Hozzászólás ideje: 2016. December 2.8 éve Szerző Nem is tudtam, hogy lesz ilyen. Ráadásul ahogy nézem pár nap és megjelenik! Brutál jól néz ki.
Hozzászólás ideje: 2016. December 2.8 éve Én tudtam róla mert pár hete volt róla egy hír hogy ez a Universal filmje, amit pár éve forgattak és eredetileg mozis forgalmazásra szánták, idén nyáron tervezték bemutatni de inkább lepasszolták a Netflixnek, ami nem sok jót jelent.
Hozzászólás ideje: 2016. December 2.8 éve Szerző Hát ez tényleg nem hangzik valami ígéretesen. Nem baj a körités miatt biztos megnézem.
Hozzászólás ideje: 2016. December 2.8 éve Nem százas a csávó de ezt eddig is tudtuk. :D Viszont Katniss Everdeen bájossága ,szépsége mindent üt itt is. Szerkesztve: 2016. December 3.8 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2016. December 3.8 éve Viszont Katniss Everdeen bájossága ,szépsége mindent üt itt is. Fáááá-fűűűű-főőőőő-fúúúúúú-fááááá.
Hozzászólás ideje: 2016. December 3.8 éve Nem százas a csávó de ezt eddig is tudtuk. :D Abrakadabra! Egy igazi showman.
Hozzászólás ideje: 2016. December 4.8 éve Itt a Támadás Budapest ellen film előzetese Egész ütős..Lehet hogy kap egy esélyt.
Hozzászólás ideje: 2016. December 6.8 éve Az új TF film is előzetest kapott: http://www.youtube.com/watch?v=AntcyqJ6brc
Hozzászólás ideje: 2016. December 6.8 éve El kell ismerni egész ütős. De már kiszerettem ebből a szériából..
Hozzászólás ideje: 2016. December 6.8 éve Én talán meg se nézem csakúgy mint az előzőt. Miskának már rég le kellett volna a trafós témáról szállnia. Ami azt illeti szerintem rá se kellett volna cuppannia. Na jó az elsőt azért bírom. Kezdek lemondani arról hogy az A szikla-Armageddon-Bad Boys trióm méltó módon fog valaha bővülni.
Hozzászólás ideje: 2016. December 7.8 éve Én talán meg se nézem csakúgy mint az előzőt. Miskának már rég le kellett volna a trafós témáról szállnia. Ami azt illeti szerintem rá se kellett volna cuppannia. Na jó az elsőt azért bírom. Kezdek lemondani arról hogy az A szikla-Armageddon-Bad Boys trióm méltó módon fog valaha bővülni. Én A sziget-et nagyon szeretem!
Hozzászólás ideje: 2016. December 7.8 éve Az nékem csak úgy-ahogy jön be. Elnézegetem olykor valamennyi ideig ha valamelyik adón véletlenül ráakadok. Amúgy már jó régóta nincs késztetésem az egészet megnézni.
Hozzászólás ideje: 2016. December 7.8 éve Az nékem csak úgy-ahogy jön be. Elnézegetem olykor valamennyi ideig ha valamelyik adón véletlenül ráakadok. Amúgy már jó régóta nincs késztetésem az egészet megnézni. Mint mondtam én csípem. Kicsit épít néhány korábbi műre pl.: a THX1138-ra is szerintem, de jól gyúrja egybe az alapköveket és a téma is egy hihető jövőképet jár körbe. Scarlett és Ewan is nagy kedvenc és a vasúti kocsi kerekek ledobálása az üldözéses jelenetben a mai napig szétszaggatja a nappalit 5.1-ben! Szerkesztve: 2016. December 7.8 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2016. December 9.8 éve Úgy látom ezt a filmet bevallottan Vasember fogja megmenteni.. Én nem repdesek, hogy bekerül spidey az mcu-ba..
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.