Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Rog, ez mintha picit nagy lenne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. (szerkesztve) Benne volt a pakliban. Amúgy nem vágom mi a vicces abban hogy nagyobb mint kéne. Szerkesztve: 2010. Február 12. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. The road Megnéztem én is. Néhol döbbenetes, néhol nyomasztó, néhol pedig a narrációs részeknél nagyon hangulatos és szívbemarkoló az apai gondoskodás határa. Nem felejti el egyhamar az ember. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Benne volt a pakliban. Amúgy nem vágom mi a vicces abban hogy nagyobb mint kéne.Áh, ne is törödj vele. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. The roadMegnéztem én is. Néhol döbbenetes, néhol nyomasztó, néhol pedig a narrációs részeknél nagyon hangulatos és szívbemarkoló az apai gondoskodás határa. Nem felejti el egyhamar az ember. A legjobb ilyen témájú film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Lehetne kicsit erősebb is az előzetes, de tuti nézős kategoria lesz a film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Ez nem rossz oldie. A jó öreg germánok darálnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Ez überállatin néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Az Universal elvileg még mindig tartja magát Az Idő Kereke: A Világ szeme 2011-es dátumához. (Pedig szerintem biztos eltolják) Az Idő Kereke köré a 2010-es években óriási hype-ot akarnak keríteni. A Red Eagle Entertainment és az Obsidian együtt készítenek a könyvekhez/filmekhez videójátékokat, és egy mmorpg-t. És ez még a kezdet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Most néztem meg másodszorra az Avatart, még képernyőn is baromi ütős a látványvilága. Tetszett annyira mint moziban. Valahogy itt is a rossz oldalon állóak a legjobb karakterek, a cégvezető krapek hatalmas arc. A legjobb jelenetek hozzájuk fűződnek. Azért néhány hatásvadász jelenetet kifelejthetett volna Cameron. Főleg amikor lerombolják a Home tree-t és átmegy minden fekete-fehérbe meg lassított felvételbe és közben valami nagyon drámai énekhang megy, hát na.. Meg amikor lelövik azt a folyton szemétkedő Na'vi-t a repcsin, és közben lassítottba megy a drámai zene.. Ezeket a tipikus jeleneteket figurázta a Tropic Thunder is amikor Speedman-t a film elején fél órán keresztül lövik lassított felvételben, és közben dettó ugyan ez a baromi drámai ének megy. Egyszerűbb lenne néha kiírni a vászonra(persze 3D-ben) hogy *érezz szomorúan..* .. *azt mondtam szomorúan!*. Esküszöm, ha ezeket kihagyták volna ott lenne a kedvencek között a film. Amúgy tök vicces hogy azt mondják néhányan hogy a kisiskolásokat célozták meg a filmmel, erre meg angolul több shit meg bitch van benne mint egy South Park részben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. A Menedék előzetese: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Egész jó ez a trailer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Ja, hogy ez ilyen komoly? Azt hittem valami kis amatőr film. Bemutató alapján egész jó, szereplők közt is ott van Juci a Made in Hungáriából meg az Erik a BK-ból Remélhetőleg majd pesten is bemutatják valami művészmoziban (Odeon meg társai) és megnézhetem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Remélhetőleg majd pesten is bemutatják valami művészmoziban (Odeon meg társai) és megnézhetem Le lehet majd tölteni, azt mondták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Le lehet majd tölteni, azt mondták. Ja, akkor jó Viszont ha lesz moziba, megnézem. Támogatni kell a kisfilmeseket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Egy utószinkron azért nem ártana rá, mert..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. (szerkesztve) A Menedék előzetese: Megnéztem a trailert, és ígéretes. Az egyik szereplő meg világhírű a gamerek közt. Váncsa Gábor a Halo 3: ODST trailerében volt a főszereplő. Szerkesztve: 2010. Február 13. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Egy utószinkron azért nem ártana rá, mert..... Mondták, hogy akartak, de sajnos nem volt rá lehetőség. Nehéz lett volna összeterelni a színészeket, nagyon elfoglaltak... Meg hát drága is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Érdekesnek tűnik ez a Menedék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Kérnék szépen valami visszajelzést, hogy látszik e itt a videó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Kérnék szépen valami visszajelzést, hogy látszik e itt a videó.Nem látszik, mert a Fox letiltatta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Oks, kösz. Ez viszont nem jó hír. Érdekes nálam látszik. Noh ez van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Érdekes nálam látszik. Noh ez van.Lehet, hogy nálad még cache-ből nyomja, mert a youtube-on is csak a tiltást írja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. James Bond - Quantum csendje Ütös kis film, igazi vasárnap estére való. Bondot nagyon kedvelem, bár ez a Craig gyerek nem igazán hozza a mércét, de összeséggében nincs nagy baj vele. Mivel most láttam először, nem állt össze minden, majd még párszor meg kell nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. új Defendor tréler Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Ma sikerült megnéznem az Angyalok és Démonokat és nagyon tetszett. Igaz egyszer nézős volt, de attól még bejött. McGregor nagyon jól játszott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Ma sikerült megnéznem az Angyalok és Démonokat és nagyon tetszett. Igaz egyszer nézős volt, de attól még bejött. McGregor nagyon jól játszott.Olvasd el a könyvet is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Ma sikerült megnéznem az Angyalok és Démonokat és nagyon tetszett. Igaz egyszer nézős volt, de attól még bejött. McGregor nagyon jól játszott. Ha elolvasod a könyvet akkor átkozni fogod a filmkészítőket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Ha elolvasod a könyvet akkor átkozni fogod a filmkészítőket.Nekem, jó volt így, amúgy se nagy kedvencem a vallásos téma így maradok csak a filmnél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Az Angyalok és Démonok szerintem is egész jó film lett, pedig én olvastam a könyvet, igaz, jó pár éve, és már nem emlékeztem minden részletre, ami filmes könyv adaptációnál csak előny lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.