Rog Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Átok úrnak vigyáznia kell ám a nyakára. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Jó képek. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. http://www.youtube.com/watch?v=qG4NTx97bpo Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Ez a Ted hatalmas film lesz Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Tegnap néztem meg újra az első részét. http://www.youtube.com/watch?v=zntbw0FXVo8 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Drive: huhh nagyon nem tudom mit gondoljak még, de minél többet gondolok rá annál inkább tetszik. Jó persze hogy kivágják a bambán meredéseket, akkor lett volna kb egy 60 perces film, de valahogy még ez is hozzátett a hangulatához. A film feléig nem is tudtam, hogy milyen film lesz ez, de aztán nyílvánvalóvá vált mikor szétlőtték közelről szegény Christina Hendricks fejét. Azért voltak benne csúnya halálok, egyet sajnálok, hogy míg a kis csiri biri gonoszokét szépen részletesen, addig a főgonoszokét meg nem is mutatták. Kár. Amúgy most már Ron Perlman is ott van a Sean Bean után "a legtöbb filmben meghalt" címszerepére. Ami viszont a legtöbbet adta a filmhez, az a zene. Atyám de jó zenék voltak benne már szedem is az albumot! Pontszámot nem tudok mondani, de tetszett. Ja és Groslingnak nem sok szöveget kellett tanulnia. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Drive: Te is a rendezői vágást nézted? A moziban állítólag nem így ment. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. (szerkesztve) Sokfajta filmet láttam már és kevés volt olyan, amit ki kellett kapcsolnom, vagy pörgetnem annyira nem volt rám hatással. Talán csak David Lynch Radírfeje volt ennyire filmnek nem nevezhető alkotás, mint ez. A történetet inkább bemásolom, mert nekem nem igazán így jött át: Egy cég szellemileg nyomoronc cyborgokat ad bérbe szexuális eszközként. A 964-es nem bírja a tempót, ezért a két nő, akik fizettek érte, kidobják az utcára. Hosszas bolyongás után találkozik egy őrült nővel, Himiko-val, aki befogadja és megpróbálja erre-arra tanítgatni. Eközben a cég három embert küld ki a városba, hogy találják meg. Egyik este a nő megkattan (erre nem tudok jobbat írni…) és láncra veri 964-est, majd szól az egyik kereső alaknak, aki másodmagával megpróbálja megölni a cyborgot, de nem sikerül. 964-es pedig megindul a céghez, hogy bosszút álljon... Össze-vissza villog a kép, 1percig mutatják, hogy fut a cyborg, aztán 1percig egy másik kameraállásból. Van egy jelenet, ahol az idegbeteg nő összeokádja a metrót, 4percig csak azt mutogatják, hogy kis dombocskákat rak le mindenfele. A filmben valaki mindig kiabál, visít, a járókelők, meg vagy a szereplőket nézik, vagy a kamerásokat... Nem kéne szerintem ilyen "alkotássokkal" a cyberpunk világát elcsúfítani, értékelhetetlen és iszonytató alkotás! -10/10 Szerkesztve: 2012. Április 25. - FlóriBá Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Te is a rendezői vágást nézted? A moziban állítólag nem így ment. Elméletileg a sima BR verziót, nem volt rendezői. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. (szerkesztve) Te is a rendezői vágást nézted? A moziban állítólag nem így ment. Igazából van egy verzió, ami a DVDscreen volt -a több szempontból még befejezetlen verzió(párbeszédek változak, CGI-s javítás stb.)-, és volt a mozis, ami ha jól tudom most a DVDre is került. Szerkesztve: 2012. Április 25. - Nabopolasszar Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Jaj de iszonyatosan várom már.... köszi a videót! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Remek videó Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Bosszúállók Dübörög rendesen a nyári moziszezon, hogy a fene vinné el. Hiába, nagy vászon, nagy élvezet......rövidebb zseb. A film valami eszméletlen két és fél óra rohanás. Még nem tudom elégé megítélni, kell majd a második megnézés is ehhez, mert ez mire leülepszik..... Node. A lényeg, a film működik még ennyi szuperhőssel is. Mindegyik megkapja a maga idejét, hogy ne csak úgy "lógjanak". Az egymás közt zajló interakciók remekek, ki-ki a maga módján oltja a másikat és naná, hogy Stark viszi a prímet. Amit kicsit sajnálok azok a bárgyú, közhelyes kijelentések. Szerencsére kevés van ezekből, de tekintettel a karakterek egymást közt zajló cinkos szívatásaira, nem annyira vészesek, hogy most emiatt keseregjen az ember hosszasan. A látványvilág pazar, 3D megérte az árát, a sztori egyszerű mint a faék, de nem is emiatt érdekes az egész. A hangsúly a szuperhősökön van. És még valami. Bay, Emmericht irigykedhet. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Remek írás, köszi Oldie! Sajnos én csak május elején tudom majd meglesni eme alkotást, de már nagyon várom... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Jöhetne már valami überalles trailer. Moziban is csak a rövid volt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. (szerkesztve) A nagy pószterfelrakosgatás miatt erről a kettőről látom lecsúsztam. Szerkesztve: 2012. Április 27. - Rog Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Őszinte leszek...ha ezek másfél órán keresztül csak ugróiskoláznak, nekem akkor is ez lesz A film! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Közben a tizenkettedik is meglett. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Most kezdődött el a dedikált moziszobák újratervezése esztétikai szempontból Tapétáznám velük én is a sajátomét. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Stallone jól néz ki azon a poszteren. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. (szerkesztve) http://videa.hu/oigbKQnw8JdS00Jp Oroszul tudók előnyben. Szerkesztve: 2012. Április 27. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Nagyon babák ezek a The Expendables 2 poszterek. Kis adalék a Prometheushoz. Koncepciós képek, nem is akármilyenek! Van néhány igen ismerős dolog ott. (Bocs a képek mérete miatt, de nem találtam kisebbet). Nem nagyon spoileresek, de azért elrejtettem őket. Ja, és a film nem az LV-426-on, hanem az LV-223-on fog játszódni. (Igazán lehetett volna LV-213. ) Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Nagyon jók a képek Dzséjt! Valóban akadtak ismerős dolgok Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. (szerkesztve) Jó ez az Exp 2. pószter, de az baj, hogy a legalsó sorban, a niga kivételével, a többi színészt, nem ismerem? Tom Cruise amúgy hol van, ő is elég jó akcióban. Most láttam tőle: Misson Impossible 4. Elindul a film, ki is van keményen írva: BUDAPEST. Már megszokhattuk, hogy számos jelenetet hazánkban forgatnak, jöttek már ide zombik is...jó, ők mondjuk mérgesen távoztak. Simon Pegg nagy kedvencem, főleg a vigjátékai miatt, de ha jól tudom az időben utazni tudó sorozatban is szerepelt, ha már a mozifilmben feltűnt. Minden estre, úgy ültem le, ahogy a ma délután megnézett film elé is. Ne adja alább, mint az eddigi részek, mivel akció, kössön le és pörögjön. Erre a kívánságaimra találtam is a filmben rengeteg alternatívát és azt kell, hogy mondjam, a film szerintem többször nézős lesz. Az 5.1 remek, az is tetszett, hogy a jól megszokott MI zene térhanzásban is megszólalt és valóban a kémkedős, osonós akcióknál pedig minden kis zörej fontos volt, azzal együtt, hogy melyik irányból jött. Összességében jó film volt, méltó folytatás és jól válogatott szereplők. A történettől nem vártam sokat, de ez nem is a Különvélemény 2. itt sejthető, hogy a világ bajban van és csak egy kis csoporton múlik a 3. VH elkezdődik-e vagy sem. Annyit segíthetek, hogy mivel még élünk, így a válasz...nem! 8/10 Underworld 4. Mit is mondjak? Vérfarkaros, hentelős, kevés történetet és sok vért, meg CGI-t vártam. Ezt meg is adta a movie. Ezen kívül aztán tényleg semmit. A színészek B filmekbe valók, a főszereplő, akármilyen hihetetlen is 40-en túl van már, de a latex még mindig nagyon feszül rajta. De attól, hogy jól néz ki, még nem fog a hátán elvinni egy egész alkotást. A karakterek többsége kiszámítható és lopott volt, főleg a Körből kimásolt "kislány" nem ütötte meg nálam a mércét. Ennek ellenére, a batár nagy werewolf azért nem volt semmi, meg az átváltozása is remek iparos munka volt. Amit szóvá tennék, hogy ez a sorozat is kezd elmenni a Kaptár (azért írom magyarul, mert így rövidebb, mint angolul, de ez is mekkora egy melléfordítás más, sokan azért szedik le, mert azt hiszik természetfilm, a méhekről....) színvonalba, magyarul egyre gyérebb a történet, egyre bénábbak a karakterek és a 3D, meg a CGI áradat majd úgyis bevonzza a nézőt. A lényeg, hogy az utolsó 4percre hagyjanak valami olyan szálat, amit majd tovább lehet húzni, a 2-3év múlva esedékes folytatás miatt. Na, ezért jó, ha van interneted és ilyen filmekért nem fizetsz a moziban, mert ez még rohadt nagy vásznon se az aminek szeretnénk.... 5/10 Szerkesztve: 2012. Április 27. - FlóriBá Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Drive Hát ez egy r*hadt nagy hangulatfilm a javából. Nem, nem a te hangulatodról van szó, hogy milyen állapotban kell lenned, hanem a film tesz magáévá. Minimalista megoldásokból vég nélkül beszélt az egész. A zene nagyon jól kiegészítette a képeket. Remek volt, na. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Még csak most nézted meg a Drive -ot? Dzséjt! ezek nagyon szuper képek. Árad belőlük a hangulat! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Még csak most nézted meg a Drive -ot? Dzséjt! ezek nagyon szuper képek. Árad belőlük a hangulat! Pedig tavaly szeptember óta fent van a neten. Oldie mindig baromira le van maradva. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.