csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Na jól van igazd van, az SW-t nem szabad beskálázni. Igazából már régóta ígérgettem magamnak, hogy megnézem de nekem is vannak bizonyos "zavaró körülmények" hogy téged idézzelek. (pl csak mobilom van, mobilnettel így elég nehéz dolgom van pénzem meg nincs folyton moziba járni) Hát egy párszor még meg kell néznem. Elég érdekes film minden esetre. Idáig az Eredet volt amit 2X kellett megnéznem hogy rendesen megértsem de ezt biztos többször kell majd. (Amíg nem lesz zsém gépre addig sajnos ilyen éves lemaradásban fogom látni a jó filmeket) Az eredet számomra követhetőbb, mint ez. Ott már ki merem jelenteni, hogy értem. Illetve azt mindig is értettem, de ott is kellett újranézés egy két apróság miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Interstellar Régen láttam a filmet, de valami olyasmi rémlik, hogy azt azok a jövőbeli emberek tették oda (a féreglyukat, fekete lyukat nem hoztak létre) akik a jövőben úgy evolválódtak, hogy képesek "belenyúlni" a tér-időbe - ez persze már bőven a fiction eleme a sci-fi-nek. Tehát a történet szerint a főszereplő a fekete lyukban hozzátud férni az időhöz, ezáltal üzen vissza a lányának és ő megmenti az emberiséget, így később azok fejlődhetnek ezekké az 5. dimenziós lényekké. Persze itt felmerülhet a kérdés, hogy a féreglyuk nélkül nem juthatott volna oda sem, úgyhogy akkor az egész értelmét veszti, de erre azt lehet mondani, hogy az 5. dimenzióban (mikor belenyúlnak a szuper emberek) másképpen képeződik le az idő. Mint ahogy egy kétdimenziós amőba sem tud három dimenzióban "gondolkodni", így mi is képtelenek vagyunk felfogni az 5. dimenziót... Az, hogy beleraktak a fekete lyukba egy hiperkockát az szerintem csak a Nolanék hülyesége volt, de ami jobban megmaradt bennem, az mikor a nő elkezdett a szeretetről, mint az 5. dimenzió erejéről beszélni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Interstellar Régen láttam a filmet, de valami olyasmi rémlik, hogy azt azok a jövőbeli emberek tették oda (a féreglyukat, fekete lyukat nem hoztak létre) akik a jövőben úgy evolválódtak, hogy képesek "belenyúlni" a tér-időbe - ez persze már bőven a fiction eleme a sci-fi-nek. Tehát a történet szerint a főszereplő a fekete lyukban hozzátud férni az időhöz, ezáltal üzen vissza a lányának és ő megmenti az emberiséget, így később azok fejlődhetnek ezekké az 5. dimenziós lényekké. Persze itt felmerülhet a kérdés, hogy a féreglyuk nélkül nem juthatott volna oda sem, úgyhogy akkor az egész értelmét veszti, de erre azt lehet mondani, hogy az 5. dimenzióban (mikor belenyúlnak a szuper emberek) másképpen képeződik le az idő. Mint ahogy egy kétdimenziós amőba sem tud három dimenzióban "gondolkodni", így mi is képtelenek vagyunk felfogni az 5. dimenziót... Az, hogy beleraktak a fekete lyukba egy hiperkockát az szerintem csak a Nolanék hülyesége volt, de ami jobban megmaradt bennem, az mikor a nő elkezdett a szeretetről, mint az 5. dimenzió erejéről beszélni. Hàt igen. Nem tarrom kizàrhatónak, hogy az Interstellar talaja nem teljesen stabil. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. (szerkesztve) Hàt igen. Nem tarrom kizàrhatónak, hogy az Interstellar talaja nem teljesen stabil. Nem teljesen stabil? Örülök, hogy ilyen jó megfigyelő vagy. Köszi a hozzászólásokat, ezek után mindent betudok annak, hogy a jövőbeli emberek olyan technológiai tudásra tettek szert, hogy pikk-pakk ott teremnek az Univerzumban ahol akarnak, kedvük szerint hajlítgatják a tér-idő kontínuumot, ki-be tudnak zárni/nyitni tezeráktokat, mitöbb feketelyukak belsejébe rakják, vagy oda ahova akarják, féreglyukakat raknak az idő és a tér bármely szegletére, kényük kedvük szerint utaznak az időben, stb. Persze ehez nagyon sok idő kell és hogy a fószer (bocsi, elfelejtettem a nevét) miért nem öregedett nagyjából egy percet sem, arra az a magyarázat adható, hogy egy feketelyuk belsejében olyan lassan telik az idő, hogy majdhogynem meg is áll, hogy amíg ott 10-20 másodperc az a való életben 10-20 ezer év is lehet. Addig a lánya biztos crio álomban volt Amit az a nő beszélt a szeretetről az valóban nagyon szép. Ebben igaza van maximálisan, de nem csak a szeretet tud "téren és időn át" "áthatolni". Ha pl 2 ember ragaszkodik egymáshoz akár negatív akár pozitív oldalról. A szeretet része az pont pozitív. Ilyen erővel a gyűlölet, a harag, a félelem, a düh ez mind mind téren és időn át 'áthat'. "Körülvenni és áthatni" nem csak a szeretet tud téren és időn át, hanem minden emberi érzelem (főleg ha ez kétirányú érzelem) Remélem lehet érteni, nem vagyok a szavak embere. Szerkesztve: 2015. Október 30. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. En is par honapja neztem meg.Engem is elbuvolt!Nagyon tetszett! 10/10! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Warcraft képek. Nagyon várom már a filmet. Lassan érkezik az első előzetes is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Remek, már most sokkal jobban várom, mint Az ébredő Erőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. már most sokkal jobban várom, mint Az ébredő Erőt. Ugye ezt nem fogod mostantól minden topikba beírni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. (szerkesztve) Ugye ezt nem fogod mostantól minden topikba beírni? Nem. Miért, olyan sok volt? Talán valami rosszat mondtam? Szerkesztve: 2015. Október 31. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Kiszivárgott még pár Warcraft kép az előzetesből http://imgur.com/a/wyugi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Kiszivárgott még pár Warcraft kép az előzetesből http://imgur.com/a/wyugi Várós EPVII után a legjobban utána még az Assassin's Creed is. 2016-os évtől sokat várok a filmek terén idén gyakorlatilag EPVII kívül nem nagyon hozott lázba semmi. Jövőre viszont legalább 10 film igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Kiszivárgott még pár Warcraft kép az előzetesből http://imgur.com/a/wyugi Gyönyörűek, egyre jobban felcsigáznak. Azt hiszem novemberben jön az előzetes, uyge? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Új F4: Állítólag bűn rossz..Érdemes vele próbálkozni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Gyönyörűek, egyre jobban felcsigáznak. Azt hiszem novemberben jön az előzetes, uyge? Igen, minden bizonnyal 1-2 hét, és itt lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Igen, minden bizonnyal 1-2 hét, és itt lesz. Valószínűleg BlizzCon eseményen fog ami November 6-7 lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Tíz film, ami megölte a lelkünket egy kicsit Szerintem egy nagyon jó Top10-es lista a legkegyetlenebb filmek kategóriájában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Tíz film, ami megölte a lelkünket egy kicsit Szerintem egy nagyon jó Top10-es lista a legkegyetlenebb filmek kategóriájában. Kemény lista. Nem sokat láttam belőle. Olyan is van rajta, amiről nem is hallottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 1. (szerkesztve) Tíz film, ami megölte a lelkünket egy kicsit Hát én ezek közül csak a Szerb Filmet láttam. Abba is beletekergettem. Valahogy nem tudam "normálisan" megnézni de gondolom érthető miért nem. Legbrutálisabb, legrosszabb film. Mondjuk az emberi százlábúnak csak az előzetesét láttam elég volt annyi. Szerkesztve: 2015. November 1. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Várós EPVII után a legjobban utána még az Assassin's Creed is. 2016-os évtől sokat várok a filmek terén idén gyakorlatilag EPVII kívül nem nagyon hozott lázba semmi. Jövőre viszont legalább 10 film igen. Jöhetne már az a bizonyos God of War is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Kemény lista. Nem sokat láttam belőle. Olyan is van rajta, amiről nem is hallottam. Ezek közül én csak egyet láttam. Az is elég volt, az ilyen filmekre sajnos nincs hangulatom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Pedig a Radirfej és a Videodrome jó filmek. Előbbinek a cikkbeni leírása elég hatásvadász lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Hát a leírások alapján nem is ez a két film tűnik a legborzalmasabbnak. A lista szerint a legdurvább a Salo, azt meg pont láttam... De nem is feltétlenül a vérengzés, hanem inkább a téma miatt ódzkodom az ilyen filmektől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Most visszakerestem, hogy mit írtam itt a Salo-ról anno a fórumon... így két év távlatából csak annyi maradt meg bennem, hogy a végére egyszerűen eluntam, de amit akkor írtam azt fenntartom a Szerb filmmel kapcsolatban is (egyébként szerintem az Antikrisztus is durvább). A Radírfejet viszont lehet megnézem Bomarr ajánlására, amit eddig láttam Lynchtől az nekem tetszett, úgyhogy ezzel teszek egy próbát. Apropó Bomarr, a Macbeth-et megnézted már? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Ezek közül én csak egyet láttam. Az is elég volt, az ilyen filmekre sajnos nincs hangulatom. Na igen.. A legutóbbi hasonló élményem a Nimfomániás 1-2 volt. Jók a filmek,de soha többé nem nézem meg. Ez nem az a műfaj.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Most néztük meg Az idő urait! Kis törpe voltam még ,mikor láttam (már semmire nem emlékeztem belőle csak 1-2 dologra) Ez valami kegyetlen jó film! 10/10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Tíz film, ami megölte a lelkünket egy kicsit Szerintem egy nagyon jó Top10-es lista a legkegyetlenebb filmek kategóriájában. Kegyetlen? Inkább beteg... A Mártírokat és az Antikrisztust láttam, de míg előbbi egy erős, kegyetlen, de jó film, utóbbi - rendezőjével együtt - égetni való sz@r. Hatásvadász, megbotránkoztató, elmebeteg. Pont, mint Trier. Előtte sem volt a kedvencem a faszi, de ezek után kerülöm, mint az a bizonyos macska a forró kását... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 1. (szerkesztve) Elmúlt 1 hétben néztem/néztünk pár horrort! Rémálom az Elm utcában ,remake 2010 Texasi láncfűrészes ,remake 2003 Alien vs Predator 1-2 , na jó ezek nem annyira Péntek 13 I-II-III , Péntek 13, remake 2009 Freddy vs Jason 2003 Gyerekjáték 1988 és még tervben van a Jason X ,pár Péntek 13 Gyerekjáték maradék 5 film. Egyszer még a Fűrész sorozatot is megnézem Szerkesztve: 2015. November 1. - ZoliZoltán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 1. (szerkesztve) Az alábbi 10-es listából én csak a Videodromot és a Mártírokat láttam. Mindkettőt úgy hat éve. Előbbi jobban bejött de mélyebb nyomot utóbbi hagyott bennem. Mintha mostanában néztem volna. Amabból meg alig rémlik valami. Szerkesztve: 2015. November 1. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 2. Pénteken jön a tréler. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. November 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 2. Apropó Bomarr, a Macbeth-et megnézted már? Múlt héten annyira elvoltam havazva, hogy nem tudtam rá sort keríteni, de a héten mindenképp látni szeretném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.