Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. A filmposzterre rápakolták a Jupiter bolygót is, úgyhogy valami köze annak is lesz a sztorihoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. A csajszi neve amúgy Jupiter Jones. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Részemről jöhet a bolygó is és a csaj is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Van benne TPM, és még John Woo (Equilibrium?) utalás is Az Equilibriumot Kurt Wimmer rendezte.Néhány amcsi Woo-film: Ál/Arc (Face/Off), Tökéletes célpont (Hard Target), Rés a pajzson (Broken Arrow), Mission: Impossible II Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Az Equilibriumot Kurt Wimmer rendezte. Néhány amcsi Woo-film: Ál/Arc (Face/Off), Tökéletes célpont (Hard Target), Rés a pajzson (Broken Arrow), Mission: Impossible II Tudom, de az egyik lövöldözős jelenet nekem egy az egyben az Equilibriumot idézte, de a gun fu meg eredetileg Woo asztala (bár nem tudom, mert nem sok Woo filmet láttam) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 26. Sajnos én is így gondolom. Már hárman vagyunk, akiknek megfordult a fejében ez a gondolat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Tudom, de az egyik lövöldözős jelenet nekem egy az egyben az Equilibriumot idézte, de a gun fu meg eredetileg Woo asztala (bár nem tudom, mert nem sok Woo filmet láttam) Ez a Woo-féle "pisztoly fu" új nekem. Azt már tudom egy ideje hogy az Equilibriumhoz a "pisztoly katát" Wimmer találta ki de arról nincs infóm hogy Jani bá'tól vette-e hozzá az ötletet. Nagyon valószínű hogy igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. (szerkesztve) Az a sétáló...khm...az idegen bolygón... érdekes lesz ez Szerkesztve: 2014. Szeptember 28. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Az a… Azért ezt rakd már spoiler mögé, én pl. nem nézek előzeteseket, így idegenekre nem is számítottam volna novemberben a moziban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Csak nehogy kapjunk egy Solaris 2 -őt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. A holnap határa Megnéztem tegnap, nekem is nagyon tetszett. Kemény akciók, király látvány, némi humor... ahogy kell. Én ki nem állhatom Tom Cruise-t, de ez a szerep most nagyon jól állt neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. kolmilan: asszociálsz a mondatom által valamire, ami nem biztos hogy a jó csapásirány(?) Direkt így írom, mert már az is spoiler lenne, ha egyértelművé tenném :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. (szerkesztve) A holnap határa: Piszok jó volt. Izgalmas, látványos, itt-ott egész jó poénok is 'durrantak'. Bár az ipse alapvetően nem szimpatikus (Tom Cruise) ennek ellenére mégis kiváló színésznek tartom, itt is brillírozott. Alapvetően kedvelem a filmjeit! 3D is nagyon jól működött! Szerkesztve: 2014. Szeptember 28. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Szerintetek a Holnap határa, vagy a Csata Los Angeles a jobb inváziós sci-fi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. (szerkesztve) Én azon kevesek közé tartozom, akik kedvelik a Csata: Los Angeles-t, de a Holnap határa határozottan jobb volt! SZVSZ! (plusz ez utóbbi mellett van az is, hogy alapvetően szeretem az - Ismétlődő Idő - történeteket!) Szerkesztve: 2014. Szeptember 28. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. A holnap határa egyértelműen jobb szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Én is amellett voksolok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Nálam is a Holnap határa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Nálam is a Holnap határa a nyerő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Én is most fejeztem be az Edge of Tomorrow-t és kifejezetten nagyot csalódtam. Pozitív irányba. Nagyon jó film, remekül össze van rakva, és bár emberileg én sem komálom Cruise-t, színészként nagyon bírom, és kevés film van, ami nem tetszett tőle. Ugye én azon ritka emberke vagyok, akinek még az Oblivion is tetszett, bírom Cruise sci-fijeit (egyik kedvenc sci-fim a Minority Report). Egyetlen bajom volt vele, ami minden inváziós filmmel: Már megint volt egy főcucca az idegeneknek, ami ha megmurdel, akkor az egész idegen inváziós sereg behal. Igazán rohadtul nagyon leszokhatnának már erről, mert siralmas ez a megoldás. Komolyan senki sem tud mást kitalálni ott Hollywoodban? Nekem mindkét film tetszett, a Battle: Los Angeles is, és ez is. Mindkettő más-más felfogásban közelíti meg a témát. Bár mivel az Edge of Tomorrow sci-fisebb, az jobban tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. (szerkesztve) Ugye én azon ritka emberke vagyok, akinek még az Oblivion is tetszett... Akkor már ketten vagyunk ritkák Ja és még egy 'különvélemény' tőlem is: Minority Report POWAAA! Szerkesztve: 2014. Szeptember 28. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Hárman, mert az Oblivion nekem is tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Oblivionnal csak annyi bajom volt, hogy a nagy fordulatot a végén még a legelején kitaláltam. De a hangulat meg a designok jók voltak, meg összességében is kellemes kikapcsolódás volt. A Különvélemény pedig óriási kedvenc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. A Világok harca se rossz Tom Cruise sci-fi nem igaz? Abból látszik, milyen öreg a fórum, hogy jó 10 éve még ilyen filmeket vártatok itt ebben a topikban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Én nem szeretem a Világok harcát, főleg a vége miatt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Összességében nem szeretem a Világok harcát, viszont a Minority Report ott van a legjobbak között (moziban is láttam annak idején). Az Obliviont még nem láttam, de a héten sort kerítek arra is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. A Különvélemény nekem is tetszett. Egyébként az Oblivion esetében a képi világ fogott meg, remekül visszaadta a kihalt bolygó hangulatát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Oblivion történetírásilag egy semmi, viszont minden más nagyon ott volt. Zene, látvány, színészek, de hát egy jó forgató nélkül ez mit sem ér. Én is imádom amúgyTC filmjeit. Ez az EoT nagyon viszi a prímet, de a különvélemény is. A WotW szintén a gyengébbek közé tartozik sajna (nálam!) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Az Obliviont és a Különvéleményt én is csípem. A Világok harcát nem igazán. Vagyunk már egy páran ritka emberkék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Az Oblivion filmen én is jól szórakoztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.