ra érve mozdulni is alig bírt, stb.

Hozzászólás ideje:

Viszont az sokat tesz hozzá, hogy a Weyland-Yutani ítéletét hallhatjuk (amiben burkoltan megfenyegetik Ripley-t, hogy tartsa a száját), hogy Ripley-nek volt egy lánya (ez ugye újraértelmezi Rip és Nyuszi kapcsolatát), hogy voltak robotágyúk, amik megtizedelték az idegeneket, így értelmet nyer, hogy a végén miért van olyan kevés. Hogy Hudson baromira nagyszájú, hogy Ripley a Hadley's Hope-ra érve mozdulni is alig bírt, stb.

Nem akarok szőrszálhasogató lenni de ezen infok a NEM bővített filmben is benne voltak ha jól tudom. Anno mikor láttam a nyolcvanas években már mondták Ripleynek hogy van egy lánya aki már meghalt. A robotágyúk a múltban is valahogy egyértelmű volt(ha a katonáknak volt csak vittek párat a kolóniákra) a létük. Hudson meg már a hibernációból való éledezés után egy nagypofájú katona. De ezeket a hosszított nélkül is tudtuk.

Hozzászólás ideje:

Ilyenkor szoktam arra gondolni hogy színészenként végigmegyek az imdb-n és amiről nem is hallottam azt leszedem és akkor nem maradok le az ilyen filmekről.

Szerintem azokkal a színészekkel kéne kezdeni akiket kedvelsz. Úgy talán könnyebben találnál olyan filmeket amik jobban érdekelnének és nem is gyűlne össze annyira sok egyszerre.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Nem akarok szőrszálhasogató lenni de ezen infok a NEM bővített filmben is benne voltak ha jól tudom. Anno mikor láttam a nyolcvanas években már mondták Ripleynek hogy van egy lánya aki már meghalt. A robotágyúk a múltban is valahogy egyértelmű volt(ha a katonáknak volt csak vittek párat a kolóniákra) a létük. Hudson meg már a hibernációból való éledezés után egy nagypofájú katona. De ezeket a hosszított nélkül is tudtuk.

Az száz százalék, hogy ezeket az infókat te nem láthattad a filmben a '80-as években, mert a mozis verzióban nem volt szó Ripley lányáról se (egyik jelenet sincs benne), se a robotágyúkról. Legfeljebb a könyvből értesülhettél ezekről, mert abban benne vannak.

Hudson nagypofájúsága stimt, a mozisból is lejön, de azért az APC-s pofázása azt is bemutatja, mennyire el van telve magától az összes katona, nem csak Hudson és Vasquez. Nem akkora dolog, mint a fenti kettő, de szerintem bőven megemeli Hudson későbbi pánikjának erejét.

A működő Hadley's Hope meg egy tömény hangulatbomba (és elég sokat hozzáad Nyuszihoz).

Hozzászólás ideje:

Megnéznék ebből a majmos filmből egy CiGi-zetlen emberes verziót. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.