Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 29. Az archiv felvételekhez a rajta szereplőknek semmi köze jogilag. Ha szerepelsz egy hiradó vagy tudositás felvételén akkor az unokáidat nem fogják felkeresni csak azért mert teszem azt később a tudositást -ami eleve nyilvános közlésre készült- fel akarják képileg javítani. Archiv felvételek bizonyos fokú feljavitása egyébként is elterjedt. Bár ez a fajta szinesités nyilván egy új szint, de jogilag semmit nem változtat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 29. 9 órával ezelőtt, Bomarr írta: Az archiv felvételekhez a rajta szereplőknek semmi köze jogilag. Ha szerepelsz egy hiradó vagy tudositás felvételén akkor az unokáidat nem fogják felkeresni csak azért mert teszem azt később a tudositást -ami eleve nyilvános közlésre készült- fel akarják képileg javítani. Archiv felvételek bizonyos fokú feljavitása egyébként is elterjedt. Bár ez a fajta szinesités nyilván egy új szint, de jogilag semmit nem változtat. Itt most nem a híradós tudósításokról beszéltem. Itt konkrétan filmet építenek archív felvételekből. Nekem elég fura lenne, ha a saját dédapám lenne mondjuk az egyik főbb jelenet szereplője egy ilyen filmnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 29. Nem épitenek filmet. Ez egy dokumentumfilm lesz. Tele helyrehozott archivált eredeti felvételekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 29. 1 perccel korábban, Bomarr írta: Nem épitenek filmet. Ez egy dokumentumfilm lesz. Tele helyrehozott archivált eredeti felvételekkel. Oh. Akkor félreértettem a koncepciót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 29. 2 órával ezelőtt, Bomarr írta: Nem épitenek filmet. Ez egy dokumentumfilm lesz. Tele helyrehozott archivált eredeti felvételekkel. De akkor ebben mi az újszerű? A szinezéses technika felhasználása doku filmben? Vagy eddig csak a II. Vh-ról voltak archív felvételes filmek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 29. Szerintem összevágnak valami érdekeset. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 1. David Harbour jól kilökte magát: 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 2. 12 órával ezelőtt, RacerX írta: David Harbour jól kilökte magát: Csodálkoznék hatényleg ennyire kigyúrta volna magát. De ettől függetlenül ez a poszter valami elképesztően durva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 2. A Stranger Thingsben ezzel a külsővel kéne ügyködnie. A rémek valszeg jó messzire eltakarodnának ha meglátnák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 3. 2018. 10. 02. - 21:23, Rog írta: A Stranger Thingsben ezzel a külsővel kéne ügyködnie. A rémek valszeg jó messzire eltakarodnának ha meglátnák. Te jó ég, nekem csak most esett le, hogy ő játssza a seriffet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 4. Miután elolvastam A függetlenség napja könyvverzióját, kedvet kaptam ahhoz, hogy megnézzem újra a filmet - már vagy x-edik alkalommal. Még mindig az egyik kedvenc sci-fim. Izgalmas, jó a sztori, szerethetőek a karakterek, korát meghazudtoló a látványa, kellő mennyiségű benne a humor. Az idegenek meg lenyűgözőek. Leginkább miattuk szeretem a filmet. Nem a szokásos "nagy szemű zöld emberke"-sablont alkalmazták, hanem megalkottak egy sokkal titokzatosabb, érdekesebb idegen fajt, mely ún. biomechanikus "ruhát" hord. Az viszont szemet szúrt, hogy mennyire ostoba jelenet volt az, amikor Will Smith kimegy az utcára, és nem veszi észre az űrhajót, ami ott van az orra előtt. És ugyanez történt meg a párjával is. Oké, értem én, hogy kellett a dráma meg a meglepettség, de ez így in-universe elég hülyén fest, hogy kimennek az utcára, és nem vesznek észre egy, az egész égboltot beterítő objektumot. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. A Star is born Bradley Cooper nekem eddig csak egy volt a sok arc közül. Nem gondoltam volna, hogy milyen bitang jó színész tud lenni, és még a rendezés is megy neki. Na jó, utóbbit illetően a minta nem túl nagy Kétségkívül ő a film sztárja, nem pedig a feltörekvő csillag. Az utóbbit alakító Lady Gagától nem ájultam el, ő önmagában nem tud emlékezetes lenni - számomra. Remek feldolgozása a lecsúszott alkoholista és az ifjú tehetség történetének. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. 2018. 10. 03. - 21:24, Pildi írta: Te jó ég, nekem csak most esett le, hogy ő játssza a seriffet... Nekem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Johnny English újra lecsap Még mindig működik. Maga a kerettörtnet nem túl eredeti, de abszolút szórakoztató, elég sokszor hangosan röhögős. Abszolút ajánlott, akinek tetszettek az eddigiek. 7,5/10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. 2018. 10. 05. - 19:21, MissKarrde írta: A Star is born Bradley Cooper nekem eddig csak egy volt a sok arc közül. Nem gondoltam volna, hogy milyen bitang jó színész tud lenni, és még a rendezés is megy neki. Na jó, utóbbit illetően a minta nem túl nagy Kétségkívül ő a film sztárja, nem pedig a feltörekvő csillag. Az utóbbit alakító Lady Gagától nem ájultam el, ő önmagában nem tud emlékezetes lenni - számomra. Remek feldolgozása a lecsúszott alkoholista és az ifjú tehetség történetének. Bradley Coopert kedvelem színészként. Van amikor csak azért nézek meg egy filmet mert ő játszik benne. A kedvencem tőle az Amerikai mesterlövész. Ahol még szerintem sziporkázó az az Ételművész címü filmje. Ha nem láttad érdemes negnézned. A Csillag születik is várós. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. Az Ételművészt nem láttam, de majd valamikor teszek vele egy próbát. Mostanában sok mindent szeretnék megnézni, közben meg van egy rakat olvasnivalóm is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 8. Emlékeztek még erre a klasszikusra? 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 8. Még szép! ------------------------------------------------------------------------------- Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 8. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Emlékeztek még erre a klasszikusra? Lassan kezdik forgatni az 5. részt. Stallone már pár promóképet kirakott róla. Remélem ennél is brutálisabb lesz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. Úgy érzem nagyon ütős lesz az üveges muvi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. Miről is szól ez tulajdonképpen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. 17 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Miről is szól ez tulajdonképpen? A Sebezhetetlen és a Széttörve folytatása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. Igen azt tudom, de a konkrét alapsztori még nem ismert? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. Nagyon várom ezt a filmet a trailer alapján. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Igen azt tudom, de a konkrét alapsztori még nem ismert? Guglizgattam ide-oda tartalomleírás után de a sztorira való érdemleges utalgatásnak egyelőre se híre se hamva. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 12. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Október 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 12. Jó kis teaser de sajnálom, hogy olyan bátortalanok ezek a Disney-adaptációk. Csak lekövetik azt amit az animációs film már egyszer megcsinált. Pedig az Aladdin sztoriban ennél azért sokkal több van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.