MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Kár, hogy nem nagyon csipázom a horrorfilmeket. De biztos jó lehet. Egek, mi lenne, ha még csípnéd is őket? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Na szóval Slumdog Millionare.Kezdjük ott, hogy úgy ültem le megnézni a filmet hogy nem fog tetszeni, hiába istenítette mindenki. Az indiai kultúrát és magát az egész Indiai világot alapból nem kedvelem, de igazat megvallva tetszett a film - nagyon is. Már ott figyel egy ideje a gépen, csak meg kéne nézni, a napokban sort kerítek rá Én meg egy kicsit csípem az indiai kultúrát, mondjuk kb. öt mondatban össze lehetne foglalni, amit tudok róluk Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Fegyverszünet Karácsonyra Jaj, ezt is nagyon meg szerettem volna nézni, szóval ne rakd messzire, max elhozom majd Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Jaj, ezt is nagyon meg szerettem volna nézni, szóval ne rakd messzire, max elhozom majd Te raktad félre, hogy nem érdekel. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Jaj, ezt is nagyon meg szerettem volna nézni, szóval ne rakd messzire, max elhozom majd Hehe milyen jó, hogy ilyen családias a hangulat a fórumozók között Hírek: McG Will Smithet akarja a Némó kapitányos filmjébe. Jackie Chan lehet a Karate kölyök remakeban Mr. Miagi Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. A Szeged környékiek örülhetnek, a városban megnyílt az első vidéki 3D-s mozi. http://www.belvarosimozi.hu/component/cont...-3d-szeged.html Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hehe milyen jó, hogy ilyen családias a hangulat a fórumozók között Hírek: McG Will Smithet akarja a Némó kapitányos filmjébe. Jackie Chan lehet a Karate kölyök remakeban Mr. Miagi Oh, bizony ám. De hát így szép az élet. Hírekhez annyit, hogy érdekesen hangzik Smith neve. Eddig még nem láttam színesbőrű Nemot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Szép-szép, de attól félek csak dísznek lesz ez is. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. A Szeged környékiek örülhetnek, a városban megnyílt az első vidéki 3D-s mozi. http://www.belvarosimozi.hu/component/cont...-3d-szeged.html Na ez nagyon jó hír. Remélem Miskolcon is lesz egy, Debrecenben és mondjuk Veszprémben( Dzséjtnek kedvezek ) Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Szép-szép, de attól félek csak dísznek lesz ez is. Nem hinném, mert azért a Westend RealD-s terme, meg a Corviné is ki van használva mindig. Szegeden pl állítólag majd a U2 3D koncerttel nyitnak. IMAX mozinak kéne összekapnia magát. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Igaz mégcsak 2009 van, de én már 2010 felé kacsingatok, és ki is néztem magamnak ezt a filmecskét http://www.imdb.com/title/tt1217613/ A történet egy tengerészgyalogos osztagról fog szólni, amely Los Angeles utcáin csap össze egy idegen invázió képviselőivel. Olyasmi filmre kell majd számítani, mintha az Independence Day és a Black Hawk Down egyetlen filmbe lenne összegyúrva, tehát egyféle mixet kell elképzelni. Ja és Harvey Dent már leigazolt a filmhez Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hallottam már erről a filmről és várólistás detto. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Te raktad félre, hogy nem érdekel. Szerintem pont fordítva, de mindegy Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hehe milyen jó, hogy ilyen családias a hangulat a fórumozók között Off Részünkről azért is, mivel az életben pár vagyunk már egy ideje Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Crank 2 poszter Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Szerintem pont fordítva, de mindegy Ki is nézegette át legutoljára a lemezeket? Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Yes, forgatják a Vissza a jövőbe 4-et Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Ennek a Crank 2-nek a trailerje piszok brutál. Ha ugyanolyan ökörség lesz mint az első, és erre jó esély van, akkor nálam nézős. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. OffRészünkről azért is, mivel az életben pár vagyunk már egy ideje OFF Hmm hát sejtettem Mindenesetre sok szép évet még együtt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Yes, forgatják a Vissza a jövőbe 4-et Ez remek! Lloydot piszkosul csipázom. A Taxi címmel illetett sorozatban láttam őt először és totál kedvelt színész lett. Viszont azt sajnálnám, ha Fox totál kimaradna ebből. Sajna ugye a betegsége elégé korlátozza őt. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Ennek a Crank 2-nek a trailerje piszok brutál. Ha ugyanolyan ökörség lesz mint az első, és erre jó esély van, akkor nálam nézős. Én is remélem. Az első részben a kedvenc részem, mikor nyílt terepem kufircolt a csajjal. Dehát muszáj, volt különben meghal Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. OFFHmm hát sejtettem Mindenesetre sok szép évet még együtt. Köszönjük. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Én is remélem.Az első részben a kedvenc részem, mikor nyílt terepem kufircolt a csajjal. Dehát muszáj, volt különben meghal Ne is mond. A legjobb rész volt az egészben. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. A Peter Jackson-féle The Lovely Bones magyar címe: Komfortos mennyország, itthoni bemutatója: 2010. január! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Ez remek! Lloydot piszkosul csipázom. A Taxi címmel illetett sorozatban láttam őt először és totál kedvelt színész lett. Viszont azt sajnálnám, ha Fox totál kimaradna ebből. Sajna ugye a betegsége elégé korlátozza őt. Ha ügyes kis videó, az elején én is bedőltem neki, de ez nem a BTF4, csak egy videóklipp forgatás, ahol vendégeskedik.. :D Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. A Szeged környékiek örülhetnek, a városban megnyílt az első vidéki 3D-s mozi. http://www.belvarosimozi.hu/component/cont...-3d-szeged.html Biztos drágább lesz, mint a hagyományos. Nem hiszem, hogy elmegyek a belvárosiba ezért. Nekem jó a hagyományos mozi is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Ha ügyes kis videó, az elején én is bedőltem neki, de ez nem a BTF4, csak egy videóklipp forgatás, ahol vendégeskedik.. A fene. Viszont ha jól rémlik tényleg volt arról szó, hogy folytatják a sztorit. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. A fene. Viszont ha jól rémlik tényleg volt arról szó, hogy folytatják a sztorit. Szó volt, aztán hál' istennek letettek róla. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. A fene. Viszont ha jól rémlik tényleg volt arról szó, hogy folytatják a sztorit. A trilógia producere azt mondta, hogy békén kell hagyni a sorozatot, egy kerek egész, és amíg ő él, nem lesz folytatás tutira. Amúgy nekem a trilógiák közül a Vissza a jövőbe a kedvencem, utána meg a Gyűrűk ura Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Szó volt, aztán hál' istennek letettek róla. Lehet, hogy lett volna valami jó ötlet. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.