Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 11. Délelőtt olvastam bele utoljára a topicba, akkor még erről csak a szokott módon (esélyes, hogy talán, de lehet, hogy mégsem) ment a diskurzus. Basszus! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 12. A Disney élő szereplős filmet készít a Szépség és a szörnyetegből. A stúdió Danny Boyle új filmjének (Trance) forgatókönyvíróját kérte fel arra, hogy átdolgozza a történetet, aminek egyszerűen A szörnyeteg címet adták. A várakozások szerint a film sötét hangulatú lesz, mivel az előzetesek alapján a Trance is ilyen. Na ezt nagyon várom, mivel az alapanyagot nagyon szeretem, az animációs filmet is. Van benne potenciál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Hú, mindenkinek ajánlom az Összeomlás c. filmet, még most is a hatása alatt vagyok. Teljes mértékben meg tudtam érteni a fickót, amiért betelt nála a pohár. Joel Schumacher rendezői pályafutását sohasem értettem, egyszer ilyen remekműveket készít, máskor meg kiokád magából egy Mindörökké Batmant. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Valamiért várom ezt a filmet is.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. kudar ez a te filmed lesz http://www.youtube.com/watch?v=Ye3x3aIhL0w Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 13. Az elsőt is imádtam. Ez is nagyon jó lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. A Jurassic Park IV rendezője: Colin Trevorrow Frank Marshall és Steven Spielberg a 36 éves Trevorrowot jelölték ki a jövő nyáron (egészen pontosan 2014. június 13-án) érkező Jurassic Park IV rendezőjének, melynek forgatókönyvét Rick Jaffa és Amanda Silver, A majmok bolygója - Lázadás írópárosa szállítja. Trevorrow nevét néhány hónapja még az Episode VII-tel hozták össze, mikor a rendező arról beszélt, hogy egy nagy múltú széria folytatásáról tárgyal - könnyen lehet, hogy a dinós őrületre gondolt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Ez a Jaden Smith, Will Smith igazi fia? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Igen Nagyon tolja az apuka a fia szekerét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. THX. Érdekes párosítás lesz akkor. Amúgy mit lehet tudni erről a filmről? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Amúgy mit lehet tudni erről a filmről? Rövidke szinopszis: A történet 1000 évvel napjaink után játszódik. Egy kataklizmát követően az emberiség ezer évvel ezelőtt elmenekült a lakhatatlan Földről, és új otthonra talált egy másik bolygón. Cypher Raige parancsnok (Will Smith) és fia, Kitai (Jaden Smith) űrhajóját azonban baleset éri egy aszteroidamezőben, és kényszerleszállást hajtanak végre a régi Földön. Kitai apját baleset éri, és csak magára számíthat abban, hogy megszerezze az űrhajó jeladóját, ami a távolban csapódott be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Rövidke szinopszis: A történet 1000 évvel napjaink után játszódik. Egy kataklizmát követően az emberiség ezer évvel ezelőtt elmenekült a lakhatatlan Földről, és új otthonra talált egy másik bolygón. Cypher Raige parancsnok (Will Smith) és fia, Kitai (Jaden Smith) űrhajóját azonban baleset éri egy aszteroidamezőben, és kényszerleszállást hajtanak végre a régi Földön. Kitai apját baleset éri, és csak magára számíthat abban, hogy megszerezze az űrhajó jeladóját, ami a távolban csapódott be. És mivel shájámálán film ezért valszeg az apa már az ütközésben meghal(t). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Rövidke szinopszis: A történet 1000 évvel napjaink után játszódik. Egy kataklizmát követően az emberiség ezer évvel ezelőtt elmenekült a lakhatatlan Földről, és új otthonra talált egy másik bolygón. Cypher Raige parancsnok (Will Smith) és fia, Kitai (Jaden Smith) űrhajóját azonban baleset éri egy aszteroidamezőben, és kényszerleszállást hajtanak végre a régi Földön. Kitai apját baleset éri, és csak magára számíthat abban, hogy megszerezze az űrhajó jeladóját, ami a távolban csapódott be. Nem túl acélos így első hallásra. Bár valószínűleg majd a részletekben bújik meg a lényeg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. THX. Érdekes párosítás lesz akkor. Amúgy mit lehet tudni erről a filmről? Játszottak már együtt, szintén apa és fia figurákat, szerintem jók voltak párosban. Azóta eltelt pár év, szóval ki tudja, most mire számíthatunk tőlük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Én csak a The Pursuit of Happyness-ben láttam őket együtt, viszont az remek volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Én csak a The Pursuit of Happyness-ben láttam őket együtt, viszont az remek volt Több mint remek, zseniális. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Több mint remek, zseniális. Azt is megkockáztatom, hogy Will Smith-nek az egyik legjobb filmje (vagy legalábbis nálam). Nem azt mondom, hogy a leghangsúlyosabb szerepe, de mint film nekem ez tetszett a legjobban tőle (meg az Ali-ról készült életrajzi mozi) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Van valami mozgolódás a Spawn reboot táján. Remélem lesz belőle már valami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Azt is megkockáztatom, hogy Will Smith-nek az egyik legjobb filmje (vagy legalábbis nálam). Nem azt mondom, hogy a leghangsúlyosabb szerepe, de mint film nekem ez tetszett a legjobban tőle (meg az Ali-ról készült életrajzi mozi) Nálam a Hét élet is eséllyel pályázik erre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Én csak a The Pursuit of Happyness-ben láttam őket együtt, viszont az remek volt Az az, csak nem jutott eszembe a címe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Nálam a Hét élet is eséllyel pályázik erre. Az is egy remek film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 16. A Hét életet még nem láttam, de majd észben tartom, annak idején szerettem volna látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2013. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 16. A Hét életet még nem láttam, de majd észben tartom, annak idején szerettem volna látni. Szomorú. Mármint a film maga. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. "Bryan Singer twitterén osztotta meg az alább látható képet. Gyűlnek a szereplők az X-Men Days of Future Past folytatásba, látható, hogy Daniel Cudmore is benne lesz, ő Kolosszust játszotta az X-Men 3-ban. Boo Boo Stewart fotója is rajta van a táblán, róla még nem tudni, hogy kit fog megformálni, de ott van Fan Bingbing is, aki a Blink nevezetű mutáns bőrébe bújhat." Érdekes, és állítólag Árnyék is benne lesz a filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Darth Revan9: pár nap és érkezik a Wolverine előzetes is. Várós számodra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Igen, remélem lesz olyan jó, mint az első Rozsomák film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 18. Március 27-én érkezik az első Wolverine előzetes! És véres karmokkal ám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 18. Jól néz ki. Bár látszik Jackman-en, hogy egy kicsit öregszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 18. "Kicsit" öregszik. Halhatatlanhoz képest baromira látszik szegény Farkason. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 18. Öregszik, de a kép is elég pocsék pillanatot kapott el ebből a szempontból nézve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.