kudar Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 10. (szerkesztve) The Wolverine - Hát sajnos számomra ez a film harmat gyenge lett. Azt hittem sikerült jobbat csinálni az elsőnél, de tévedtem, sőt az első most így eléggé felértékelődött. Utálom az olyan filmeket, sorozatokat, bármit amiben a főhősnek elveszik az erejét, vagy elveszti az emlékeit akár csak egy rész erejéig is. Rettentő vontatott, alig történik benne valami, pedig közel két órás a film. Talán az utolsó 20-30 perc ami ért valamit, de néha még ott is fogtam a fejem. A főellenség, Vipera, teljesen jellegtelen, nem is hallottam róla mostanáig. Nem értem miért nem lehet a Marvel univerzumból valami igazán ütős ellenfelet választani Logan-nak, mert hát lenne kikből. Ennél még Reptile is jobb lett volna a Mortal Kombatból. A csavar a végén pedig... Amint kiderült hogy az öreg meghalt, a vipera a segédje és kitolták lefüggönyözve, már tudtam hogy ez kamu, így nem nagyon ért meglepetésként sem, hogy benne volt a páncélban, de legalább annyiban megnyugvás, hogy nem egy ilyen Vipera volt a főellenség.És ráadásul amíg a képregényben így néz ki mi kaptunk egy ilyet. Összességében nem tetszett, de örültem hogy legalább volt egy új Rozsomák film. Ez is valami. De akkor már inkább az anime, az 100x jobb volt ennél szerintem, pedig az se volt egy nagy durr, mégis eléggé hasonló a két sztori. Akkor legalább egy jobb fajta képregénysztorit dolgoztak volna fel. Talán legközelebb. Ja és hogy ezt a csajt hogy tudták főszerepbe becastingolni, nekem örök rejtély marad. Szerkesztve: 2013. Augusztus 10. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 11. A videó ugye azért kicsinyített és fordított képű, hogy a jútyúb ne ismerje fel és törölje a jelenetet azonnal. Egyébként a fórumra beágyazott videókat nekem sem engedi teljes képernyőre, csak ha előbb rámegyek, hogy megtekintés YouTube-on és onnan már megy. Az a baj, hogy nekem onnan sem. Itt is, meg ott is csak nagy, fekete képernyő jelenik meg, ha teljes képernyőre teszem. Ezt a módszert még nem ismertem, hogy így ki lehet "játszani" a youtube-ot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 11. RIPD: Szellemzsaruk - Hát ahogy a címe is sugallja, eléggé B kategóriás film, egy MIB utánzatnak nevezném, de egyben egy kellemes szombat esti kikapcsolós film. Gondolkozni nem sokat kell rajta, a történet elég egyszerű, és nem is sokat teketóriáznak, egyből belecsapnak a dologba, mondjuk nem is baj, hisz 80 perces kb a film. A CGI nagy részt tetszik és jól működik, viszont a szörnyek rettenetesen néznek ki, kb 10 évvel ezelőtt csináltak ilyeneket. Roy (Jeff) karaktere hatalmas, nagyon jó szövegei vannak, jó sokat lehetett rajta röhögni, el is nyomja Nicket (Ryan) minden téren. De jó a többi szereplő is: a főellenség, Kevin BAcon, de Mary Louise Parker is nagyon szexi. Bár Jeff Bridgesnél nem lehet szexibb. :D Aki látja majd a filmet megérti. Összességében egyszer nézős film, pénzt nem adnék érte. 5,5/10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 12. Mindenkit hajt valami... Titeket mi hajt meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 12. Én ezt a filmet nagyon várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 12. (szerkesztve) Titeket mi hajt meg? Engem sajnos viszonylag sok minden meghajt. A gyomrom nem tökéletes és sajnos nálam már egy kávé is beteszi az ajtót ilyen téren (pedig nagyon szeretem az ízét). Szerkesztve: 2013. Augusztus 12. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 12. Snitch Nekem is bejött. Jó volt Szikla bátyát a fiát megmenteni igyekvő fater szerepében látni. 8/10 The Wolverine Szerintem is elég gyenguszra sikerált. Az előző Wolvi múvinál én is gyengébbnek tartom. Nem vártam valami nagy durranásnak így nem kellett benne nagyot csalódnom. 5/10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 12. Szerintem is elég gyenguszra sikerált. Az előző Wolvi múvinál én is gyengébbnek tartom. Az azért valahol már teljesítmény, mivel szerintem az előző Farkas film is elég gázra sikerült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Bizony az is rendesen félresikerált. Az én tetszési 10-es skálámon 6-os lett. Lehet hogy az egyesek szerint sok rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Ki várja a GUARDIANS OF THE GALAXY sci-fit? Számomra 2014 egyik legjobban várt filmje Mi a GotG? A Marvel képregényunivezuma keresztezve a Star Wars és Mass Effect szintű gazdag világgal. Egy egész galaxiséval. Egy piszok jó space fantasy remek kis karakterekkel. Concept art Forog a film A Rocket (kedvenc rakétás mosómedvénk ) egyszerűen fantasztikus lesz a filmben :D Kiszivárgott felvétel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Ez nem a Wachovski tesók filmje? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Nem, ezt a Scooby Doo filmek irója irja és rendezi És tényleg lesz benne egy harcoló mosómedve. Ez szerintem úgy a Warcraft mellett a "csoda ha legalább oké" lesz kategória. A statiszták fotói alapján még az űrlények is unalmasan fognak kinézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Nem, ezt a Scooby Doo filmek irója irja és rendezi És tényleg lesz benne egy harcoló mosómedve. Ez szerintem úgy a Warcraft mellett a "csoda ha legalább oké" lesz kategória. A statiszták fotói alapján még az űrlények is unalmasan fognak kinézni. Te jó Isten. Máris elvesztettem az érdeklődésemet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Ez azért merész próbálkozás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Ez nem a Wachovski tesók filmje? Annak a címe Jupiter Ascending lesz Abban így fognak kinézni az űrlények Stargate Atlantis Ronon Dex elit alakulata Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. (szerkesztve) Szerkesztve: 2013. Augusztus 14. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 14. Nolan hozzálátott az Interstellarhoz Ki is adtak egy hivatalos közleményt, amelyben ez áll: Néhány felfedező áll a középpontban, akik egy nemrégiben megtalált féreglyukon keresztül utazva feszegetik az emberek által eddig elért űrutazás határait és legyűrik az eddig elért űrbéli távolságokat. :yes: Remek, jó kis hard sci-fi lesz remélem Nolantól. 2014 egyik legjobban várt filmje számomra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 14. Látta már innen valaki Refin új filmjét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 14. Én még nem, de eddig jót nem olvastam róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 14. Flux oldalán elég jókat írtak róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 14. (szerkesztve) Én már láttam a Csak Isten bocsáthat meg filmet Útravaló a filmhez: legyen szép csöndes esti idő, lazulj el, kényelmesen helyezkedj el, és próbáld élvezni a filmet. Igen lassú, hipnotikus és megbabonáz a képi világa (szinte végig a thai éjszaka mocskában játszódik). Nekem speciel tetszett. Hasonló film volt Jim Jarmuschtól az Irányítás határai, azt pont egy héttel ezelőtt néztem meg az említett mozifilm előtt. Igencsak hangulatfüggő, ha dolgozik benned az adrenalin és akciófilmen akarod levezetni, ne ezt kezd el nézni Én látom az értékeit ennek a filmes műfajnak is, szóval nekem bejött. Szerkesztve: 2013. Augusztus 14. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 14. Hangulat biztos van benne, márpedig a Drive épp azzal fogott meg. Meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 14. http://www.youtube.com/watch?v=N-P0j8oGaCQ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 14. Megnéztem az Üres Várost Sandler miatt, mert kíváncsi voltam mire képes egy drámában. Valami eszméletlen volt! K*rva jó színész ez a pali! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 14. Dzséjt: Avengers - ez tipikusan az a helyzet, amikor túl sok szabadideje van az embernek, és olyasmiket lát bele a filmbe, ami nincs is ott. Kizárt dolog, hogy konkrét utalás nélkül ez így történt volna. Fölösleges bonyolítás lenne egy amúgy végletekig egyszerű filmben. Pláne, hogy ki sem derül a végére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 15. Kár, hogy sok mindenem van, csak fölösleges szabadidőm nincs... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 15. (szerkesztve) Ha már Sandler. Megnéztem tegnap a Nagyfiúk2őt. Előtte megnéztem, hogy Rottenen 7%ot kapott a kritikusoktól, és mint filmtörténeti darab tényleg ilyen helyen kell lennie, de nekem tetszett. Akinek az első tetszett annak ez is fog. Cicis, hányós, beivós verekedős poénok minden mennyiségben, és tele híres színészekkel meg cameokkal. Dzséjt: fogadd el a szörnyű tény, itt mindenki csak felületesen néz filmet. :D Szerkesztve: 2013. Augusztus 15. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 15. Azt már rég elfogadtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 15. Dzséjt: Avengers - ez tipikusan az a helyzet, amikor túl sok szabadideje van az embernek, Szerintem inkább túl sok fantáziája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.