Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A Disney élő szereplős filmet készít a Szépség és a szörnyetegből. A stúdió Danny Boyle új filmjének (Trance) forgatókönyvíróját kérte fel arra, hogy átdolgozza a történetet, aminek egyszerűen A szörnyeteg címet adták. A várakozások szerint a film sötét hangulatú lesz, mivel az előzetesek alapján a Trance is ilyen.

Na ezt nagyon várom, mivel az alapanyagot nagyon szeretem, az animációs filmet is. Van benne potenciál.

Hozzászólás ideje:

Hú, mindenkinek ajánlom az Összeomlás c. filmet, még most is a hatása alatt vagyok. Teljes mértékben meg tudtam érteni a fickót, amiért betelt nála a pohár. Joel Schumacher rendezői pályafutását sohasem értettem, egyszer ilyen remekműveket készít, máskor meg kiokád magából egy Mindörökké Batmant.

Hozzászólás ideje:

A Jurassic Park IV rendezője: Colin Trevorrow

Frank Marshall és Steven Spielberg a 36 éves Trevorrowot jelölték ki a jövő nyáron (egészen pontosan 2014. június 13-án) érkező Jurassic Park IV rendezőjének, melynek forgatókönyvét Rick Jaffa és Amanda Silver, A majmok bolygója - Lázadás írópárosa szállítja.

Trevorrow nevét néhány hónapja még az Episode VII-tel hozták össze, mikor a rendező arról beszélt, hogy egy nagy múltú széria folytatásáról tárgyal - könnyen lehet, hogy a dinós őrületre gondolt.

Hozzászólás ideje:

Amúgy mit lehet tudni erről a filmről?

Rövidke szinopszis:

A történet 1000 évvel napjaink után játszódik. Egy kataklizmát követően az emberiség ezer évvel ezelőtt elmenekült a lakhatatlan Földről, és új otthonra talált egy másik bolygón. Cypher Raige parancsnok (Will Smith) és fia, Kitai (Jaden Smith) űrhajóját azonban baleset éri egy aszteroidamezőben, és kényszerleszállást hajtanak végre a régi Földön. Kitai apját baleset éri, és csak magára számíthat abban, hogy megszerezze az űrhajó jeladóját, ami a távolban csapódott be.

Hozzászólás ideje:

Rövidke szinopszis:

A történet 1000 évvel napjaink után játszódik. Egy kataklizmát követően az emberiség ezer évvel ezelőtt elmenekült a lakhatatlan Földről, és új otthonra talált egy másik bolygón. Cypher Raige parancsnok (Will Smith) és fia, Kitai (Jaden Smith) űrhajóját azonban baleset éri egy aszteroidamezőben, és kényszerleszállást hajtanak végre a régi Földön. Kitai apját baleset éri, és csak magára számíthat abban, hogy megszerezze az űrhajó jeladóját, ami a távolban csapódott be.

És mivel shájámálán film ezért valszeg az apa már az ütközésben meghal(t). :D

Hozzászólás ideje:

Rövidke szinopszis:

Nem túl acélos így első hallásra. :D Bár valószínűleg majd a részletekben bújik meg a lényeg.

Hozzászólás ideje:

THX. Érdekes párosítás lesz akkor. Amúgy mit lehet tudni erről a filmről?

Játszottak már együtt, szintén apa és fia figurákat, szerintem jók voltak párosban. Azóta eltelt pár év, szóval ki tudja, most mire számíthatunk tőlük.

Hozzászólás ideje:

Én csak a The Pursuit of Happyness-ben láttam őket együtt, viszont az remek volt ;)

Hozzászólás ideje:

Több mint remek, zseniális. :)

Azt is megkockáztatom, hogy Will Smith-nek az egyik legjobb filmje (vagy legalábbis nálam). Nem azt mondom, hogy a leghangsúlyosabb szerepe, de mint film nekem ez tetszett a legjobban tőle (meg az Ali-ról készült életrajzi mozi) ;)

Hozzászólás ideje:

Azt is megkockáztatom, hogy Will Smith-nek az egyik legjobb filmje (vagy legalábbis nálam). Nem azt mondom, hogy a leghangsúlyosabb szerepe, de mint film nekem ez tetszett a legjobban tőle (meg az Ali-ról készült életrajzi mozi) ;)

Nálam a Hét élet is eséllyel pályázik erre.

Hozzászólás ideje:

A Hét életet még nem láttam, de majd észben tartom, annak idején szerettem volna látni.

Szomorú. Mármint a film maga.

Hozzászólás ideje:

"Bryan Singer twitterén osztotta meg az alább látható képet. Gyűlnek a szereplők az X-Men Days of Future Past folytatásba, látható, hogy Daniel Cudmore is benne lesz, ő Kolosszust játszotta az X-Men 3-ban. Boo Boo Stewart fotója is rajta van a táblán, róla még nem tudni, hogy kit fog megformálni, de ott van Fan Bingbing is, aki a Blink nevezetű mutáns bőrébe bújhat."

Érdekes, és állítólag Árnyék is benne lesz a filmben.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.