Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. Joki olyanokat kap a bőrkomától hogy a fal adja neki másikat. Nem irigylem szegény pacákot. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. Van 4 új TV Spot is(itt és itt).És sajnos már biztos az Augusztusi premier. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. Hozzászólás ideje: 2008. Június 24. Bazzzzz iszonyat nagy film lesz! Augusztusban is mozi, szeptemberben is mozi...miért csúsznak a film bemutatók nálunk? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Amerikai gengszter Hű, ma néztem meg és nagyon jó kis film volt. Rögvest a New York bandái jutott eszembe. Egymás után érdekes megnézni őket. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Bazzzzz iszonyat nagy film lesz! Augusztusban is mozi, szeptemberben is mozi...miért csúsznak a film bemutatók nálunk? A pénz és profitmánia miatt.A durva az, hogy fél éve még világpremiert igértek. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Amerikai gengszter Hű, ma néztem meg és nagyon jó kis film volt. Rögvest a New York bandái jutott eszembe. Egymás után érdekes megnézni őket. A New York Bandáit nem láttam, de az Amerikai gengszter nekem is nagyon tetszett. Denzel Washington remek volt! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. A New York Bandáit nem láttam, de az Amerikai gengszter nekem is nagyon tetszett. Denzel Washington remek volt! Akkor mielőbb nézd meg, mert nagyon sok a hasonlóság a kettő között. Én azért ötültem, hogy olyan színészek is feltűntek, mint Josh Brolin vagy pl Armand Assente. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Cloverfield megnyerte a legjobb sci-fi filmnek kijáró Saturn díjat. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Oké, és e mellé azt is megmagyarázták, hogy mitől lett sci-fi? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Oké, és e mellé azt is megmagyarázták, hogy mitől lett sci-fi? Attól amitől minden bizonnyal más szörnyfilmek. Godzilla, King Kong.... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. (szerkesztve) olyan színészek is feltűntek, mint Josh Brolin vagy pl Armand Assente "Armand Assante. A "Dredd bíró"-ból?" Szerkesztve: 2008. Június 26. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Attól amitől minden bizonnyal más szörnyfilmek. Godzilla, King Kong.... Hát azokat is el kéne magyarázni, mégis mi az az elem bennük, amitől sci-fivé vállnak... mondjuk elnézve a jelölteket, hát nem csodálkozom. A Dexternek is jó sok köze van a sci-fihez, a fantasy-hez vagy a horrorhoz. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Hát azokat is el kéne magyarázni, mégis mi az az elem bennük, amitől sci-fivé vállnak... mondjuk elnézve a jelölteket, hát nem csodálkozom. A Dexternek is jó sok köze van a sci-fihez, a fantasy-hez vagy a horrorhoz. Nem tudom, én műfajilag mindenesetre több sci-fi elemet látok bennük, mint romantikát, vígjátékot, rajzfilmet, thillert...... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. "Armand Assante. A "Dredd bíró"-ból?" Jaja. Többek között. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Jaja. Többek között. Tudom hogy benne van csak hirtelen beugrott ez az idézet a Télapuból. Direkt azért is írtam simán idézőjelbe a HSz-ed részletét mert az enyémet nem neked hanem csak poénnak szántam. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. (szerkesztve) Nem tudom, én műfajilag mindenesetre több sci-fi elemet látok bennük, mint romantikát, vígjátékot, rajzfilmet, thillert...... Ezért találták fel a horror (Cloverfield), és a kaland (Godzilla, King Kong) kategóriákat. De akár vegyíthető is, mint horror-kaland, katasztrófa-kaland. Ezekbe illenek ezek a filmek, nem a sci-fibe. Szerkesztve: 2008. Június 26. - Dzséjt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Tudom hogy benne van csak hirtelen beugrott ez az idézet a Télapuból. Direkt azért is írtam simán idézőjelbe a HSz-ed részletét mert az enyémet nem neked hanem csak poénnak szántam. Oks, csak én nem ismerem Télaput. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Ezért találták fel a horror (Cloverfield), és a kaland (Godzilla, King Kong) kategóriákat. De akár vegyíthető is, mint horror-kaland, katasztrófa-kaland. Ezekbe illenek ezek a filmek, nem a sci-fibe. Szerintem ez nem oszt nem szorozz. Nálam meg a horror kezdődik teljesen máshol. Amibe szörny van az lehet fantasztikus film és horror is, csak a horror az durvább. No mindegy. Lényeg, hogy bezsebelte a díjat, sőt egy másikat is asszem a rendezői megvalósításért. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. A Dexternek is jó sok köze van a sci-fihez, a fantasy-hez vagy a horrorhoz. Hát jah, manapság úgy sorolják be műfajilag a filmeket, hogy égnek áll tőle a hajam Abszolút nem lehet bízni egy film műfaji besorolásának, annyira megtévesztő lehet azoknak, akik szinte semmit nem tudnak az adott filmről. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Szerintem ez nem oszt nem szorozz. Nálam meg a horror kezdődik teljesen máshol. Jó, csak éppen ez nem egyéni ízlés kérdése. Mert ennyi erővel akkor már a Karib-tenger kalózai is lehet sci-fi, mert van benne szörny. Vagy a Holtak Hajnalát, sci-fi-horror. Hát jah, manapság úgy sorolják be műfajilag a filmeket, hogy égnek áll tőle a hajam Abszolút nem lehet bízni egy film műfaji besorolásának, annyira megtévesztő lehet azoknak, akik szinte semmit nem tudnak az adott filmről. Besorolják, ahogy eladhatóbbnak gondolják... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Hát jah, manapság úgy sorolják be műfajilag a filmeket, hogy égnek áll tőle a hajam Abszolút nem lehet bízni egy film műfaji besorolásának, annyira megtévesztő lehet azoknak, akik szinte semmit nem tudnak az adott filmről. Jaja. Régebben tök jó volt, mert nem volt ennyire szétszelektálva a filmek. Volt tudományos-fantasztikus, kaland, western, vígjáték, akció. Ennyi. Így nézett ki egy moziplakáton a filmcímek alatt a besorolás. Még az Alient se rakták horror alá, az is sci-fiként ment. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Nem tudom hol a RotS volt "filmdráma". Végülis, igaz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. (szerkesztve) Még az Alient se rakták horror alá, az is sci-fiként ment. Ja, egyszerűbb is volt az mozis élet. És pont az Alien volt az egyik ilyen vízválasztó, mely megeteremtette a sci-fi-horror műfajt. A Cloverfield is beleférne mondjuk a sci-fi-horror műfajba, amennyiben a szörnyedvénynek legalább valamivel több (ál)tudományos magyarázata vagy megjelenése lenne, mint Godzillának, de ennek a monsztának semmi nem jutott. Sőt, baromi fantasztikus jószág lett, mivel semmi sem képes elpusztítani. A science-fictionból csak a fiction van meg, a science sehol sincs benne. Horror, kaland, fantasztikum, szörny-film, katasztrófa-film... ezekbe lazán belefér, mondjuk horror/thriller-kaland-fantasztikum-katasztrófa-akció. De a sci-fibe nem igazán tudnám belepaszírozni, holott ez a legtágabb műfaj, ami széles e világon létezik. Szerkesztve: 2008. Június 26. - Dzséjt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Hancock szinkronos előzetes Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 27. Hozzászólás ideje: 2008. Június 27. (szerkesztve) Szerintem Willie-hez annak a csákónak a hangja jobban illik amelyik az ID4-ben meg az "Men In Black"-ben is szinkrózta. Szerkesztve: 2008. Június 27. - Rog Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Június 27. Hozzászólás ideje: 2008. Június 27. 12 kibszott jó videorészlet a TDK-ból, csak azoknak akik már nem bírnak magukkal! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Június 27. Hozzászólás ideje: 2008. Június 27. Szerintem Willie-hez annak a csákónak a hangja jobban illik amelyik az ID4-ben meg az "Men In Black"-ben is szinkrózta. Meghalt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 27. Hozzászólás ideje: 2008. Június 27. Akkor meg szerintem Willie-hez annak a csákónak a hangja jobban illett amelyik az ID4-ben meg a "Men In Black"-ben is szinkrózta. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Június 27. Hozzászólás ideje: 2008. Június 27. Ahogy olvasom hatalmas siker lesz a TDK.A Pókember 3 tartja a nyitórekordokat, de a TDK-ból eddig nyolcszor(!) annyi jegyet adtak el mint a Pókember 3 előtt - és már csak 3 hét van hátra az amerikai bemutatóig. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 27. Hozzászólás ideje: 2008. Június 27. Rog: Nos utánanéztem, és Reisenbüchler Sándorról van szó. Sajnos 2004-ben meghalt, pedig én is őt szerettem igazán Will Smith szinkron hangjának. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.