Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Háááát... hónapokig töltöttük a napot a net előtt, bezsongtunk a trailer előtt, faltuk az interjúkat, zúztuk le a Hyperspace-es dolgokat. Ekkora ömlengés nem volt, inkább sokkal nagyobb. Aham. Szóval akkor azt hirdettük, hogy a ROTS lesz az univerzum filmje, minden mozi alfája és omegája és minden részletét istenítettük? Mert én nem így emlékszem. Voltak nem tetsző dolgok a kiszivárgott infók között, és akármennyire is vártuk és magasztaltuk, azért nem mindenki esett akkora dicsérő spirálba, mint amibe Jake került. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Szóval akkor azt hirdettük, hogy a ROTS lesz az univerzum filmje, minden mozi alfája és omegája Egyrészt, a Star Warsról lényegesebben több dolog került ki, mint az Avatarról. Másrészt, akadt néhány jelentősebb istenítés : "Ody Mandrell 2005-04-12 23:48:53 Istentelen jó lesz a film! Érzem!!!!! Én mindig lelkes voltam, és most is az vagyok. A legjobb film lesz a világon! Ezt már a zene is predesztinálja. ÉLJEN MINDÖRÖKKÉ A STAR WARS!" "Ody Mandrell 2005-02-26 00:03:07 YOU WERE THE CHOSEN ONE!! A történelem legjobb filmje lesz! Bravo George!" "Ody Mandrell 2004-12-30 22:39:09 Ez...nem.....lehet.....igaz!!! A legjobb film lesz a világtörténelmben." Jake amúgy még most teljesen elviselhető (ráadásul most némiképpen okkal, hiszen a rendező ezúttal egy James Cameron). Az Aliens vs Predator Requiem-et anno százszor ilyen intenzitással istenítette, pedig ott volt egy harmatgyenge előd, meg olyan rendezők álltak a projekt mögött, mint a Strause testvérek. Képzeld el, amikor naponta olvasod, hogy "ez a film 100% hogy jó lesz" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. (szerkesztve) Akkor most keresd ki azt is amikor kételkedtem. Ezek a reakciók különben is érkeztek valamire. Nem csak a vakvilágba íródtak. Szerkesztve: 2009. Július 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Pedig ez már tavaly kiszivárgott. Biztos, csak nem igazán olvastam előre semmit, és jobb lett volna trailert sem látni, ami sok mindent lelőtt a filmből Ody, ha ennyire zavar, hogy sokat előkerül az Avatar, akkor mint fórumdiktátor, tiltsd le, oszt majd akkor én is meggondolom, hogy egyáltalán érdemes-e más filmeket itt dicsérni, stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Ody, ha ennyire zavar, hogy sokat előkerül az Avatar, akkor mint fórumdiktátor, tiltsd le, oszt majd akkor én is meggondolom, hogy egyáltalán érdemes-e más filmeket itt dicsérni, stb. Itt nem zavar, csak máshol. De ezt írtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Egyrészt, a Star Warsról lényegesebben több dolog került ki, mint az Avatarról. Másrészt, akadt néhány jelentősebb istenítés : Ody, te ilyen kis elvakult voltál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Akkor most keresd ki azt is amikor kételkedtem. Ezek a reakciók különben is érkeztek valamire. Nem csak a vakvilágba íródtak. Az Avatar dicséretek se mind Amúgy az utolsó reakciód néhány képre érkezett, és Plok még ágyba is küldött miatta Jaj, a régi szép idők, mikor még mi is annyira lelkesedtünk, mint Jake most... hogy tovatűntek, pedig milyen kommentek születtek olyan képre, ami ábrázolt valamit, amiről igazán máig nem tudni, hogy mi. Lehet csak egy díszítés volt egy korláton, mégis milyen istencsászár dolog volt. Remélem visszajön az a korszak az élőszereplős sorozattal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Vagy amikor Tibur betett egy képet azzal, hogy gondolkozzunk hogy mit ábrázol és hol készült a kép és mi órákat írogattunk egymásnak, hogy mi is lehet az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Vagy amikor meghallottuk , hogy: "You are the chosen one".Pedig csak hang volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Az nem baj, ha valaki lelkesedik, csak a többieknek nehéz ezt átérezni, ha még csak morzsányi információ van a projektről. A Sith-ek bosszúját ezért felesleges összehasonlítani az Avatarral ebből a szempontból (is): az egy saga befejező része és világszerte tömegek által még a forgatásának megkezdése előtt is nagyon várt film, aminek 29 éves marketingje volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Vagy amikor meghallottuk , hogy: "You are the chosen one".Pedig csak hang volt. Aztán kijött oroszul(?) kamerás változatban a trailer. Amúgy meg engem nem zavar hogy Jake isteníti az Avatart, sőt. Csak akkor már furán nézek amikor minden témára előjön hogy "bezzeg mekkorát fog ütni az Avatar decemberben". És azért az ROTS-nál egy SW fórumon pattogtunk, ami felment minket minden vád alól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Remélem visszajön az a korszak az élőszereplős sorozattal. Egy kicsit én is remélem, mert régen ebben nem tudtam részt venni. És azért az ROTS-nál egy SW fórumon pattogtunk, ami felment minket minden vád alól. Csak párhuzam hangzott el, nem vád Egyébként jogos, de a külvilág topik pont azért van, hogy másról is szó eshessen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Aztán kijött oroszul(?) kamerás változatban a trailer. Úgy emlékszek mandarin nyelvű volt Oldie: Egyik nap barátom újságolja, hogy milyen jó filmet láttot, hát az volt élete eddigi legjobb filmje. Kérdezem mi volt az, mondja, hogy az órásemberek (minden címet lefordít magyarra) Ezért már be is rendelte a Rorschach maszkos változatot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Szent ég! Ez az órásemberek hogy jött ki neki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. (szerkesztve) TS Csillag azt hiszem pont nem, de voltak tervek, hogy több beszivárgó (vagy Marcushoz hasonló hibrid?) is lett volna, pl Serena úgy tért volna vissza és nem Skynet manifesztációjaként (bár szerintem így jobb). Pl. van egy jelenet, mikor Kyle-ék vonulnak végig a táborban, és a fiú felnéz. Látható egy épület, melynek az ablakaiban emberi alakok néznek kifelé. No, azok eredendően hibridek lettek volna. De végül - akárcsak a testcserés véget - ezt elvetették. Szvsz jobb is. Akkor mégse volt az. Fura lett volna. Egy termi fan állította valamelyik fórumon. Már akkor nagy hülyeségnek tartottam. Köszi a választ. Szerkesztve: 2010. December 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Szent ég! Ez az órásemberek hogy jött ki neki? Mindent lefordít és hát a watch=karóra men=emberek. Mivel a karórásemberek hülye cím szerinte, egyszerűsítette órásemberekre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Mindent lefordít és hát a watch=karóra men=emberek. Mivel a karórásemberek hülye cím szerinte, egyszerűsítette órásemberekre És a watch=őr, őrség men=emberek párosítással mi baja volt? Ha már ugye hivatalosan, magyarul az Őrzők nevét kapta a film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. És a watch=őr, őrség men=emberek párosítással mi baja volt? Ha már ugye hivatalosan, magyarul az Őrzők nevét kapta a film. Szerinted ért annyira hozzá, hogy utánanézzen mi a film magyar címe? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. (szerkesztve) Őrember Amúgy az egyik TF képregény magyarításában volt nemrég egy szép "watch"-félrefordítás. A sztori: Bumblebee őrt áll, jön egy Álca, akar valamit ártani, mire Bee: Not on my watch!/Ne az órámra! Azóta röhögünk, hogy Bee az óráját féltette. Szerkesztve: 2009. Július 17. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Kérdezem mi volt az, mondja, hogy az órásemberek (minden címet lefordít magyarra) Ez aranyos Nekem is az óra jut eszembe rögtön a watchról Másodszor a tévénézés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Nagyon jó ez a plakát Rog, Ti közben hazajöttetek a programról? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Rog, Ti közben hazajöttetek a programról?Még nem. Amíg nyaralgatok laptoppal meg mobilnettel nézelődök fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Tényleg, öcsém is így szokta máshonnan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Úgy tűnik van esély idehaza is a Distric 9 mozis bemutatására, igaz, több mint egy hónapot fog késni. Szeptember 24. -e van kiírva a dátum itthon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Szépen fogynak az IMAX jegyek a HP6-ra. Tuti kaszarobbantó lesz. Mi lett volna itt ha a Transformerst is leadták volna! Ostoba üzemeltető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Watchmen DC Szépen rákészültem, hogy egy újfajta képregényfilmet fogok látni, 720p, DTS, stb. A feléig bírtam. Horrofilmeket elvből nem nézek, úgyhogy a harisnyafejű tag múltjából felidézett résznél remote control, push 'stop' button volt. Persze ettől függetlenül a sztori lehetett volna érdekfeszítő, de semmi nem fogott meg belőle. Egy depis horrorfilmre kezdett emlékeztetni az egész. Sajnálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Szépen kifogtad akkor azt a fél percet. Teszem azt csodálkozom, hogy nem szexfilmként tartod nyilván mert ebből a szempontból az a öt-tíz perc kamatyolás annak is megállta volna a helyét. A depis jelzővel részben egyetértek, de azért ennél jóval több volt a film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Annak ellenére, hogy a Watchmen nem hegedült valami jól a pénztáraknál a DC-sek tovább fogják ontani a képregényfilmeket. Jön a Zöld Lámpás, Zöld Íjász, Csodanő, Aquaman, Shazam, Superman, Batman 3. Engem csak a Batman 3 érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Tegnap este én is megnéztem a rendezői Figyelőemberkéket. Ez a fajta egy kicsit jobban bejön mint a sima. A változtatások közül az átvariált lángszórózós rész jön be a legjobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.