Rog Hozzászólás ideje: 2016. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 20. Én is csak a kezdetest bírom az előző Wolvi muvik közül. A japcsisból egyszer bőven elég volt nekem. Ez az új eresztés nem igazán érdekel még. Egy nézést biztos rendezek majd belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 21. Érdekes lesz Logan uccsó kalandja. Őt már megszoktuk önálló filmekben. Külön jó lesz ebben Charles szerepe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 21. Ma a trailerek napja van. Végre egy értelmesebb előzetes. Az eddigiek nem fogtak meg, de mostmár nem csak kíváncsi vagyok rá, hanem érdekel is Egyelőre jónak tűnik, biztosan nézős lesz. Az Ep 8 után talán a legjobban várt film 2017-ben. Hangulatos előzetes ezzel a zenével Azt hiszem, a zene örökre rajta ragad a sorozaton Elég komor film lesz. Nagyon remélem, hogy jó film lesz, mert az előzetes baromira bejön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 21. Új Érkezés előzetes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 21. Még csak nem is hallottam róla! De meg kell nézni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 21. Pedig itt már volt szó róla. Elég nagy a hype körülötte, intelligens sci-fi. Nagyon kíváncsi vagyok rá, bár már így is túl magasra tették a lécet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 21. Még SW kapcsolata is van a filmnek. Ennek a filmnek az operatőre lesz a Han Solo film operatőre is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 21. Engem is érdekel. Januárban pedig jön az Utazók/Passengers, a sci-fit szeretők örülhetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Két filmajánlat Pildinek és MissKarrdenak, meg igazából bárkinek aki szereti a teljesen trükk- és akciómentes emberi drámákat. Vademberek hajszája (Hunt for the Wilderpeople - 2016) Egy árva, lázadó kisfiú kikerül egy új-zélandi családhoz, akik a vadon közepén élnek. A sztori bővebb taglalása óriási spoiler lenne, mindenesetre az egész kicsit olyan mintha az "Up" című filmet leszállították volna a földre. Ahogy a Pixar alkotása ez is rendkívűl bájos (bár itt most nincs főgonosz). Vannak drámai pillanatok, de az egészet átjárja egy jófajta, kedves humor. Igazi szívmelengető film. Az imdb-n 19 ezer szavazat után 8 ponton áll, úgyhogy úgy tűnik nem csak az én tetszésemet nyerte el. A rendezőről Taika Waitiről annyit érdemes tudni, hogy eddig csak TV-sorozatokkal meg kis költségvetésű filmekkel foglalkozott, viszont most éppen a Marvel egyik következő nagy dobását a Thor Ragnarökot dirigálja. Úgyhogy azt hiszem még hallani fogunk róla (a film kint van Nmagon és van hozzá magyar felirat is) Captain Fantastic (2016) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. (szerkesztve) Novemberben hetente jön ki egy film, amit szeretnék látni, zsúfolt hónap lesz. Bomarr, köszönöm az ajánlót, megnézem őket Szerkesztve: 2016. Október 22. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Hát, még én sem tudom, hogy fogom megnézni, amelyek mind érdekelnek, de legalább van most már választék a moziműsorban. Sajnos pont nyáron, amikor jobban van idő mozizni, volt sokkal kevesebb számomra érdekes film. Bomarr, köszi az ajánlásokat, felkeltetted az érdeklődésemet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Bomarr, ezek engem is érdekelnek, úgyhogy hamarosan rá is próbálok. Főleg az alsó hangzik izgalmasnak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Mindkettő érdekesen hangzik, én is köszönöm az ajánlást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Bomarr végre visszatért a remek filmajánlóival. Be is szereztem őket, szerintem a héten megnézem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 26. Újabb Oscar-gyanús magyar film Most belül egy kicsit sírok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 26. Akartam valami cifrát írni de inkább maradjunk annyiban, hogy ez nem az én filmem lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 26. Ez swsaga fórumtalis éjféli premier nézős film lesz, úgy érzem. Meglepődtem, hogy milyen kevés a dislike a videó alatt.. sőt! Csupa pozitív komment! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 26. Tragikus... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 27. Trollok: A trailer bővített változata bizony még több bulit és show-t tartalmaz, de nagyon cuki, és sikerült egy kis sztorit és tanulságot felmutatnia, persze elsősorban a célközönségnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Lesz ID4 3! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Hol írták? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Kicsit utánanéztem, az imdb -n is írják és Emmerich is nyilatkozta talán. Elmondása szerint intergalaktikus sztori lenne. Persze, hogy mikor lesz az nagy kérdés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Igen erről volt szó a nyáron csak aztán akkorát hasalt a film, hogy kihátráltak mögüle. Emmerich legutóbb azt mondta hogyha lesz valami a folytatásból lehet hogy TV sorozat lesz. De ez inkább amolyan ötletelés. Egyelőre ami friss hireket láttam azok arról szóltak, hogy nincs konkrét terv a folytatásról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Akkor avas híreket találtam. Egyébként érdekes, hogy a sokkal nagyobbat bukó Warcraftból lesz folytatás, ebből meg nem biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Kicsit utánanéztem, az imdb -n is írják és Emmerich is nyilatkozta talán. Elmondása szerint intergalaktikus sztori lenne. Persze, hogy mikor lesz az nagy kérdés. Egyszerű: 20 év múlva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Én nagyon várnék egy ID4 3-at!!!! WarCraft folytatás? Azt hittem a bukás miatt tuti a kasza. Már csak egy Terminator Genisys folytatást kellene beharangozni és teljes lenne az örömöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 28. (szerkesztve) Egyébként érdekes, hogy a sokkal nagyobbat bukó Warcraftból lesz folytatás, ebből meg nem biztos. Ody, nem tudom honna veszed ezeket a filmes híreket, de inkább felejtsd el azt az oldalt. Amióta egyértelmű lett a bukás, nagyon kussban vannak a Warcraft folytatását illetően. Szerkesztve: 2016. Október 29. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 29. Kár... Pedig ezeket a nagyszerű szórakoztató filmeket folytatni kellene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 29. Ody ez sajnos 2-ből semmi lett. Egyenlőre egyik említett film se kapta még meg a zöld úttat a folytatásra. Warcraft-nál annyi hír volt hogy a Kínaiak komoly pénzzel beszálnának a folytatásba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. (szerkesztve) A karib kalózok új része a "Dead man tell no tales" tényleg azt a címet kapta magyarul, hogy "Salazar bosszúja" ... Miért? Hozzák elém a felelősöket! Szerkesztve: 2016. Október 30. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.