Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Na szóval Slumdog Millionare.

Kezdjük ott, hogy úgy ültem le megnézni a filmet hogy nem fog tetszeni, hiába istenítette mindenki. Az indiai kultúrát és magát az egész Indiai világot alapból nem kedvelem, de igazat megvallva tetszett a film - nagyon is.

Már ott figyel egy ideje a gépen, csak meg kéne nézni, a napokban sort kerítek rá ;) Én meg egy kicsit csípem az indiai kultúrát, mondjuk kb. öt mondatban össze lehetne foglalni, amit tudok róluk :D

Hozzászólás ideje:
Jaj, ezt is nagyon meg szerettem volna nézni, szóval ne rakd messzire, max elhozom majd ;)

Hehe milyen jó, hogy ilyen családias a hangulat a fórumozók között :D

Hírek:

McG Will Smithet akarja a Némó kapitányos filmjébe.

Jackie Chan lehet a Karate kölyök remakeban Mr. Miagi

Hozzászólás ideje:
Hehe milyen jó, hogy ilyen családias a hangulat a fórumozók között ;)

Hírek:

McG Will Smithet akarja a Némó kapitányos filmjébe.

Jackie Chan lehet a Karate kölyök remakeban Mr. Miagi

Oh, bizony ám. :D De hát így szép az élet. :D

Hírekhez annyit, hogy érdekesen hangzik Smith neve. Eddig még nem láttam színesbőrű Nemot. :D

Hozzászólás ideje:
Szép-szép, de attól félek csak dísznek lesz ez is. ;)

Nem hinném, mert azért a Westend RealD-s terme, meg a Corviné is ki van használva mindig. Szegeden pl állítólag majd a U2 3D koncerttel nyitnak. :D

IMAX mozinak kéne összekapnia magát.

Hozzászólás ideje:

Igaz mégcsak 2009 van, de én már 2010 felé kacsingatok, és ki is néztem magamnak ezt a filmecskét ;)

http://www.imdb.com/title/tt1217613/

A történet egy tengerészgyalogos osztagról fog szólni, amely Los Angeles utcáin csap össze egy idegen invázió képviselőivel.

Olyasmi filmre kell majd számítani, mintha az Independence Day és a Black Hawk Down egyetlen filmbe lenne összegyúrva, tehát egyféle mixet kell elképzelni.

Ja és Harvey Dent már leigazolt a filmhez :D

Hozzászólás ideje:
Hehe milyen jó, hogy ilyen családias a hangulat a fórumozók között ;)

Off

Részünkről azért is, mivel az életben pár vagyunk már egy ideje :D

Hozzászólás ideje:
Yes, forgatják a Vissza a jövőbe 4-et :D;)

Ez remek! :D Lloydot piszkosul csipázom. :D A Taxi címmel illetett sorozatban láttam őt először és totál kedvelt színész lett. :D

Viszont azt sajnálnám, ha Fox totál kimaradna ebből. :D Sajna ugye a betegsége elégé korlátozza őt.

Hozzászólás ideje:
Ennek a Crank 2-nek a trailerje piszok brutál. ;) Ha ugyanolyan ökörség lesz mint az első, és erre jó esély van, akkor nálam nézős. :D

Én is remélem.

Az első részben a kedvenc részem, mikor nyílt terepem kufircolt a csajjal. Dehát muszáj, volt különben meghal :D

Hozzászólás ideje:
Én is remélem.

Az első részben a kedvenc részem, mikor nyílt terepem kufircolt a csajjal. Dehát muszáj, volt különben meghal ;)

Ne is mond. :D A legjobb rész volt az egészben. :D

Hozzászólás ideje:
Ez remek! :D Lloydot piszkosul csipázom. :D A Taxi címmel illetett sorozatban láttam őt először és totál kedvelt színész lett. :D

Viszont azt sajnálnám, ha Fox totál kimaradna ebből. ;) Sajna ugye a betegsége elégé korlátozza őt.

Ha ügyes kis videó, az elején én is bedőltem neki, de ez nem a BTF4, csak egy videóklipp forgatás, ahol vendégeskedik.. :D :D

Hozzászólás ideje:
Ha ügyes kis videó, az elején én is bedőltem neki, de ez nem a BTF4, csak egy videóklipp forgatás, ahol vendégeskedik.. :D;)

A fene. :D

Viszont ha jól rémlik tényleg volt arról szó, hogy folytatják a sztorit. :D

Hozzászólás ideje:
A fene. ;)

Viszont ha jól rémlik tényleg volt arról szó, hogy folytatják a sztorit. :D

A trilógia producere azt mondta, hogy békén kell hagyni a sorozatot, egy kerek egész, és amíg ő él, nem lesz folytatás tutira.

Amúgy nekem a trilógiák közül a Vissza a jövőbe a kedvencem, utána meg a Gyűrűk ura :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.