Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Statham valami bazi nagy gépágyú mögött áll. :D

Szinte elvész mögötte. :D
Hozzászólás ideje:

Van kamerás TDKR trailer is, erre, és meg kell hogy mondjam, epikus.

Ez már rendes trailer vagy az első 6 perc?

Hozzászólás ideje:

Én is várom a jó minőségű Batman trailert. Mikor jön ki?

Olvastam olyat hogy jövő kedden és olyat is hogy jövő hétvége táján. Talán csak akkor lesz biztos amikor felkerül a netre.
Hozzászólás ideje:

Rog, jó hogy betetted Rambo papa írtását. Még mindig lenyűgöz a tökéletes igazságszolgáltatás. Nem lehetne ezt törvényre emelni? :D

Hozzászólás ideje:

Köszi. Kivárom. :)

Szívesen! Persze mi azt se bánnánk ha már holnap felraknák a HD-t. :D

Nem lehetne ezt törvényre emelni? :D

Az emberjogi szervezetek tutira nem hagynák. :D
Hozzászólás ideje:

Nagyon gáz, hogy várom a Szellemlovast? :P

Szerintem az lenne gáz ha nem várnád miközben érdekel és az is csak a készítőkre nézve lenne olyan mert ha nem várnád akkor az abból adódna hogy valamit nagyon elszúrtak. :D

Szívesen a trélert!

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Ha Barney ekkora pusztítást végez egyedül akkor a többiekkel együtt tutira ránk hozza majd az armageddont. :D

theexpendables2poster.jpg

:cool:

----------------------------------------------------------------

Köszi Rog, nagyon komoly!!! :o

Szívesen!

Amúgy kezdek hozzászokni. Valami ilyesmi klipet rongyosra néznék majd. :D

http://videa.hu/ZSF18kJCbAiLT2No

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

A "Bullet to the Head"-ben a bérgyilkos Jimmy Bobo Stallone egy hekussal szövetkezve igyekszik kicsinálni a közös ellenségeiket.

Állítólag az egyik szemétládát Momoa (talán ő van még a képen) játsza ezért valószínű hogy Sly újra összetűzésbe kerül Conan-nel. :D

bullettothehead.jpg

Hozzászólás ideje:

Olvastam olyat hogy jövő kedden és olyat is hogy jövő hétvége táján. Talán csak akkor lesz biztos amikor felkerül a netre.

Onnantól játsszák majd moziban is? Mert én ott szeretném látni. :) Pár filmet jó lenne megnézni a következő hetekben, a január másra sem jó.
Hozzászólás ideje:

Onnantól játsszák majd moziban is? Mert én ott szeretném látni. :) Pár filmet jó lenne megnézni a következő hetekben, a január másra sem jó.

Mivel külföldön a második Sherlock-múvi előtt debütált gondolom hogy nálunk is úgy lesz és a magyar mozik január 5-től kezdik nyomatni. Persze ha ez a Sherlock-os párosítás minden országra érvényes.
Hozzászólás ideje:

Mivel külföldön a második Sherlock-múvi előtt debütált gondolom hogy nálunk is úgy lesz és a magyar mozik január 5-től kezdik nyomatni. Persze ha ez a Sherlock-os párosítás minden országra érvényes.

Sajnos nem biztos, hogy mi is láthatjuk a Sherlock előtt, mert a Mission impossible: Phantom Protocol előtti TDKR nyitójelenetet is csak Amerikában vetítették. :para: Azért remélem, most nem így lesz.

Hozzászólás ideje:

Sajnos nem biztos, hogy mi is láthatjuk a Sherlock előtt, mert a Mission impossible: Phantom Protocol előtti TDKR nyitójelenetet is csak Amerikában vetítették. :para: Azért remélem, most nem így lesz.

Azért más a helyzet, a prológus az egy exkluzív dolog volt, máshol a világon is csak bizonyos termekben vetítették, ahol hagyományos IMAX vetítők vannak. Egy előzetes meg csak egy előzetes, mindenhol egységes. Vetíteni fogják nálunk.
Hozzászólás ideje:

Azért más a helyzet, a prológus az egy exkluzív dolog volt, máshol a világon is csak bizonyos termekben vetítették, ahol hagyományos IMAX vetítők vannak. Egy előzetes meg csak egy előzetes, mindenhol egységes. Vetíteni fogják nálunk.

Az remek, köszi az infót! :yes:

Hozzászólás ideje:

Harry Brown

Caine papa megmutatta, hogy kár lenne leírni az öreg csóka bosszút áll típusú filmeket. :) Lassú, szendergős tempójú volt ugyan a film, de hangulatilag remek. :)

Hozzászólás ideje:
Köszi, én erről mindig elfeledkezem, pedig érdekel, mégha nem is ez feltételenül az etalon. :)

Van remény, ez a lényeg. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.