kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Avatar - Last Airbender - full trailer!!! áááá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Végre sikerült megnéznem a Fanboyst! Tényleg van külön topicja. Majd Ody áthelyezi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. No majd du megnézem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Ezt az Avatart is 3D-be akarják konvertálni remélem, mert az olyan cooooool. Amúgy jófajta kis előzetes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. "A Sony hivatalosan is bejelentette, hogy a Pókember 4 háromdimenziós támogatást kap. Egyelőre azonban még nem tudni, hogy 2012-ben ki fogja magára ölteni a piros-kék jelmezt. 2012. július 3-án a Pókember a világ legtöbb mozijában 3D-ben fog lengedezni, jelentette Jeff Blake, a Sony Pictures marketing igazgatója. Az új filmnek, vagyis papíron a negyedik résznek egyelőre még nincs címe, de az már biztos, hogy Marc Webb rendezheti, a forgatókönyvét pedig James Vanderbilt írja. Webb, mint arról már hírt adtunk, akkor került a képbe, amikor Sam Raimi feladta a csatározást a stúdióval és kilépett a projektből. Ekkor született meg a Sony részéről az az elhatározás is, hogy a negyedik részre egy teljesen új Pókember-filmett raknak össze új főszereplőkkel, ami kimeríti a reboot fogalmát. " Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. (szerkesztve) Egy kis Avatar poén: http://www.weregeek.com/2010/02/10/ Szerkesztve: 2010. Február 11. - Llew Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. (szerkesztve) Avataros és egyéb filmes "Így készült" klipecskék Szerkesztve: 2010. Február 11. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Avatar - Last Airbender - full trailer!!! Végül is nem rossz, meglátjuk, hátha jó lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Trópusi vihar-rendezői változat. Megnéztem. Újra. Ez a film még mindig üt. De piszkosul Mekkora dumák már.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Trópusi vihar-rendezői változat. Miben más a moziváltozathoz képest? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Miben más a moziváltozathoz képest?Az elején főleg van pár bővített, párbeszédekkel zsúfolt jelenet. Volt olyan jelenet is ami pl az előzetesben benne volt, de a mozifilmből kimaradt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Avatar - Last Airbender - full trailer!!! ááááHo-ho-ho-ho! Ez még jobban várós Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Tetszik a Last Airbender előzetese. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Tetszik a Last Airbender előzetese. Phobos annak is örülök, hogy neked tetszik bár ezt eddig is tudtam, na de annak ogy Ody is...hát ez... :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Phobos annak is örülök, hogy neked tetszik bár ezt eddig is tudtam, na de annak ogy Ody is...hát ez... :D Megtette a hatását a leírás amit belinkeltél. Így már látok benne értelmet. Lehet, hogy IMAX nézős? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megtette a hatását a leírás amit belinkeltél. Így már látok benne értelmet. Lehet, hogy IMAX nézős? Szerintem azt Phobos linkelte, de nem ez a lényeg, hanem hogy IMAX nézős. A trailer alapján teljesen követik a mese történetét, szóval marha látványos lesz, és ahogy nézem a CGIal nem lesz gond, ezért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. (szerkesztve) Szerintem azt Phobos linkelte, de nem ez a lényeg, hanem hogy IMAX nézős. A trailer alapján teljesen követik a mese történetét, szóval marha látványos lesz, és ahogy nézem a CGIal nem lesz gond, ezért Tetszik a látványvilága. Komor és én azt szeretem. Szerkesztve: 2010. Február 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Tetszik a látványvilága. Komor és én azt szeretem. A helyzetük marha komor és reményvesztett, de remélem nem lesz full depi a film, mert tele van jó kis ökörködésekkel is alapban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. A helyzetük marha komor és reményvesztett, de remélem nem lesz full depi a film, mert tele van jó kis ökörködésekkel is alapban. Kíváncsi vagyok rá. A kis csávó akciója nagyon bejövős! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Jó kép! Am... már hivatalosan is megkapta a Titánok harca a 3D-s támogatást legfrissebb információm szerint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Toy Story 3 magyar előzetes. Ütni fog! Ken... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Toy Story 3 magyar előzetes. Ütni fog! Ken... jóóóó. Várom nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Jó kis előzetes, nekem már megjött hozzá a kedvem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Jó kis előzetes, nekem már megjött hozzá a kedvem. Majd a gyerekekkel lehet menni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Majd a gyerekekkel lehet menni. Igen, alibinek jók lesznek. Szerencsére ők is szeretik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. (szerkesztve) Már levették. Edit: Igaz,sry ott meg tudtam nézni. Szerkesztve: 2010. Február 12. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. (szerkesztve) Ott van az csak a Tube-on lehet megnézni. Szerkesztve: 2010. Február 12. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. (szerkesztve) Vaspasas 2 fotó Szerkesztve: 2010. Február 12. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.