Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Csak vergődik a DC..ez magánvélemény

Ez nem magánvélemény, hanem tény :P Ennek ellenére mégis a DC kapott hamarabb Oscart :hehe: Ez megint remekül mutatja az akadémiai tagok "szakmaiságát" :D

Hozzászólás ideje:

Egy technikai díj-nál nem feltétlenül számít a film minősége. Attól hogy egy film összességében rossz bizonyos dolgokban lehet még kiemelkedő. Ezért kár köpködni az Akadémiát. Meg aztán a legjobb smink "hatalmas" presztízsű díj.

Hozzászólás ideje:

Erről kering a neten egy eléggé lesarkított, de sokatmondó kép

C5pdx8SUYAEVfsd.jpg

Mellesleg voltak olyan akadémikusok, akik azért adták ezt a "látvány díjat" a SS-nak, mert Margot Robbie dögös benne. Innentől no comment :roll:

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:

Mellesleg voltak olyan akadémikusok, akik azért adták ezt a "látvány díjat" a SS-nak, mert Margot Robbie dögös benne. Innentől no comment :roll:

Miért? Az is látvány és nem is utolsó! :D

Hozzászólás ideje:

De akkor kapja meg látvány kategóriában, és ne vegye el a smink díjat olyanoktól, amik jobban megérdemelnék :P

Ezzel egyetértek, de ahogy magad is írtad a lenti példa sarkos kissé.

Nem akarom védeni, de ha mondjuk a Killer Croc is smink volt, akkor az már kevésbé kontrasztos és elismerendő teljesítmény.

Hozzászólás ideje:

Ezért írtam, hogy a kép kissé le van sarkítva. Mellesleg szerintem Killer Croc sminkje elbújhat a ST sminkjei mellett, csakhát a ST-ben nem volt egy Margo Robbie, aki indokolatlanul kapja a szavazatokat. (Azt meg amúgy sem értem miért van mindenki elájulva tőle. Csinosnak csinos, de Hollywoodban ilyenből 12 egy tucat. Vagy ennyit számítana egy kis meztelenkedés ez komolyabb filmben? :? )

Hozzászólás ideje:

Engem is... arról, hogy a Wonder Womanre ne pazaroljam se a pénzem, se az időm :D

A Flasht meg inkább hagyjuk is. A projekt már túl van 4 rendezőn (5, ha a Han Solo rendező párosát 2-nek vesszük), és az őszi tervek szerint már 2,5 hónapja forognia kellene, erre január végén elrendelték a forgatókönyv teljes átírását. Valami nagyon nincs rendben a DC háza táján, főleg ha azt is fegyelembe vesszük, hogy Géza is inkább lemondott a Batman önálló film rendezéséről :hehe:

Hozzászólás ideje:

Ezért írtam, hogy a kép kissé le van sarkítva. Mellesleg szerintem Killer Croc sminkje elbújhat a ST sminkjei mellett, csakhát a ST-ben nem volt egy Margo Robbie, aki indokolatlanul kapja a szavazatokat. (Azt meg amúgy sem értem miért van mindenki elájulva tőle. Csinosnak csinos, de Hollywoodban ilyenből 12 egy tucat. Vagy ennyit számítana egy kis meztelenkedés ez komolyabb filmben? :? )

Nekem sem a zsánerem Margo Robbie. Miben meztelenkedett?

Hozzászólás ideje:

A csúszások engem nem érdekelnek. A végeredmény, ami számít.

Nem is a csúszáson van a hangsúly, hanem azon, hogy a stúdiónak annyira nincs elképzelése a filmről (vagy van, és az nagyon nem működik), hogy már 5 rendező mondta, hogy "Kösz, de nem". A projekt most is rendező nélkül áll, és az ilyen page-one rewrite-ok meg sose sülnek el jól, főleg, ha ezt akkor rendelik el, amikor már 1 hónapja el kellett volna kezdeni a forgatást. Most annyira bíznak a projektben, hogy a 2018 májusi premier dátumot határozatlan időre elnapolták.

Ha a WW is bukta lesz, akkor a Warnernél megjósolok egy szép nagy zivatart, amit a fejesek feje fog alkotni. Kezdhetnék azzal, aki Snyder kezébe adta a gyeplőt.

Hozzászólás ideje:

Nekem sem a zsánerem Margo Robbie. Miben meztelenkedett?

Hát a Wall Streetben atom brutál jól nézett ki, de kb. ennyi. :)

Lássuk, lássuk! :D

21nidz6.jpg

161kz0m.jpg

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Valami nagyon nincs rendben a DC háza táján

- Nincs a stúdió élén egy képregényb*zi, mint a Marvel Studios élén Kevin Feige.

- Nem terveznek előre.

- Nem tervezik meg a világot.

- A Warner nem ad szabad kezet a kivitelezőknek.

- A Warner nem vevő az ötletekre.

- A Warnernek gőze sincs, mitől döglik a légy.

- A Warnernek gőze sincs, mitől DC a DC, és görcsösen próbálja utánozni a Marvelt.

- A Warnernek gőze sincs, hogyan kéne ezt jól csinálni, csak mihamarább szeretné ugyanazokat a dollármilliárdokat látni, amit a Disney-Marvel bezsebel.

- A Warner még a színészeit sem tudja az ügy mögé állítani. Még egy poszter arcuk sincs, mint Robert Downey Jr. a Marvelnél.

- A Disney-Marvel nem erőlteti azt, ami nem megy.

Most kapásból ezek ugrottak be.

Hozzászólás ideje:

Castingban sztem eddig jól tejesít a DC. Csak hogy valami pozitívum is legyen. :D

Remek alapanyagból főznek pocsék szakácsok. :D "Kissé" pazarlásnak tűnik.

Más: Ha valaki esetleg látta a Kincsem-et, leírhatná, hogy milyen volt. Egész jók voltak az előzetesek.

Hozzászólás ideje:

Majd csak túlteszi magát rajta valahogy. :D

Te Rog!

Délután is ez a kép volt? Egy mozdulattal, mintha eltérne.. Mi folyik itt?

Csak annyi volt hogy túl nagy feneket kerítettem a dolognak és amaz képet lecseréltem egy másikra. De az első kép most már újra ott van a másik alatt.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Nem tudom Leia mit szól ehhez a nyálcsorgatáshoz. ;)

Ugyan! Ennyire nem rövid a póráz!

Csak annyi volt hogy túl nagy feneket kerítettem a dolognak és amaz képet lecseréltem egy másikra. De az első kép most már újra ott van a másik alatt.

Na azért! Azthittem már beképzeltem valamit. ;)

Hozzászólás ideje:

Castingban sztem eddig jól tejesít a DC. Csak hogy valami pozitívum is legyen. :D

Hát nem tudom, azért ott is vannak kisebb problémák. James McAvoyt tulajdonképp elpocsékolták. A Jessie Eisenberg féle Luthorral a mai napig nem barátkoztam meg. A SS-ból pedig össz-vissz 4 színészt tudok nevesíteni, ami egy ilyen nagy szereplőgárdánál szerintem elég gáz, és a főszereplő 7-esből 3 színész akik ismerősök másik filmekből (kontrasztnak a GotG-ban olyan nevek-voltak, mint Vin Diesel, Bradley Cooper, Zoe Saldana, Benicio Del Toro és Dave Bautista (aki elég nagy pankrátor a tengerentúlon), ergo a főszereplők közül csak Chris Pratt volt "ismeretlen")

Hozzászólás ideje:

Na azért! Azthittem már beképzeltem valamit. ;)

Nagyon megfoghatott (persze joggal) ha délután után este is csak rápillantottál bár így hogy a különbség is feltűnt lehet nem is csak egy pillantás volt. :D :D :D

Hát nem tudom, azért ott is vannak kisebb problémák. James McAvoyt tulajdonképp elpocsékolták.

A Wanted DC? Vagy mire gondolsz?

Hozzászólás ideje:

A Wanted DC? Vagy mire gondolsz?

Basszus, a háttérben lévő komára azt hittem, hogy ő az (mintha valahol olvastam is volna :? ). Akkor ez a pont sztornó

950791de4af8eae09e13b2d8248669b679985051_hq.jpg

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.