Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én is csak a kezdetest bírom az előző Wolvi muvik közül. A japcsisból egyszer bőven elég volt nekem.

Ez az új eresztés nem igazán érdekel még. Egy nézést biztos rendezek majd belőle.

Hozzászólás ideje:

Ma a trailerek napja van.

Végre egy értelmesebb előzetes. Az eddigiek nem fogtak meg, de mostmár nem csak kíváncsi vagyok rá, hanem érdekel is

Egyelőre jónak tűnik, biztosan nézős lesz.

Az Ep 8 után talán a legjobban várt film 2017-ben.

Hangulatos előzetes ezzel a zenével :) Azt hiszem, a zene örökre rajta ragad a sorozaton :)

Elég komor film lesz.

Nagyon remélem, hogy jó film lesz, mert az előzetes baromira bejön.

Hozzászólás ideje:

Engem is érdekel. Januárban pedig jön az Utazók/Passengers, a sci-fit szeretők örülhetnek. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Két filmajánlat Pildinek és MissKarrdenak, meg igazából bárkinek aki szereti a teljesen trükk- és akciómentes emberi drámákat.

Vademberek hajszája (Hunt for the Wilderpeople - 2016)

QmOwCtM.jpg

Egy árva, lázadó kisfiú kikerül egy új-zélandi családhoz, akik a vadon közepén élnek. A sztori bővebb taglalása óriási spoiler lenne, mindenesetre az egész kicsit olyan mintha az "Up" című filmet leszállították volna a földre. Ahogy a Pixar alkotása ez is rendkívűl bájos (bár itt most nincs főgonosz). Vannak drámai pillanatok, de az egészet átjárja egy jófajta, kedves humor. Igazi szívmelengető film.

Az imdb-n 19 ezer szavazat után 8 ponton áll, úgyhogy úgy tűnik nem csak az én tetszésemet nyerte el. A rendezőről Taika Waitiről annyit érdemes tudni, hogy eddig csak TV-sorozatokkal meg kis költségvetésű filmekkel foglalkozott, viszont most éppen a Marvel egyik következő nagy dobását a Thor Ragnarökot dirigálja. Úgyhogy azt hiszem még hallani fogunk róla (a film kint van Nmagon és van hozzá magyar felirat is)

Captain Fantastic (2016)

z2gsOLV.jpg

Hozzászólás ideje:

Novemberben hetente jön ki egy film, amit szeretnék látni, zsúfolt hónap lesz.

Bomarr, köszönöm az ajánlót, megnézem őket :)

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Hát, még én sem tudom, hogy fogom megnézni, amelyek mind érdekelnek, de legalább van most már választék a moziműsorban. Sajnos pont nyáron, amikor jobban van idő mozizni, volt sokkal kevesebb számomra érdekes film.

Bomarr, köszi az ajánlásokat, felkeltetted az érdeklődésemet. :)

Hozzászólás ideje:

Ez swsaga fórumtalis éjféli premier nézős film lesz, úgy érzem.

Meglepődtem, hogy milyen kevés a dislike a videó alatt.. sőt! Csupa pozitív komment!

Hozzászólás ideje:

Trollok:

A trailer bővített változata bizony még több bulit és show-t tartalmaz, de nagyon cuki, és sikerült egy kis sztorit és tanulságot felmutatnia, persze elsősorban a célközönségnek.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Igen erről volt szó a nyáron csak aztán akkorát hasalt a film, hogy kihátráltak mögüle. Emmerich legutóbb azt mondta hogyha lesz valami a folytatásból lehet hogy TV sorozat lesz. De ez inkább amolyan ötletelés. Egyelőre ami friss hireket láttam azok arról szóltak, hogy nincs konkrét terv a folytatásról.

Hozzászólás ideje:

Kicsit utánanéztem, az imdb -n is írják és Emmerich is nyilatkozta talán. Elmondása szerint intergalaktikus sztori lenne. Persze, hogy mikor lesz az nagy kérdés. :)

Egyszerű: 20 év múlva. :P

Hozzászólás ideje:

Én nagyon várnék egy ID4 3-at!!!!

WarCraft folytatás? Azt hittem a bukás miatt tuti a kasza.

Már csak egy Terminator Genisys folytatást kellene beharangozni és teljes lenne az örömöm!

Hozzászólás ideje:

Egyébként érdekes, hogy a sokkal nagyobbat bukó Warcraftból lesz folytatás, ebből meg nem biztos.

Ody, nem tudom honna veszed ezeket a filmes híreket, de inkább felejtsd el azt az oldalt. :D Amióta egyértelmű lett a bukás, nagyon kussban vannak a Warcraft folytatását illetően.

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:

Ody ez sajnos 2-ből semmi lett. :D

Egyenlőre egyik említett film se kapta még meg a zöld úttat a folytatásra.

Warcraft-nál annyi hír volt hogy a Kínaiak komoly pénzzel beszálnának a folytatásba.

Hozzászólás ideje:

A karib kalózok új része a "Dead man tell no tales" tényleg azt a címet kapta magyarul, hogy

"Salazar bosszúja" ... Miért? Hozzák elém a felelősöket! :fuckoff:

Szerkesztve: - csoli1138

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.