kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. És ebbe belementek a lányok? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. (szerkesztve) Szép ez a tabló, csak marhára rontja az összképet, hogy a bal oldalon egy Movie Maniacs játékfigura van, míg a jobbon az AVP CGI alienjének a modellje (megjegyzem, egy magyar ember munkája). Szerkesztve: 2007. Május 29. - Dzséjt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. (szerkesztve) És ebbe belementek a lányok? Lehet, hogy a fiúk leszavazták a barbiekollekciót :D Megértettem volna őket Szerkesztve: 2007. Május 29. - Oldfighter Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Lányoknak annál jobb ízlésük van, hogy előjöjjenek ilyen barbiekollekciós agyament ötlettel Egyébként pofás tabló, nekem bejön, csak lenne egy rendes Alien ott Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. míg a jobbon az AVP CGI alienjének a modellje Hát ha jobb oldalt az egy Alien... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Hát ha jobb oldalt az egy Alien... Csak szemszög kérdése Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. (szerkesztve) Új Dark Knight képek: Ugyanez nagyban: Szvsz elég állat. Szerkesztve: 2007. Május 29. - yodamester Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Sok jót én se tudok mondani róla. Most inkább csak nevetni tudok rajta, de a filmben biztos ütni fog. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Hm, hát, nekem hozza a feelinget. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Hm, hát, nekem hozza a feelinget. Na azt mindjárt gondoltam. Végülis nem egy maszk fogja eldönteni milyen film lesz. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Jaja, ebből még sok konklúziót nem vonhatunk le. De nekem spec tetszik. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Dzséjt: Köszi szépen, hogy beírtad az idézetet a könyvből.Így már minden részlet a helyére került.Eddig ez nekem hiányzott a teljes megértéshez. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Hozzászólás ideje: 2007. Május 29. Dzséjt: Köszi szépen, hogy beírtad az idézetet a könyvből.Így már minden részlet a helyére került.Eddig ez nekem hiányzott a teljes megértéshez. Szívesen. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Nekem is sokat mondó az új Dark Knight-kép. Nem tudom miért, de nekem már ez a maszk is jelzi, hogy Nolan bácsi tudja 'hogyan tovább' az új bőregérrel. A The Prestige és a Batman Begins egyenesen napjaink legjobb rendezőjévé röpítette előre nálam. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Nekem is sokat mondó az új Dark Knight-kép. Nem tudom miért, de nekem már ez a maszk is jelzi, hogy Nolan bácsi tudja 'hogyan tovább' az új bőregérrel. A The Prestige és a Batman Begins egyenesen napjaink legjobb rendezőjévé röpítette előre nálam. Mementóról mi a véleményed? Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Nekem is sokat mondó az új Dark Knight-kép. Nem tudom miért, de nekem már ez a maszk is jelzi, hogy Nolan bácsi tudja 'hogyan tovább' az új bőregérrel. A The Prestige és a Batman Begins egyenesen napjaink legjobb rendezőjévé röpítette előre nálam. Ha esetleg nem láttad még, itt a másik új kép: Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. (szerkesztve) Megnéztem a Karib 3-t. Annyira nem volt rossz, egyszerűen a 2 túl magasra tette a lécet. Jack Sparrow-ból tényleg sok volt, az agyatlan, az meg egyenesen fárasztott. Tia Dalma szálát nem kellett volna annyira nyomatni. A nyitó jelenet sikeresen elvette azt a játékos hangulatot, ami a 2ben dominált, szerintem ez hiányzott belőle nagyon. A könnyedsége. Viszont zuseniális volt például, amikor egymásra fogják a Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- vízipisztolyaikat. A feliratok után az 1-ben a majom volt, a 2-ben a kutya (akiből nem lett grillezett törzsfőnök ) a 3-ra én a papagájt vártam. Hát koppantam egy nagyot. Amúgy nem volt rossz. Szerkesztve: 2008. Június 30. - Ody Mandrell Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Melyik teszik nektek a 3 közül legjobban? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 30. (szerkesztve) Karib-tenger kalózai 3 Jaj.... szoval sejtettem, hogy nem lesz nagy szám, de nálam ez mindent alulmúlt. Az első 10-20 perc még csak-csak, de utána hihetetlen mélyrepülés. Most hirtelen nem is tudnám kiválasztani a legcikibb jelenetet, de talán az, amikor harc közben adják össze Turnert és Swann kisasszonyt... Szerkesztve: 2007. Május 30. - Bomarr Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. amikor harc közben adják össze Turnert és Swann kisasszonyt... Jah... hát ezt sem akartam megtudni, míg nem néztem meg Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Mementóról mi a véleményed? A Mementóhoz még nem volt szerencsém, pedig hallottam, hogy azzal hívta fel Nolan magára a figyelmet. Rajta vagyok az ügyön. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. (szerkesztve) Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Hát az a jelenet tényleg elég gagyesz volt. Nekem mondjuk még ezt is tetézte Beckett grandiózusnak szánt haláljelenete... Karib-tenger kalózai 3Jaj.... szoval sejtettem, hogy nem lesz nagy szám, de nálam ez mindent alulmúlt. Az első 10-20 perc még csak-csak, de utána hihetetlen mélyrepülés. Most hirtelen nem is tudnám kiválasztani a legcikibb jelenetet Szerkesztve: 2008. Június 30. - Ody Mandrell Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. A Mementóhoz még nem volt szerencsém, pedig hallottam, hogy azzal hívta fel Nolan magára a figyelmet. Rajta vagyok az ügyön. Nolan mesterműve. Tetszeni fog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Melyik teszik nektek a 3 közül legjobban? Én úgy jártam vele hogy az első része első nézésre tetszett aztán át is írtam. Második nézéskor a felénél tovább már nem bírtam nézni. A másodikat leszedtem a netről és csak kínlódtam alatta. Két hete fogtam az első DVDjét és jól behajlítva kidobtam. A harmadikat meg már látni se akarom. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. (szerkesztve) Jah... hát ezt sem akartam megtudni, míg nem néztem meg A jelenet eleje benne van a trailerben... egyébként sem túl szignifikáns, tehát magát a sztorit nem befolyásolja azon kivül, hogy nagyon gáz, de egyébként igaz... a kis spoiler is spoiler. Legközelebb jobban vigyázok. yodamester: Valóban... annak a jelenetnek is ott a helye a legrosszabbak között Szerkesztve: 2007. Május 31. - Bomarr Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Melyik teszik nektek a 3 közül legjobban? Az első. Kedvenc filmjeim között van, egyszerűen első osztályú volt Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Most hirtelen nem is tudnám kiválasztani a legcikibb jelenetet, de talán az, amikor harc közben adják össze Turnert és Swann kisasszonyt... Ugyan már, tiszta paródia volt, jót szórakoztam rajta Na de az is igaz, hogy nem ilyesmit várnánk egy ilyen sztoritól. Legcikibb? Beckett dobogós meg az agyatlan Jack is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Hát én ezeket egyáltalán nem gondolnám cikinek, a PotC-t mindig is a könnyed hangvétel jellemezte, ez pedig tökéletesen beleillik a képbe. Nekem tetszett. Az viszont érdekes volt, hogy ellentétben az első részben, itt végig Barbossát mondanak Barbarossa helyett a szinkronban. Tehát észrevették a hibájukat, de így meg nem voltak következetesek. Donát Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 31. (szerkesztve) De a második részben még tudtak bánni az arányokkal (kieg: najó, ugy ahogy )... megvolt a helye a poénoknak is meg az akciónak is. A Kraken támadása ott zseniális. Itt viszont minden egybefolyik... készül a nagy akció ám a folyamatos elhuzott poénkodással -ami szerintem ráadásul cseppet sem volt vicces- rögtön el is szurják az egészet. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Arról nem is beszélve, hogy mennyire látszott, hogy menetközben találták ki a történetet. Egy csomó új dolgot dobtak be, hogy aztán semmit se kezdjenek velük. A Kalóz Tanácsnak annyi az értelme, hogy verekszenek egyet asztalon és a végén üdvrivalganak egyet mikor Jackék megnyerték nekik a harcot. Ezért aztán igazán kár volt... Calypso dettó... a szeszélyes istennő csinál egy nagy örvényt és csokolom. Megintcsak a második részt tudnám ellenpéldának felhozni, ami nem votl hibátlan, de legalább volt a történetnek fő irányvonala és jutott idő némi hangulat csepegtetésre is, s az ötletek kiaknázására. Szerkesztve: 2008. Június 30. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.