Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. A vírfarkas viszont elég gagyi, mintha Gollamot keresztezték volna az Alien Resurrectionben lévő újszülött förmedvénnyel Hát egy CGI-szépségversenyen bizonmyára ők hárman lennének a dobogósok eredetileg nem rondának szánt kategóriában Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Nah megvan az első kritika a Kalózokról. Kapott 60%-ot a Mozinettől. Lehet befizetek rá, mert ezt végre szinkronosan adják a mozik Az ilyen film pedig ritka, és persze ott van Keith Richards is Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hát egy CGI-szépségversenyen bizonmyára ők hárman lennének a dobogósok eredetileg nem rondának szánt kategóriában Kár, hogy az AR újszülötte egy pillanatra sem CGI... (igen, még akkor sem, mikor kirepül az űrbe) Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Golden Compass elözetes ITT A látvány gyönyörü, de nekem már kezd csömöröm lenni a családi fantasyktól... Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Stallone-nak már nagyon nem megy a szakma. Tiltott testépítőszereket találtak nála Ausztráliában, börtünbüntetés helyett csak 10000dollárt kell perkálnia. Tesztoszteront is nehezebben csempészi be a filmjeibe mint régen, mert abból is találtak nála nem is keveset. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. De ez már több hónapos ügy, nem? Nem sokkal a Rocky bemutató után lehetett hallani ezt asszem... Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. De ez már több hónapos ügy, nem? Nem sokkal a Rocky bemutató után lehetett hallani ezt asszem... Akkor le vagyok maradva, én most a napokban hallottam először. sorry Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Nah megvan az első kritika a Kalózokról. Kapott 60%-ot a Mozinettől.Lehet befizetek rá, mert ezt végre szinkronosan adják a mozik Az ilyen film pedig ritka, és persze ott van Keith Richards is Na én majd letesztelem csütörtökön Az első rész ment feliratosan, a másodikat már csak a Momban lehetett megnézni feliratosan, és úgy néz ki, hogy most nem jutok el oda Szóval marad a szinkronos Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Valszeg én is csütörtökön tesztelem a kalózok harmadik eljövetelét. Transformers filmképek, hátterek, játékok: http://www.transformersonline.ru/movie/toys/deluxe http://www.transformersonline.ru/movie/production http://www.transformersonline.ru/node/3500 Elkapott a nosztalgiahangulat, ha tudnám, hol vannak a régi mecsboxjaim, előkotornám a tranformers figuráim, hogy kiállíthassam őket Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Na én majd letesztelem csütörtökön Az első rész ment feliratosan, a másodikat már csak a Momban lehetett megnézni feliratosan, és úgy néz ki, hogy most nem jutok el oda Szóval marad a szinkronos Na akkor majd várom a kritikákat Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Én már holnap nézem, a Mom-ban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. És egy kis jelenet a HP5ből. Az évnyitó beszéd: Ezek mindig suliba járnak? Mikor végzik már el? Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Na én majd letesztelem csütörtökön Az első rész ment feliratosan, a másodikat már csak a Momban lehetett megnézni feliratosan, és úgy néz ki, hogy most nem jutok el oda Szóval marad a szinkronos Én csütörtökön nézem, MoM-ban, feliratokkal (de azért a képre koncentrálva ). Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Engem valahogy marhára nem tud izgatni most a POTC. Már a 2 se nagyon, de ez már egyáltalán. Egyszer ha láttam a trailert és kész. FF2 - full SS jelenet Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Én csütörtökön nézem, MoM-ban, feliratokkal (de azért a képre koncentrálva ). Wallatossal nézed? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Én csütörtökön nézem, MoM-ban, feliratokkal (de azért a képre koncentrálva ). Sajna anyámmal megyek, nekem ezért nem megy így Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Ezek mindig suliba járnak? Mikor végzik már el? Hét éves a suli, hét könyv és film, minden suliévre egy Szóval a legvégére Na de az utolsó év, khmm... a jelenlegi állások szerint igen-igen érdekes lesz Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Jó lesz ez a FF2 is Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Wallatossal nézed? Alighanem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Alighanem OFF Üdvözlöm! ON Aztán ne kíméld a kalózokat, feltétlen írj véleményt róla. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hét éves a suli, hét könyv és film, minden suliévre egy Szóval a legvégére Na de az utolsó év, khmm... a jelenlegi állások szerint igen-igen érdekes lesz Mintha legutóbb azt olvastam volna, hogy lesz 8. rész mégis (persze, ha egy üzlet beindul...). Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. A 8. egy kiegészítő könyv lesz, tele a könyvek írásakor felgyülemlett plusz infókkal, amik kimaradtak a sztorikból. Nekem ez rémlik róla. Nem regény lesz elvileg. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Engem valahogy marhára nem tud izgatni most a POTC. Le a POTC(k)okkal! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Golden Compass elözetes ITTA látvány gyönyörü, de nekem már kezd csömöröm lenni a családi fantasyktól... Lady in the Water zenéje adja alatta. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. OFFÜdvözlöm! ON Aztán ne kíméld a kalózokat, feltétlen írj véleményt róla. OFF Átadom neki ON Nem fogok kampós kézzel bánni velük Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Rowling többször kijelentett, hogy hét könyv, ennyi, legfeljebb még egy enciklopédia mellé. Én már nagyon várom a POTC3-t, a zenéje valami isteni! Donát Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Voltam ma a Pirates 3-on. Én is nagyon vártam már ezt a filmet, de bevallom hogy most valamit nagyon elrontottak.Hullámvölgyekből áll az egész film, a történet pedig egy nagy össze-visszaság.Mondjuk volt 1-2 jó poén a filmben, de összeségében kevesebb volt benne mint az előző részben.A látványvilág fantasztikusra sikeredett, de ebből nem lehet megélni..Sparrow kapitány is kevesebbet szerepel benne(bár némely szempontból nagyon sokat - ha láttátok a filmet értitek).A film zenéje nem sok újjat tudott nyújtani, bár jól felhasználta az előző részekét. És mellesleg a csavarok teljesen kiszámíthatóak voltak, egyik se okozott meglepetést. 10/5 Keira lába megérdemel egy plusz pontot. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Voltam ma a Pirates 3-on.Én is nagyon vártam már ezt a filmet, de bevallom hogy most valamit nagyon elrontottak.Hullámvölgyekből áll az egész film, a történet pedig egy nagy össze-visszaság.Mondjuk volt 1-2 jó poén a filmben, de összeségében kevesebb volt benne mint az előző részben.A látványvilág fantasztikusra sikeredett, de ebből nem lehet megélni..Sparrow kapitány is kevesebbet szerepel benne(bár némely szempontból nagyon sokat - ha láttátok a filmet értitek).A film zenéje nem sok újjat tudott nyújtani, bár jól felhasználta az előző részekét. És mellesleg a csavarok teljesen kiszámíthatóak voltak, egyik se okozott meglepetést. 10/5 Keira lába megérdemel egy plusz pontot. Én mondtam, hogy ez az egész kalóz-cucc egy nagy lufi. Kesze-kusza és erőtlen. És nekem - sokakkal ellentétben - marhára erőltetett ez a Jack Sparrow karakter. Eddig nagyon úgy tűnik, hogy a várt "nagyágyúk" hasalnak (Pókember, Shrek, POTC). Most már egyértelmű, hogy a Transformers, FF2 nagyot nyerhetnek ezen. Ja és egy titkos favoritom, az új Pixar-film: Ratatouille, Brad Bird rendezésében (Hihetetlen család). Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. National treasure 2 book of secrets teaser: NT2 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Eltekintve az eddigi, továbbra is fennálló aggályaimtól, ami a POTC folytatásokat illeti, egész jó volt a film. A sztori az előző részhez mérten hagy kívánnivalót, viszont egész jól lehet rajta szórakozni. Marha látványos, és vannak nagyszerű jelenetei, amik nálam kompenzálnak egy rakat apró fölösleges cuccot. Kivéve, hogy néhol, ahogy Obi1 is írta, sok volt Jackből Objektíve tuti alacsonyabbat kapna, de személy szerint egy 7/10-et nálam megért. Na de hát ez erősen szubjektív vélemény, amiben benne van az is, hogy imádom a hajós-kalandos filmeket és Jack Sparrow-t, na meg Will is nagyon dögös volt, főleg a végén (Keira lábai engem érthető okokból messze nem érdekelnek) Spoilereket és apróbb, nem tetsző hülyeségeket nem írok, mert van belőlük egy rakat Mondjuk azt azért csodálom, hogy a készítők kiigazodtak a saját sztorijuk kavarásain, aki látta a filmet, tudja miről beszélek Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.