Rog Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 13. Last Days on Mars Előzetes Ez engem is érdekelni kezdett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 13. Gratulálok, sikerült az összes spoilert lelőnöd. Az fel sem merült gondolom hogy itt vannak akik nem olvasták a könyvet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 13. Star Trek - Into Darkness Még mindig k*rva jó! Húgommal néztem meg (ő most látta első alkalommal, a 2009-es első film nagy kedvence.) Végig izgulta az egészet és rengetegszer dicsérte a filmet. A végén ezt mondta: "Rég izgultam ennyit filmen, ezek után már nagyon kíváncsi vagyok az új Star Wars filmre Abramstől!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 13. (szerkesztve) Sajna én is ezt gondolom a Grunde Match kapcsán. http://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20130913-robert-de-niro-megint-egeti-magat-grudge-match-elozetes-sylvester-stallone.html Az új Statham-film ahol Franco szája el lesz kenve. Szerkesztve: 2013. Szeptember 13. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 14. Sly a harmadik feláldozhatós múviban: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 14. Gratulálok, sikerült az összes spoilert lelőnöd. Az fel sem merült gondolom hogy itt vannak akik nem olvasták a könyvet. Bocsánat, spoiler mögé raktam, tegnap kimaradt. Könyvből meg egyáltalán nem lőttem el semmit szerintem ami lényeges dolog, yonkers-i csatából semmit sem lőttem le, csak említés szintjén van benne meg a járműfelhozatalt említettem. Filmből sem lőttem se semmit ami a trailerben ne lett volna benne. De mégegyszer elnézést, figyelmetlen voltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 14. Örülök, hogy tetszett Norbi! Valahogy én is ezen a véleményen vagyok. Egyedül azon akadtam ki, amikor a fiatal doki fejbelőtte magát A folytatását nagyon várom, és bár nem olvastam a könyvet, remélem, lesznek még a kerettörténetéből elemek benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 14. Örülök, hogy tetszett Norbi! Valahogy én is ezen a véleményen vagyok. Egyedül azon akadtam ki, amikor a fiatal doki fejbelőtte magát A folytatását nagyon várom, és bár nem olvastam a könyvet, remélem, lesznek még a kerettörténetéből elemek benne. Először azt hittem szimplán elesett mert pont nem néztem oda egy másodpercre, mondom ennyitől betört a feje vagy, mi? Utánna mondta Gerry, hogy fejbelötte magát. Hát gyorsan feladta Azért tetszett, hogy nem mentek a siratások mikor megharapták őket, meg a "minden rendben lesz" duma. Fejbe lötték magukat vagy kézigránát és el volt intézve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 14. (szerkesztve) Csak Isten bocsájthat meg 10/10. Aki eredetiségre vágyik remek fényképezéssel és hangulattal, ráadásul nem ódzkodik a nyomott, néhol már depresszív feelingtől, annak jó szívvel ajánlom ezt a filmet. Eszméletlen volt végig! Szerkesztve: 2013. Szeptember 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 14. Rush / Hajsza a győzelemért Nagyon halvány gyerekkori emlékeim vannak Lauda balesetéről, de igazából az egész sztoriról nem sokat tudtam. No persze a nevek ismerősek voltak, de a Hunt vs. Lauda párharc ilyen mélységekben ismeretlen volt előttem, tulajdonképp csak a második Lauda korszaktól követtem a F1-et, akkor imádtam az egészet. Ebből kifolyólag a Rush iszonyat tetszett: totál hitelesnek tűnt, elkalauzolt egy olyan világba, egy olyan korba, mire mindig is kíváncsi voltam. A F1 akkori világába betekintés a két pilótán keresztül zseniálisan van megoldva. Eleve nagyon jól megírt karakterek – még ha esetleg kiszínezettek is -, mindkettőt lehet utálni és szeretni is, az őket megformáló színészek pedig maximálist nyújtják. Borzasztó jó volt a háromnyelvű film, felirattal, sokat hozzátett az élményhez. A látvány hibátlan, nincsenek klisészerűen kihegyezett érzelmi csúcspontok, Lauda kórházi kezelésének meg egyszerűen brutális. Az autók nagyvásznas száguldása, a hangok, mind-mind a MOZIélményt erősítették. Újra. Csupán egy icipici dolog zavar: ezt megint nem tudom megmutatni a gyerekeknek, pedig az autóversenyzés miatt talán még tetszene is nekik. Másrészről viszont a korhatár egyben jelzi a film komolyságát is. Azért kíváncsi lennék, ehhez Hunt mit szól volna… 90% Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 14. Croodék: nagyon tetszett. Végig mozgalmas volt és poénos, de első sorban iszonyú látványos. Az Epic-cel van egy szinten, a környezet néha talán még szebb is, viszont a karakterek azért egy fokkal jobbak az Epic-ben. 7,5/10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 14. Rush / Hajsza a győzelemért Nagyon halvány gyerekkori emlékeim vannak Lauda balesetéről, de igazából az egész sztoriról nem sokat tudtam. No persze a nevek ismerősek voltak, de a Hunt vs. Lauda párharc ilyen mélységekben ismeretlen volt előttem, tulajdonképp csak a második Lauda korszaktól követtem a F1-et, akkor imádtam az egészet. Ebből kifolyólag a Rush iszonyat tetszett: totál hitelesnek tűnt, elkalauzolt egy olyan világba, egy olyan korba, mire mindig is kíváncsi voltam. A F1 akkori világába betekintés a két pilótán keresztül zseniálisan van megoldva. Eleve nagyon jól megírt karakterek – még ha esetleg kiszínezettek is -, mindkettőt lehet utálni és szeretni is, az őket megformáló színészek pedig maximálist nyújtják. Borzasztó jó volt a háromnyelvű film, felirattal, sokat hozzátett az élményhez. A látvány hibátlan, nincsenek klisészerűen kihegyezett érzelmi csúcspontok, Lauda kórházi kezelésének meg egyszerűen brutális. Az autók nagyvásznas száguldása, a hangok, mind-mind a MOZIélményt erősítették. Újra. Csupán egy icipici dolog zavar: ezt megint nem tudom megmutatni a gyerekeknek, pedig az autóversenyzés miatt talán még tetszene is nekik. Másrészről viszont a korhatár egyben jelzi a film komolyságát is. Azért kíváncsi lennék, ehhez Hunt mit szól volna… 90% Hevesen bólogatok. Forma1-es rajongóként minden pillanata kincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 14. Nagyon szeretném én is látni ezt a filmet, lehet, hogy egyik nap meggondolom magam, és felmegyek Pestre megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 14. Szerintem nem fogod megbánni... A mai nap után szívesen néztem volna még egy JÁTÉKfilmet a Senna vs Prost, vagy esetleg a Piquet vs Mansell párharcról is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 14. (szerkesztve) Na, megnéztem én is a RIDDICK-et. Két barátommal néztem a filmet, akik hozzám hasonlóan kedvelik ezt a sorozatot. A sok negatív visszhang nem vette el a kedvemet, és ilyenkor mindig felteszem a kérdést, hogy mi is volt ebben olyan kegyetlenül sz*r? Én és a két barátom ugyanis remekül szórakoztunk a filmen (jó értelemben) és a többi nem számít, nem is érdekel. Nem, nem tartom a legjobb résznek (számomra az még mindig a második - igen tudom, azt is kegyetlenül lehúzták anno, ma már engedékenyebbek vele szemben). Ami még vicces kicsit, hogy anno a 2. részt azért húzták le, mert nem hasonlított az elsőre, a 3. részt meg azért, mert hasonlított az elsőre. Pff... na mindegy. Bocsi, R2, ebben most nem értünk egyet, de nem is kell mindig mindenben egy húron pendülnünk! Szerkesztve: 2013. Szeptember 14. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 15. Bocsi, R2, ebben most nem értünk egyet, de nem is kell mindig mindenben egy húron pendülnünk! Az égvilágon semmi gond nincs ezzel, nem vagyunk egyformék. Ha mindenben egyetértenénk, akkor én lennék Te, Te meg én. Az meg nem jó. Nem lepődök meg rajta, hogy Neked bejött, a neved alapján valahol elvárható is volt. Egyébként nekem is a második rész a kedvencem, s ezzel sem önmagában az volt a bajom, hogy hasonlít az elsőre, hanem hogy gyakorlatilag ötlettelenül ugyanaz. De az is hagyján, viszont azoktól a dialógusoktól fogtam a fejem. Ha egyáltalán valaha meg is veszem, lehet, otthon hang nélkül nézem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 15. Bocsánat, spoiler mögé raktam, tegnap kimaradt. Könyvből meg egyáltalán nem lőttem el semmit szerintem ami lényeges dolog, yonkers-i csatából semmit sem lőttem le, csak említés szintjén van benne meg a járműfelhozatalt említettem. Filmből sem lőttem se semmit ami a trailerben ne lett volna benne. De mégegyszer elnézést, figyelmetlen voltam. Semmi baj. Küldesz egy láda sört és minden bűnöd feloldozást nyer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 15. Semmi baj. Küldesz egy láda sört és minden bűnöd feloldozást nyer. Kapsz kettővel és akkor a jövőbeniek is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 15. Kapsz kettővel és akkor a jövőbeniek is Hééééé... Nekem is kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 15. Hééééé... Nekem is kell. Többiek meg majd háborognak, hogy nekem miért lehet mindent Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 15. Csak Isten bocsájthat meg 10/10. Aki eredetiségre vágyik remek fényképezéssel és hangulattal, ráadásul nem ódzkodik a nyomott, néhol már depresszív feelingtől, annak jó szívvel ajánlom ezt a filmet. Eszméletlen volt végig! Én mindenképp meglesem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 15. This is the end! Rég nem láttam ennyire elborult és ennyire jó vígjátékot. Társaságban néztem, de szakadtunk a röhögéstől, és párszor le is fordultam a székről. Ennyi eszement állatot összehozni egy filmre...és ráadásul mindenki magát alakította, szóval előny ha valaki ismeri őket és a filmjeiket, több poén át fog jönni. Érdemes megnézni a stáblistát, mert nem kevés híres színész van a filmben. Történet annyi, hogy Seth Rogen-hez jön a haverja, Jay látogatóba, aztán elmennek James Franco házavató partijára, ami tele van hírességekkel. Majd egyszer csak elszabadul a pokol odakint, és 6an bent ragadnak a házban. De van náluk elég drog és pia hogy átvészeljék amíg megmentik őket, ha megmentik. Mindenhol 8as vagy afölött kapott pontokat, még a kritikusok is 84%ot adtak rá, és nem is csoda, mert iszonyúan el lett találva ez a film. 9/10. http://www.youtube.com/watch?v=j463qtCRlxk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 16. (szerkesztve) Jó lesz ez, jó lesz ez (reméljük). http://www.youtube.com/watch?v=Iehx_b9-SnU Szerkesztve: 2013. Szeptember 16. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 17. Hoppá, ARNOLD SCHWARZENEGGER lesz a rossz fiú az Avatar 2-ben Azt hiszem a na'vik virágzó kultúrájának lőttek A Terminator ellen nincs esélyük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 17. Imádom, hogy Arnie ennyire aktív most! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 17. Ráadásul a filmben egy tábornokot alakítana a hírek szerint Úgy látszik, az RDA nem bízza a véletlenre, és az ezredes helyett egy tábornokkal felvértezett bosszúálló flottával érkezhet meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 17. Egy újabb film, amiben a gonosznak fogok drukkolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 17. Stephen Lang után Arnold Schwarzenegger? Nem utolsó sorban, Schwarzi és Cameron újra összeáll? Egy Avatar filmben? Hol írjam alá a foglalót a mozi legjobb ülőhelyéért? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 17. (szerkesztve) Találtam valamit, amit erősen ajánlok megnézésre: Triangle Még mindig sokszor meg tud lepni egy-egy mozi sikere/sikertelensége, még mindig rá tudok csodálkozni néha a különféle pontozásokra, amik állítólag hivatottak értékítéletet mondani a filmekről … Most épp ennél a filmnél történt ez meg, fejcsóválva bámulom az imdb 6.8-as értékét, s bosszankodva csodálkozom, hogy ez, 2009 óta hazánkba miért is nem jutott el. Pedig egyszerűen zseniális. A Triangle – talán Háromszög, de még magyar címe sincs -, kegyetlen jó film. Olyan film, amiről jóformán semmit nem szabad elmondani, még csak támpontokat sem célszerű adni, megnevezni más mozikat – mert jelentősen befolyásolhatja a filmélményt. Így hát meglehetősen nehéz dolog írni is róla, pedig az ember szíve szerint világgá kiabálná, mit is látott, ugyanakkor meg ismeretlensége miatt beszélgetni is nehezebb róla – már pedig ha valamiről lehetne, akkor ez bizony az. A történetről annyit el lehet árulni, hogy egy fiatal társaság kihajózik a tengerre, ahol egy viharban hajótörést szenvednek, ám hamarosan fel tudnak szállni egy épp arra járó óceánjáróra… a többi a képzeletetekre van bízva. Egyébként a mozi talán leggyengébb része ez az egész vitorlázásos, az alkotók próbálnak minket megismertetni a főbb karakterekkel – ámde ennek sem sikere, sem jelentősége nincs. Rég láttam ennyire megdöbbentően csavaros sztorit, ennyire figyelmet igénylő filmet. Nem az első ebben a témában – s biztosan nem is az utolsó -, azonban talán az első, ami ezt a témát ebből a megközelítésből tálalja. Sok helyen horrornak van aposztrofálva, én inkább egy kib@szott jó thrillerként tudok rá tekinteni, hisz végig inkább izgalmas, mint félelmetes. A fiatal, s számomra ismeretlen színészgárda nagyon jó, karaktereik szerepét tekintve meg pláne. A mezőnyből természetesen kiemelkedik a szőke csaj, aki a borítókon, posztereken is szerepel: Melissa George (Jess). Most olvastam, hogy először Lindsay Lohannak szánták a szerepet, szerintem nem jártunk rosszul, hogy nem ő kapta. A csaj, amiken keresztülmegy, a komplett szitu, amit játszik, meglehetősen kemény és összetett – a zavarodott tekinteten túl komoly munka lehet alakításában. Nagyon tetszett a helyszín, ahol a mozi eseményei történnek: hiteles, egyszerre klausztrofób és tágas, köszönhető az események láncolatának. Az eseményeknek, amik megdolgoztatják a szürkeállományt, amik első alkalommal megdöbbenést, majd pedig elégedett csettintést váltanak ki a nézőből. Irtó okosan szerkesztett történet, már közben lehet rajt agyalni, de igazából utána. Most akkor mi is volt? Ez hogyan? És akkor az, hogy? Persze, lehet a hibákat is keresni, mint minden ilyen filmnél eleve benn van a pakliban néhány elvarratlan szál – ugyanakkor a tökömet sem érdekelte nézés közben, annyira magával ragadó volt, amit láttam a képernyőn. S nem is önmagában az izgalom miatt, hanem az ötlet miatt. Lehet, hogy valóban nem hibátlan mozi a Triangle. De hogy az utóbbi idők legnagyobb élményét nyújtotta, az biztos. S legvégül nem bírom ki, hogy spoiler mögé ne írjam le, mihez lehet a mozit viszonyítani (történésekről nem írok, csupán csak útmutatónak néhány címet) : Időtlen időkig, Supernatural S3Ep11, Potter 3 – az időnyerős rész . Szerkesztve: 2013. Szeptember 17. - R2-D2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 17. Stephen Lang után Arnold Schwarzenegger? Nem utolsó sorban, Schwarzi és Cameron újra összeáll? Egy Avatar filmben? Hol írjam alá a foglalót a mozi legjobb ülőhelyéért? És ugye majdnem Michael Biehn kapta meg az Ezredes szerepét az Avatarban. Ezek után remélem ott lesz Arnie osztagában, mint tizedes Bill Paxton meg mondjuk Selfridge utóda lehetne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.