Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Szerintem az az értelmes magyarázat, hogy az emberek hozták létre őket... Jake, nem tudsz erről valamit?

Az avatarokat egytől egyik emberek hozták létre, a bolygó lakóinak mására. Kisebb esztétikai eltérés megfigyelhető, de egyébként a cél, hogy elvegyüljenek a na'vik között.

Hozzászólás ideje:
Az avatarokat egytől egyik emberek hozták létre, a bolygó lakóinak mására. Kisebb esztétikai eltérés megfigyelhető, de egyébként a cél, hogy elvegyüljenek a na'vik között.

Én úgy értettem, hogy a na'vikat hozták létre az emberek... ;)

Hozzászólás ideje:

Hát igen, a romantikus szál szinte kiált a két kéz, két láb, két szem, két fülért. ;) És akkor nem is folytatom tovább a felsorolást, mert piros karikázni kéne :D :D

Hozzászólás ideje:
Cameron ezt elmondta egy interjúba, hogy szándékosan ennyire emberiek a na'vik, hogy a közönség jobban szimpatizáljon velük, illetve jobban elhiggyék a szerelmi szálat a főhős és a na'vi lány között.

Na meg aztán, ez felróható lehetne minden sci-finek, amiben vannak emberszerű idegenek is, a Star Wars pedig az egyik élharcos lehetne. Mondjuk legelöl a Battlestar Galactica masírozna az olyan emberi civilizációval, amely a mi Földünket hírből se ismerte, de mindenhol angol felirat virít, XX. századi földi neveket viselnek, és tök emberek ;)

Hozzászólás ideje:
Na meg aztán, ez felróható lehetne minden sci-finek, amiben vannak emberszerű idegenek is, a Star Wars pedig az egyik élharcos lehetne. Mondjuk legelöl a Battlestar Galactica masírozna az olyan emberi civilizációval, amely a mi Földünket hírből se ismerte, de mindenhol angol felirat virít, XX. századi földi neveket viselnek, és tök emberek :D

És pluszban náluk is gyártják a Citröent ;)

Hozzászólás ideje:

2012 új trailer debütált a japóknál. A hideg futkározott a hátamon, moziban piszok brutális lesz; a zene meg fantasztikus.

Csak el ne rontsák, csak el ne rontsák ostobaságokkal. :)

Hozzászólás ideje:

Veszélyben a T5?

Részletek:

"Fizetésképtelenné vált a Terminátor - Megváltás két producere, ezért három cégük csődvédelmet kért, és beperelték a legnagyobb befektetőjüket. A történet azzal is végződhet, hogy elveszítik a Terminátor-jogokat, amiket két éve hitelből szereztek meg.

Bár a Terminátor - Megváltás [1] eddig 370 millió dollárt (69,2 milliárd forintot) hozott, a Terminátor jogait birtkoló Derek Anderson és Viktor Kubicek három cége csődvédelmet kért, íja az LA Times [2]. A két producer ezzel egy napon a beperelte a fő befektetőjét és annak az egyik volt alkalmazottját is. Mindkét perben harmincmillió dolláros kártérítést követelnek.

Erre azután került sor, hogy nem tudtak fizetni a Pacificor nevű kockázati tőke alapnak, ami 2007-ben harmincmillió dollárral (5,6 milliárd forinttal) járult hozzá, hogy meg tudják szerezni a Terminátor-jogokat, és ezen felül még kilencmilliót (1,6 milliárd forintot) adott kölcsön a Halcyon nevű produkciós cégüknek.

Elveszíthetik a Terminátor-jogokat

A tárgyaláson Anderson és Kubicek azt állította, hogy azért nem tudtak fizetni, mert a Pacificor zálogot jegyzett be a Dominion Holding nevű cégre, amin keresztül a produceri díjak befolytak hozzájuk a Terminátor: Megváltás után. A per és a csődeljárás azzal is végződhet, hogy a Halcyon elveszíti a Terminátor-jogokat, amik így a Pacificorhoz kerülnének.

A Halcyon eddig tizenötmilliót fizetett vissza a Pacificornak, de az nem világos, hogy a maradék huszonnégymillión felül mekkora tartozásaik vannak. A Los Angeles Times korábbi cikkében az állt, hogy a producerek az Andrew Vajna és Mario Kassar által irányított C2 Picturesnek s tartoznak huszonötezer dollárral (4,6 millió forinttal). A Halycon még 2007 májusában vette meg a Terminátor-franchise jogait, miután Vajna és Mario Kassar már nem látott elég fantáziát a gépek és az emberek állandó harcában."

Hozzászólás ideje:

Hír a TS rendezői változatáról:

"Sokan elégedetlenkedtek a Terminátor: Megváltás bemutatója előtt, hiszen hiába ígértek fűt-fát, hiába hangoztatta azt McG, hogy hű marad a franchise-hoz és R beosorlású produkciót fog letenni az asztalra, a végén csak kiderült, hogy gyakorlatilag (már bocsánat) segget csinált a szájából és csak egy sima PG-13-as produkciót fogunk látni. Azt viszont sietett leszögezni a rendező, hogy majd a DVD-n megmutatja.

Persze ekkor már akadt néhány szkeptikus, néhányan pedig hivatalos megerősítés után ácsingóztak. Na most az MPAA is megerősítette, hogy a DVD-n (és Blu Ray-en) már a rendezői változat lesz látható, ami R besorolást kapott, ennek indoka a ?some violence and brief nudity" volt, ami annyit takar, hogy több erőszak lesz benne, mint a moziváltozatban és egy kis meztelenkedés is láthatunk majd, ez utóbbiról már régen tudhatjuk, hogy Moon Bloodgood melleit csodálhatjuk (?) meg egy jelenetben."

Hozzászólás ideje:
Eddig minden filmjében volt ostobaság, ebben is lesz. :)

Annyi belefér mint ami pl az ID4-ben volt :evil:

A lényeg, hogy távol álljon a Retekklubos "Gyilkos meteorok 2" sztorijától.

Hozzászólás ideje:

Hát nem jó hírek ezek a TS háza tájáról. Remélem rendeződnek a dolgok és jön az 5. rész! Persze valami igazán ütős sztorival és nem azzal, ami pár hete már napvilágot látott.

Viszont örvendetes hír, hogy valóban jön a DVD és Blu-Ray korongokra a vágatlan verzió!!!

Nem tudom, de én úgy hallottam, hogy nem McG, hanem a stúdió magyarázott itt a (Nem R-es besorolás, hanem PG-13 kell IDE!) szöveggel.

Hozzászólás ideje:

Revan ne is mond! Amit összehordott McG az 5. rész tervezett történetéről.... hát nagyot néztem.

A TS egy remek kezdete lehet(ne) egy remek új trilógiának. Számomra a nyár legjobb filmje volt.

Hozzászólás ideje:

Remélem, sikerült kimászniuk a slamasztikából, ha meg nem, akkor a Termi-jogokat megszerző valami értelmeset fog vele kezdeni. Mondjuk folytatja a TS-t tisztességgel :)

Hozzászólás ideje:

Gamer részlet

Nagyon durva az a Pandi pószter. Még mondanivalója is van. Az hogy minél több bőrt igyekeznek lenyúzni az "Event Horizon"-ról. :)

Hozzászólás ideje:
Revan ne is mond! Amit összehordott McG az 5. rész tervezett történetéről.... hát nagyot néztem.

A TS egy remek kezdete lehet(ne) egy remek új trilógiának. Számomra a nyár legjobb filmje volt.

Szerintem is. McG egy nagszerű Terminator filmet hozott össze. Nem is tudom, hogy miért akarja elrontani ezekkel a marhaságokkal a folytatást. Talán a stúdióváltás megóvja ettől.

Hozzászólás ideje:
Szerintem is. McG egy nagszerű Terminator filmet hozott össze. Nem is tudom, hogy miért akarja elrontani ezekkel a marhaságokkal a folytatást. Talán a stúdióváltás megóvja ettől.

Én úgy gondolom hogy McG egy remek akciófilmet hozott össze. De borzalmas Terminátort.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.