Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Nekem az egyik Fangoriával lett meg. Többe volt mint 300 forcsi de az újságot úgyis meg kellett tesómnak venni. Az enyém is Fangóriás, ott vigyorog rajta a piros Fangoria logó Csak az enyémhez már nem járt újság. Mondjuk furcsáltam is, hogy mit keres egy újságmelléklet a normál DVD-k között, de hát annyiért kit érdekelt ilyen jelentéktelen részlet (hasonló jó vétel volt a Rémecskék mind a négy része, azok is fejenként 300 forintba kerültek, de azok már nem újságmellékletek voltak). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. A Pókember 4-ben egyre valószínűbb, hogy a Gyík mellett ott lesz a Morbius a vámpír is.A Marvelesek Fenegyerek újráját tervezik. Csak annyi biztos, hogy nem Ben Affleck lesz. remélem ezt a pokit már nem cseszik majd el azzal h 3-4 ellenséget beletömnek. Elég lenne 1 is bőven, de akk legyen rendes forgatókönyv. Amúgy én szeretem a fenegyerek filmet. Szerintem szórakoztató kis mozi lett. Rog, jó ez a gi joe plakát. kellett az a segg rá...és most a nőére értettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. (szerkesztve) Megnéztem ezt a Knowing filmet. Hát nem ajánlom senkinek. Nicolas Cage még elmegy benne, a látvány, és az akció (3 nagyobb jelenet) is kemény. A film nem azt adta vissza, amit az előzetesekben láthattunk. Ez egy elborult "környezetvédő-szcientológus" (nem tudom a készítők miben hisznek, és ez nem is fontos, ezért nem veszem biztosra, hogy szcientológusak) film. Számomra nagy csalódás, azt hittem, hogy egy pörgős izgalmas filmet kapok, ehelyett valami iszonyat elborultat. :S Részletek - csak saját felellőségre olvasd (!!) Spoiler: Maguk az UFÓk a biblián keresztül üzennek, zaklatják a gyerekeket, aki megőrülnek számokat írnak. Nem szólalnak meg. Ja és tök jó a vége, az emberiség kipusztul. A földönkívűliek elvisznek pár gyereket, hogy idegen bolygókon hippinek öltözve le se szarják, hogy keményen kidöglöttek a rokonaik. Lehet, hogy felindult vagyok ezzel kapcsolatban, de nekem nagyon nem jött be Szerkesztve: 2009. Május 27. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Én egy fantasy dömpingnek örülnék inkább, de talán ezek a sikerek megadják neki a lökést. Fantasy-kkal már lassan Dunát lehetne rekeszteni, annyi van mostanában (Gyűrűk Ura, Arany iránytű, Csillagpor, Harry Potterek, ott az a gardróbos, Faun labirintusa, ez már több, mint a sci-fi hozam). Az igazi űrhajós-idegenes sci-fik meg lazán kimentek a divatból az utóbbi években. '97 volt az utolsó, amikor még több volt belőlük, aztán évenként párra apadt, végül, kb 2000-től mostanáig talán tíz, ha megjelent, az ep3 óta semmilyen nem jött ki. Ja, és abból a tízből 8 tuti folytatás volt (vagy AVP, vagy Star Trek, vagy Star Wars). Önállóbb talán csak a Chronicles of Riddick és a Serenity volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. (szerkesztve) Az enyém is Fangóriás, ott vigyorog rajta a piros Fangoria logó Csak az enyémhez már nem járt újság. Mondjuk furcsáltam is, hogy mit keres egy újságmelléklet a normál DVD-k között, de hát annyiért kit érdekelt ilyen jelentéktelen részletAnnyiért engem se érdekelt volna ha nem kellett volna mellé az újság. Még szerencse hogy nem az utolsó újságot találtad meg DVD nélkül. jó ez a gi joe plakát. kellett az a segg rá...és most a nőére értettem. Csak aztán nehogy az a s*gg érje a filmben a legtöbbet. Szerkesztve: 2009. Május 27. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Ma végre láttam az Angyalok és démonokat, és szerintem jó könyvadaptáció lett. Igaz, nem pontosan az lett a vége, mint a könyvben volt, de nem volt rossz így egyáltalán. Jó a forgatókönyv, a narrátorszerű ismeretterjesztő magyarázatok csak a legelejét tették egy picit sótlanná, de ez simán belefért még, mert csak pár percet vett el. És hát az elején a CERN bemutatása elképesztő..., ezt minden fizika iránt érdeklődő embernek látnia kell, mert lenyűgöző dolgokat mutattak, méretben, fizikai reakcióban - bár ez is csak pár perc az elején. Nekem igazán már a könyv is részben azért tetszett jobban, mint a Da Vinci kód (és ugyanez áll a filmnél is), mert meg sem próbálják elhitetni az olvasókkal/nézőkkel, hogy igaz történetet látnak - amellett, hogy szerintem a krimi része is jobban vezetett. Fikció érzése van az embernek végig - és ez így jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Még szerencse hogy nem az utolsó újságot találtad meg DVD nélkül. Ezzen maximálisan egyet értek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Gan Torino: mestermű! Merem állítani, hogy Eastwood legjobb filmje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Gan Torino: mestermű! Merem állítani, hogy Eastwood legjobb filmje.Szerintem is remek film, a témája is elgondolkodtató. Már ha az Eastwood-filmeknél tartunk, akkor nekem a Titokzatos folyó a kedvencem tőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. (szerkesztve) Én egy fantasy dömpingnek örülnék inkább, de talán ezek a sikerek megadják neki a lökést. Nekem mindkettő jöhet, de az igaz, amit Dzséjt mondott, hogy fantasyból az utóbbi időkben több volt Viszont a remek fantasykat várjuk továbbra is A Marvelesek Fenegyerek újráját tervezik. Csak annyi biztos, hogy nem Ben Affleck lesz. Nem is lenne szabad, mert akkor folytatás-szagú lenne az egész. És hát az elején a CERN bemutatása elképesztő..., ezt minden fizika iránt érdeklődő embernek látnia kell, mert lenyűgöző dolgokat mutattak, méretben, fizikai reakcióban - bár ez is csak pár perc az elején. Pont azért érdemes elolvasni is a könyvet, mert az elején elég sokat időzünk a CERN-ben és szerintem az a legérdekesebb része a könyvnek. Szuper így látni, de a sok filózás a téma körül érdekesebb a könyv gyilkosságos-nyomozós részénél Én azóta néha olvasgatok a létesítményről a neten Hm.... érdekes, láttam egy rakat Eastwood-filmet, de nem is tudom, melyik a kedvencem tőle. Ezen majd egyszer elgondolkodom Szerkesztve: 2009. Május 28. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Dzséjt ez jó: gondolom azért írtad, hogy remekmű, mert most láttad először. Hát én is, egészen pontosan szombaton, és fantasztikus! Nagyon nagyon tetszett, pedig nem sokat reméltem Eastwoodtól, mint rendező. Az Oscar győzelme számomra rossz ómen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. HIvatalos AVATAR concept artok!!!! Reakcióm: ááááááááááááááááá akarom!!!!!!!!!! Tiszta Star Warsos wáááááááááááá Forrás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Hát elégé tré ez a lépegető ízé, de a második az igen hangulatos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Hát elégé tré ez a lépegető ízé, de a második az igen hangulatos. Miért tré? Ideális kantonai eszköz egy olyan bolygón, ahol mérgező a levegő. Védve vannak mindentől, Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Miért tré? Ideális kantonai eszköz egy olyan bolygón, ahol mérgező a levegő. Védve vannak mindentől, Persze,persze, nade ilyen kinézetű ízé a másodvonalbeli sci-fi regények könyvborítóin szokott díszelegni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Persze,persze, nade ilyen kinézetű ízé a másodvonalbeli sci-fi regények könyvborítóin szokott díszelegni Túl nagyok az elvárásaid, nem fog tetszeni a film :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Túl nagyok az elvárásaid, nem fog tetszeni a film Egy concept art és egy film között óriásiak a különbségek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Ez igaz, fotorel CGI-ben mozgásban úgyis szebbek lesznek. De nekem már így is nagyon tetszik ez robot masina, nem találom trének. Mégiscsak Stan Winstonék csinálták őket....Minőség ott lesz szerintem.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Ez igaz, fotorel CGI-ben mozgásban úgyis szebbek lesznek. De nekem már így is nagyon tetszik ez robot masina, nem találom trének. Mégiscsak Stan Winstonék csinálták őket....Minőség ott lesz szerintem.. A concept artok általában nem a kész művekről készülnek, hanem az író és/vagy rendező elképzelései szerint rajzolódnak ki, amit a rajzoló továbbgondol. Ezek után meg mindenki továbbgondolja, vagy elfogadja. De inkább az előbbi. Nekem ez a doboz szerű kabin piszkosul gagyinak tűnik. Vannak ennél jóval frappánsabb vértezetek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Oké. A lényeg hogy nekem tetszenek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. HIvatalos AVATAR concept artok!!!!Reakcióm: ááááááááááááááááá akarom!!!!!!!!!! Tiszta Star Warsos wáááááááááááá Jó kis képek! Van egy fajta hangulatuk, főleg a 2.-nak. Na, most már jöhet a trailer! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megnézném ezeket mozgásban, egyelőre Kashyyyk és lépegetők ugrottak be róla.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Remélem, nem valami Gömb utánérzete lesz ennek a filmnek, de tény, r*hadtul parásnak nézz ki....eddig. Szóval ugyazt a csattanót nem akarom letudni ennél a filmnél. http://filmdroid.blog.hu/2009/05/28/uj_pandorum_elozetes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Csinosak ezek a concept artok Csak...khm...fél perc, mire visszaugrik a fórum a szokásos méretébe tőlük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Csinosak ezek a concept artok Csak...khm...fél perc, mire visszaugrik a fórum a szokásos méretébe tőlük Érdekes, nekem egyből berakja kicsinyítve a képeket, így nem okoz gondot, amit említettél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Semmi gond a mérettel, fél másodperc alatt betöltődik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Bejövősek az Avataros képek. A felsőről nekem kapásból ez a rajzfilm ugrott be. Nagyon bírom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Nekem a Mátrixos APU-k, de azok jóval pöpecebbek voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. remélem ezt a pokit már nem cseszik majd el azzal h 3-4 ellenséget beletömnek. Elég lenne 1 is bőven, de akk legyen rendes forgatókönyv. Amúgy én szeretem a fenegyerek filmet. Szerintem szórakoztató kis mozi lett. Én azt mondom, hogy Morbius, a vámpír rossz választás lenne. Remélem megváltoztatják. Én Vérontót akarom főgonosznak. Ha jól megcsinálják baromi jól fog kinézni a vásznon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Fantasy-kkal már lassan Dunát lehetne rekeszteni, annyi van mostanában (Gyűrűk Ura, Arany iránytű, Csillagpor, Harry Potterek, ott az a gardróbos, Faun labirintusa, ez már több, mint a sci-fi hozam). Az igazi űrhajós-idegenes sci-fik meg lazán kimentek a divatból az utóbbi években. '97 volt az utolsó, amikor még több volt belőlük, aztán évenként párra apadt, végül, kb 2000-től mostanáig talán tíz, ha megjelent, az ep3 óta semmilyen nem jött ki. Ja, és abból a tízből 8 tuti folytatás volt (vagy AVP, vagy Star Trek, vagy Star Wars). Önállóbb talán csak a Chronicles of Riddick és a Serenity volt. Ennek ellenére a kedvenceimet nem igazán akarják megcsinálni. Főleg Drizzt és Dragonlance hiányzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.