Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Benne volt a pakliban. Amúgy nem vágom mi a vicces abban hogy nagyobb mint kéne.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

The road

Megnéztem én is. Néhol döbbenetes, néhol nyomasztó, néhol pedig a narrációs részeknél nagyon hangulatos és szívbemarkoló az apai gondoskodás határa. Nem felejti el egyhamar az ember.

Hozzászólás ideje:
The road

Megnéztem én is. Néhol döbbenetes, néhol nyomasztó, néhol pedig a narrációs részeknél nagyon hangulatos és szívbemarkoló az apai gondoskodás határa. Nem felejti el egyhamar az ember.

A legjobb ilyen témájú film.

Hozzászólás ideje:

Az Universal elvileg még mindig tartja magát Az Idő Kereke: A Világ szeme 2011-es dátumához. (Pedig szerintem biztos eltolják)

Az Idő Kereke köré a 2010-es években óriási hype-ot akarnak keríteni. A Red Eagle Entertainment és az Obsidian együtt készítenek a könyvekhez/filmekhez videójátékokat, és egy mmorpg-t. És ez még a kezdet...

Hozzászólás ideje:

Most néztem meg másodszorra az Avatart, még képernyőn is baromi ütős a látványvilága. Tetszett annyira mint moziban.

Valahogy itt is a rossz oldalon állóak a legjobb karakterek, a cégvezető krapek hatalmas arc. A legjobb jelenetek hozzájuk fűződnek.

Azért néhány hatásvadász jelenetet kifelejthetett volna Cameron. Főleg amikor lerombolják a Home tree-t és átmegy minden fekete-fehérbe meg lassított felvételbe és közben valami nagyon drámai énekhang megy, hát na.. Meg amikor lelövik azt a folyton szemétkedő Na'vi-t a repcsin, és közben lassítottba megy a drámai zene.. Ezeket a tipikus jeleneteket figurázta a Tropic Thunder is amikor Speedman-t a film elején fél órán keresztül lövik lassított felvételben, és közben dettó ugyan ez a baromi drámai ének megy. :D Egyszerűbb lenne néha kiírni a vászonra(persze 3D-ben) hogy *érezz szomorúan..* .. *azt mondtam szomorúan!*.

Esküszöm, ha ezeket kihagyták volna ott lenne a kedvencek között a film.

Amúgy tök vicces hogy azt mondják néhányan hogy a kisiskolásokat célozták meg a filmmel, erre meg angolul több shit meg bitch van benne mint egy South Park részben. :)

Hozzászólás ideje:

Ja, hogy ez ilyen komoly? Azt hittem valami kis amatőr film.

Bemutató alapján egész jó, szereplők közt is ott van Juci a Made in Hungáriából meg az Erik a BK-ból :D

Remélhetőleg majd pesten is bemutatják valami művészmoziban (Odeon meg társai) és megnézhetem :)

Hozzászólás ideje:
Remélhetőleg majd pesten is bemutatják valami művészmoziban (Odeon meg társai) és megnézhetem :)

Le lehet majd tölteni, azt mondták. :D

Hozzászólás ideje:
A Menedék előzetese:

Megnéztem a trailert, és ígéretes. Az egyik szereplő meg világhírű a gamerek közt. Váncsa Gábor a Halo 3: ODST trailerében volt a főszereplő.

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:
Egy utószinkron azért nem ártana rá, mert..... :)

Mondták, hogy akartak, de sajnos nem volt rá lehetőség. :D Nehéz lett volna összeterelni a színészeket, nagyon elfoglaltak... Meg hát drága is.

Hozzászólás ideje:

James Bond - Quantum csendje

Ütös kis film, igazi vasárnap estére való. Bondot nagyon kedvelem, bár ez a Craig gyerek nem igazán hozza a mércét, de összeséggében nincs nagy baj vele. Mivel most láttam először, nem állt össze minden, majd még párszor meg kell nézni.

Hozzászólás ideje:
Ma sikerült megnéznem az Angyalok és Démonokat és nagyon tetszett. Igaz egyszer nézős volt, de attól még bejött. McGregor nagyon jól játszott.
Olvasd el a könyvet is :D
Hozzászólás ideje:
Ma sikerült megnéznem az Angyalok és Démonokat és nagyon tetszett. Igaz egyszer nézős volt, de attól még bejött. McGregor nagyon jól játszott.

Ha elolvasod a könyvet akkor átkozni fogod a filmkészítőket.

Hozzászólás ideje:

Az Angyalok és Démonok szerintem is egész jó film lett, pedig én olvastam a könyvet, igaz, jó pár éve, és már nem emlékeztem minden részletre, ami filmes könyv adaptációnál csak előny lehet. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.