Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 2. Post Apocalyptic Budapest . Ezt is megértük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 2. De miért pont Pest? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 2. Mert az a szellemes város tele van lélekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 2. És még olcsó is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 2. Nem is tudtam, hogy lesz ilyen. Ráadásul ahogy nézem pár nap és megjelenik! Brutál jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 2. Én tudtam róla mert pár hete volt róla egy hír hogy ez a Universal filmje, amit pár éve forgattak és eredetileg mozis forgalmazásra szánták, idén nyáron tervezték bemutatni de inkább lepasszolták a Netflixnek, ami nem sok jót jelent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 2. Hát ez tényleg nem hangzik valami ígéretesen. Nem baj a körités miatt biztos megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 2. Nem százas a csávó de ezt eddig is tudtuk. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 2. (szerkesztve) Nem százas a csávó de ezt eddig is tudtuk. :D Viszont Katniss Everdeen bájossága ,szépsége mindent üt itt is. Szerkesztve: 2016. December 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 3. Viszont Katniss Everdeen bájossága ,szépsége mindent üt itt is. Fáááá-fűűűű-főőőőő-fúúúúúú-fááááá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 3. Nem százas a csávó de ezt eddig is tudtuk. :D Abrakadabra! Egy igazi showman. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 3. Órási a Chris Pratt videó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 3. Milyen trükkös gyerek már ez a Kristóf. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 4. Még egy Kristófkás cucc. Nagyon agyament. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 4. Ez hatalmas! De várom már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 4. Ez Óriási show lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 4. Ne mis tudtam, hogy Kamino is benne lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 4. Itt a Támadás Budapest ellen film előzetese Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 4. Itt a Támadás Budapest ellen film előzetese Egész ütős..Lehet hogy kap egy esélyt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 6. Az új TF film is előzetest kapott: http://www.youtube.com/watch?v=AntcyqJ6brc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 6. El kell ismerni egész ütős. De már kiszerettem ebből a szériából.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 6. Én talán meg se nézem csakúgy mint az előzőt. Miskának már rég le kellett volna a trafós témáról szállnia. Ami azt illeti szerintem rá se kellett volna cuppannia. Na jó az elsőt azért bírom. Kezdek lemondani arról hogy az A szikla-Armageddon-Bad Boys trióm méltó módon fog valaha bővülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Én talán meg se nézem csakúgy mint az előzőt. Miskának már rég le kellett volna a trafós témáról szállnia. Ami azt illeti szerintem rá se kellett volna cuppannia. Na jó az elsőt azért bírom. Kezdek lemondani arról hogy az A szikla-Armageddon-Bad Boys trióm méltó módon fog valaha bővülni. Én A sziget-et nagyon szeretem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Az nékem csak úgy-ahogy jön be. Elnézegetem olykor valamennyi ideig ha valamelyik adón véletlenül ráakadok. Amúgy már jó régóta nincs késztetésem az egészet megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 7. (szerkesztve) Az nékem csak úgy-ahogy jön be. Elnézegetem olykor valamennyi ideig ha valamelyik adón véletlenül ráakadok. Amúgy már jó régóta nincs késztetésem az egészet megnézni. Mint mondtam én csípem. Kicsit épít néhány korábbi műre pl.: a THX1138-ra is szerintem, de jól gyúrja egybe az alapköveket és a téma is egy hihető jövőképet jár körbe. Scarlett és Ewan is nagy kedvenc és a vasúti kocsi kerekek ledobálása az üldözéses jelenetben a mai napig szétszaggatja a nappalit 5.1-ben! Szerkesztve: 2016. December 7. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 9. Hamár senki sem rakta be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 9. Engem nem győzött meg. Túl tinis lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 9. Itt a kevésbé tinifilmes verzió is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 9. Úgy látom ezt a filmet bevallottan Vasember fogja megmenteni.. Én nem repdesek, hogy bekerül spidey az mcu-ba.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.