Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A csodálatos pókember helyett én még egy Bosszúállók újranézést választottam mára.

"Jó anyád tudja, hogy ruháit viseled?" :lol:

De legközelebb már a nyolclábú következik.

Hozzászólás ideje:

No megnéztem a John Cartert. Isteni volt! Remekül szórakoztam rajta. :) Az egész nagyon jól fel volt építve és van egy olyan érzésem, hogy a könyv is remek lehet. Remélem lesz folytatás.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Kedves filmszerető fórumtársak!

Tessék regisztrálni és játszani, bár az első forduló kvízkérdései szerintem kimondotan nehezek...

http://www.mozikviz.cinemacity.hu/

Tegnaptól kinn van a második forduló... Ez nekem még nehezebb, mint az első volt.

Nem vagyok járatos a vígjátékok világában. Nagyon nem :(

Hozzászólás ideje:

Na ezért ő a legnagyobb akciósztár! :):rock:

Természetesen csak Stallone után.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Tegnaptól kinn van a második forduló... Ez nekem még nehezebb, mint az első volt.

Nem vagyok járatos a vígjátékok világában. Nagyon nem :(

Én sem, pár helyen találgattam (igyekeztem logika alapján kizárni pár választ), és csak egyet rontottam :o

Hozzászólás ideje:

No megnéztem a John Cartert. Isteni volt! Remekül szórakoztam rajta. :) Az egész nagyon jól fel volt építve és van egy olyan érzésem, hogy a könyv is remek lehet. Remélem lesz folytatás.

Szerintem is jó volt a John Carter... csak egy apró kis baj van a dologgal.... a film a kasszáknál bődületes bukás volt... :( így nagyon kérdéses a folytatás. + a Disney pénzéhessége is ismert tényező.

A film 250 millió dodóba került... világszerte összeszedett 209.7 milliót, de Amerikában csak 73 milliót hozott be, ami rendkívül kevés.

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

A film 250 millió dodóba került... világszerte összeszedett 209.7 milliót, de Amerikában csak 73 milliót hozott be, amit rendkívül kevés.

HÁt legalább már pluszban vannak és az sem rossz. :D én szerény 30 milla plusszért is csinálnék filmet... :D

Hozzászólás ideje:

A film 250 millió dodóba került... világszerte összeszedett 209.7 milliót, de Amerikában csak 73 milliót hozott be, amit rendkívül kevés.

Pedig elég jó film, pl. a Transformerhez képest. Ezek legalább okosan van megcsinálva, néhol még azt is mondanám, hogy intelligens.

Hozzászólás ideje:

Gyerünk R2 ne add fel. :)

Valahogy csak sikerült 9/10 -et csinálni. Immár 657-ik vagyok a rangsorban.

A Galaxis létszámához képest kimondottan jó eredmény... :)

Ugyanakkkor elképzelni sem tudom, hogy kevesebb mint két perc alatt hogy lehet valakinek maximális pontja a négy játékban.

Hozzászólás ideje:

Valahogy csak sikerült 9/10 -et csinálni. Immár 657-ik vagyok a rangsorban.

A Galaxis létszámához képest kimondottan jó eredmény... :)

Ugyanakkkor elképzelni sem tudom, hogy kevesebb mint két perc alatt hogy lehet valakinek maximális pontja a négy játékban.

Hátrébb állok, de majd csak javítok valamikor. Hát az valóban érdekes, hogy ennyi idő alatt meg tudta bárki csinálni a két kérdéssort.

Hozzászólás ideje:

Hátrébb állok, de majd csak javítok valamikor. Hát az valóban érdekes, hogy ennyi idő alatt meg tudta bárki csinálni a két kérdéssort.

A másik véglet meg a 66 perc... Egy óra alatt én is összekeresgetném a válaszokat a maximális pontszámhoz a neten...

Na mindegy, még két nemszeretem téma lesz, a romantika meg a magyar filmek, a többi menni fog. Tavaly legalábbis ment.

Hozzászólás ideje:

Na mindegy, még két nemszeretem téma lesz, a romantika meg a magyar filmek, a többi menni fog. Tavaly legalábbis ment.

Nem merek olyan kijelentést tenni, hogy mi fog menni, mert azt gondoltam volna, hogy a dráma jobban megy, és abból "csak" 8 pontom lett elsőre, a vígjátékból pedig 9. Majd a végén elválik :)

Hozzászólás ideje:

Nem merek olyan kijelentést tenni, hogy mi fog menni, mert azt gondoltam volna, hogy a dráma jobban megy, és abból "csak" 8 pontom lett elsőre, a vígjátékból pedig 9. Majd a végén elválik :)

Pontosan így jártam én is. :)

Hozzászólás ideje:

Túl vagyok a Predator-trilógián is. Az Alien sorozatot erősebbnek tartom, de összességében ez sem volt rossz. A közvéleménnyel ellentétben én javuló tendenciát figyeltem meg a minőséget illetően, a 3. rész messze a legjobban tetszett.

Tudom, a címből kiindulva nem lehetett másként, de furcsa, hogy egy ilyen fejlett technológiával rendelkező faj ennyire minimális intelligenciát mutat és a másokra való vadászatban lelik örömüket.

Kíváncsi vagyok a 2 crossover filmre, bár ijesztően negatív visszhangokat olvastam róluk. :para:

Hozzászólás ideje:

Kíváncsi vagyok a 2 crossover filmre, bár ijesztően negatív visszhangokat olvastam róluk. :para:

Azért annyira nem rosszak. Az első semmiképp, kimondottan szeretem, van hangulata. A másodikra haragszom, mert annyira sötét a fényképezés, hogy nem is látod, jó-e vagy nem.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.