Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Gondolom ezt a sok képregényfilmet azért csinálják az utóbbi 15 évben mert jól el lehet őket adni Amerikában.Amerikában ha jól tudom imádják a képregényeket(A Spiderman meg is előzte jegybevételben az EP 2-öt). Engem annyira nem hatnak meg ezek a filmek.Limonádéknak tartom őket.Az ember leül elé megnézi, jól szórakozik, de hogy megtartsa? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Tényleg Priest, ezt már régebben meg akartam kérdezni. AZ SW végén a stáblistán szerepelsz, mert nem nagyon találtalak. Az volt életem leghosszabb 5 perce, mikor megpróbáltalak megkeresni. Nem.Egyébként se szoktak mindenkit kiírni csak a vezetőket. Az SW filmek esetében ez halmozottan igaz! Pedig megköszönik nektek a munkát Priest. Special Thanks To All The Australian Construction Crew Ebbe Ti is benne vagytok nemde? Mondtam is a haveromnak, hogy itt lennél Te. De igen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Priest: Jancsótól csak a mostani marhaságait láttad vagy a régi filmjeit is? Mert azok elég jók szerintem... a mostaniak kritikán aluliak (vagyis az elmúlt 10 évben csináltak). Öszintén az agyon ajnározott Szegénylegények és a Harangok Rómába mennek is annyira érdektelen és unalmas volt számomra+a Harangok végén a komcsi propagandafilmbe való átmenet különössen elintézett! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Engem az is zavart, hogy számítógépesen lettek megoldva. ???? Előtte talán nem úgy csinálták őket? De. Meg egy csomó animatronikus bábbal. Csak úgy mint a 3-ban amiben több báb van mint az első kettőben együttvéve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Ahogy látom itt senki se túl nagy Comics fan. A képregényekben bevett szokás, hogy egy idő után, ha egy figura kalandjai kezdenek ellaposodni v. már nem veszik annyian akkor kinyírják a hőst v. jegelik a füzet kiadását. Egésszen addig míg egy új író elő nem áll a jegelt karakter feltámasztásának ötletével. Ilyenkor álltalában csak egyes történet beli momentumok maradnak meg v. nem, minden más újrateremtődik. Ez megtörtént szinte minden régi ma is forgalomban lévő szuperhőssel-aminek azért mindenki nagyon örül mert, ha Superman megmaradt volna az eredeti változatnál akkor nem valószínű, hogy még most is készítenének belőle filmet. Ebből kifolyólag egy hős a vásznon is megújulhat. Attól függetlenül, hogy imádom Burtont és a Batman verzióját mint Batman fan a B.B. sokkal de sokkal jobban tetszett, ez egy igazi Batman film amire a rajongók már a kezdetek kezdetén vártak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Nekem nincs különösebb bajom a képregényekkel. A megfilmesitések közül nekem eddig a Holló (szégyen-gyalázat, de nálunk még csak most fogják kiadni DVD-n), a Burton-féle Batman filmek és a Hellboy viszik a csúcsot, de a többi nagy részét is komálom az újabbak közül... Ja és a régi Pókember filmek remekül funkcionálnak vigjátékként... bár valszeg nem annak szánták őket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Most megyek 11:35-re megnézni moziban, de ez akkor is egy nagyszerű film. Nagyon tetszik, ahogy Bruce és az apja kapcsolatát milyen jól bemutatják, meg hogy miért pont a denevérek lesznek Batman fő mozgatórugói. Szerintem jó irányba változott a Batman, és nem arról van szó, hogy a szüleit Joker, vagy már volt olyan verzió, hogy egy 3 tagú banda, akinek az egyik tagja 2arc volt. Szeretem a filmben, hogy mostmár olyan "reális" alapokon nyugszik a legtöbb dolog, és az eddig megszokott neogótikus vagy minek nevezném stílussal eddig teljesen elszakadt a mi világunktól, de a mostani filmben meg történelmünk példáit sorolják fel, meg Batman harcművészeti stílusa is ismert számunkra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Ahogy látom itt senki se túl nagy Comics fan. Hát ez velem talán azért van, mert talán 6 db képregényem volt egész kiskoromban, nem kezdtem bele a gyűjtésükbe, aztán jött az SW mánia. Talán a Nils Horgelson sorozat van meg teljesen, mert bátyám akkor még a Kaland lapok előfizetője volt és akkor Nils mindig jött, meg ment esti meseként, talán emiatt kezdte ell gyűjteni, mikor kicsi voltam. Akkor ő is Kicsi volt, mert 5 év van köztünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Ahogy látom itt senki se túl nagy Comics fan. Én kiskoromban nagyon rá voltam indulva a képregényekre... Aztán vhogy elmaradtak az életemből Egyébként, ha érdemes lenne olyan filmkategóriáról beszélni, hogy "képregény-adaptáció", akkor a Sin City szerintem verhetetlen... A képregényes feeling egyedül ebben az igazi. A "többiek" pedig csak képregények filmváltozatai (A B.B.-t még nem láttam, de az olvasottak alapján ez is az utóbbi kategória lehet, de persze nagyon profin kivitelezve (na és persze a Memento után lehet bízni Nolanban ). A Burtonos Batmenek közül nekem a második valahogy nagyon nem jött be. Az első az rendben van (főleg Nicholson papa )! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Zatoichi:Kitanotól eddig csak a Tűzvirágokat láttam, ami egy lassú tempójú dráma néhol egy kis erőszakkal dusitva. Épp ezért, azt hittem, hogy a szamurájos film is ilyen "művészfilmes" hurokat penget majd. Ehhez képest remek, néhol eltúlzott, de rendkivül élvezetes akciók, remek poénok... ugyanakkor amikor kell komoly is tud lenni a film és a szereplők mellékszálait is jól kidolgozták, ami márcsak azért is dicséretes, mert van belőlük egy pár. Röviden szólva: nagyon bejövős Hát, a Tűzvirágok egészen más film, az biztos A Zatoichiben nekem az tetszik, hogy valahogy nagyon modern, közérthető, természetes módon tálal egy rakás aranyos és cool samurai-filmes elemet egybemixelve Egy nagyon modern, de hagyománytisztelő szamurájfilm a Zatoichi És Tadanobu Asano állati a testőr szerepében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Ahogy látom itt senki se túl nagy Comics fan. Én kiskoromban nagyon rá voltam indulva a képregényekre... Aztán vhogy elmaradtak az életemből Egyébként, ha érdemes lenne olyan filmkategóriáról beszélni, hogy "képregény-adaptáció", akkor a Sin City szerintem verhetetlen... A képregényes feeling egyedül ebben az igazi. A "többiek" pedig csak képregények filmváltozatai (A B.B.-t még nem láttam, de az olvasottak alapján ez is az utóbbi kategória lehet, de persze nagyon profin kivitelezve (na és persze a Memento után lehet bízni Nolanban ). A Burtonos Batmenek közül nekem a második valahogy nagyon nem jött be. Az első az rendben van (főleg Nicholson papa )! Azért a második Burton filmnek abszplút verhetetlen pozitívuma Michelle Pfeiffer és az eszméletlen S/M ruhája! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Egyébként, ha érdemes lenne olyan filmkategóriáról beszélni, hogy "képregény-adaptáció", akkor a Sin City szerintem verhetetlen... A képregényes feeling egyedül ebben az igazi. A "többiek" pedig csak képregények filmváltozatai Szerintem a Hellboy is szuperül visszaad mindent a forrásból, de tény, hogy a Sin City egyedülálló-remélem nem sokáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Azért a második Burton filmnek abszplút verhetetlen pozitívuma Michelle Pfeiffer és az eszméletlen S/M ruhája! Hm, not baaad, not baaad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Szerintem a Hellboy is szuperül visszaad mindent a forrásból, de tény, hogy a Sin City egyedülálló-remélem nem sokáig! Biztos nem sokáig, mert jön a második rész... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. A napokban kijött a Fűrész 2 teaserje. Hát kíváncsi leszek, hogy milyen lesz, de remélem nem egy rókabőrlehúzás lesz a vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. A napokban kijött a Fűrész 2 teaserje. Hát kíváncsi leszek, hogy milyen lesz, de remélem nem egy rókabőrlehúzás lesz a vége. Ez érdekes. Remélem ebben a részben már kicsinálják azt a pszichopata állatot. :twisted: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. A napokban kijött a Fűrész 2 teaserje. Hát kíváncsi leszek, hogy milyen lesz, de remélem nem egy rókabőrlehúzás lesz a vége. Ez érdekes. Remélem ebben a részben már kicsinálják azt a pszichopata állatot. :twisted: Nekem nagyon bejött az 1986-os Labyrinth vagyis a Fantasztikus labirintus.Nem csak azért mer majdnem akkor születtem. Játszikbenne J. Conelly és David Bowie. Tök jó számok vannak benne. Én legalább is szeretem eszt a filmet.Annak ellenére,hogy 1986-os és a hátterek nagyrésze festmény de nagyon jó trükkök is vannak benne. Na és persze a híres mondatok sem felejtődnek el: Kérem a gyereket!Számtalan veszély és megpróbáltatás után. Eljutottam ide a várig, túl a manók városán.Hogy vissza vegyem az ellopott gyermeket.Akaratom erős mint a tiéd,és királyságom épp oly nagy.NINCSEN FÖLÖTTEM HATALMAD!!!! Nektek mi a véleményetek erről a filmről? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Nektek mi a véleményetek erről a filmről? Asszem kétszer láttam. Nem rossz film, de engem ezek a stílusú filmek általáb nem szoktak megfogni. Például: Willow vagy GYU. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Nektek mi a véleményetek erről a filmről? Asszem kétszer láttam. Nem rossz film, de engem ezek a stílusú filmek általáb nem szoktak megfogni. Például: Willow vagy GYU. A Willow-t én is untam. A GYU az a Gyűrűk ura ? Nekem is csak ez az egyetlen Fantazi film amit szeretek.Ha csak nem számítjük bele a Sw-t vagy a Farscape-et! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Na, holnapután nézem a Batman Begins-t... Majd írok utána Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Na, holnapután nézem a Batman Begins-t... Majd írok utána Én tegnap néztem meg megint. (Itthon) Lejött egy nagyon jó verzió, amiből most már nem hiányzott egy perc sem. De persze láátam moziban is. Ott azért érdmesebb megnézni, mert egy állati jó film. Lassan csorog lefelé a Karcsi és a csokigyár is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Na, holnapután nézem a Batman Begins-t... Majd írok utána Ne kímélj. Állítólag nagyon jó film. Kíváncsi vagyok Te miként látod. Én még nem néztem meg, és asszem egy darabig nem is fogom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Lehet, hogy most megköveztek, de ez a Charlie és a csokigyár nem nyerte el a tetszésemet így az előzetesek alapján, akárhogy Tim Burton. De a Nagy hal annál inkább felkeltette, most azt fogom hajkurászni a neten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. tudnál egy linket adni ahhoz a trailerhez : semmit se tudok a filmről.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Melyikre gondolsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. charlie és a csokigyár Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. De a Nagy hal annál inkább felkeltette, most azt fogom hajkurászni a neten. Ha rám hallgatsz, nem hajkurászod. Huhhh....az valami borzalom film. Nekem nagyon nem jött be. :46: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Ez az Ewan McGregor-os film?Ami mostanában megy a HBOn? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Ha rám hallgatsz, nem hajkurászod. Huhhh....az valami borzalom film. Nekem nagyon nem jött be. :46: Nem értem hogy nem tecchet az a film valakinek. Az egy mestermű. Egyik legjobb filmje. Mindenképp nézzétek meg. Nekem megvan DVDn és már rohadt sokszor láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Ez az Ewan McGregor-os film?Ami mostanában megy a HBOn? IGEN!!! :wink: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.