Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Jól néz ki, de még fogalmam sincs, hogy megnézem-e. A játékot nem ismerem, és már évekkel ezelőtt olvastam, hogy lesz film. Meglátjuk, mennyire kapok rá kedvet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megnéztem a tegnapi ígéretemhez híven a Kirk Douglas-es Spartacust. Hát ez a film még ma is grandiózus, hatáskeltő és lenyűgöző. Alig várom már, hogy a sorozatban feltűnjön Crassus. Laurence Olivier egy ikon volt a maga idejében, szóval nagyon kell majd tepernie az "új jelöltnek". Kicsit furcsa volt itt úgy látni Batiatus, hogy majdhogynem szöges ellentéte a Hannah által megformált karakternek. De ez nem jelenti azt, hogy rossz lett volna Ustinov alakítása. Kirk Douglas meg maga Spartacus. Ugyan csak töredék szöveget kapott de ahogy nézni tud, hát azzal légiókat tud megfutamítani Piszkosul várom már a modern kori Sparta lesz e ilyen badass karakter mire kitörnek Capuából Egy szó mint száz, jó volt újra megnézni a nagy elődöt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. (szerkesztve) Nekem is eszembe jutott hogy meg kék nézni régi Spartát. Jó rég láttam. Jól néz ki, de még fogalmam sincs, hogy megnézem-e. A játékot nem ismerem, és már évekkel ezelőtt olvastam, hogy lesz film. Meglátjuk, mennyire kapok rá kedvet.Én tizenvalahány éve egy eléggé visszafogott grafikájú verzióval játszogattam rövid ideig és aztán a játékból annyi is volt. A filmmel meg úgy vagyok hogy nem érdekel különösebben. Szerkesztve: 2010. Március 10. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. A Prince of Persia előzetes alapján jellegében olyan filmet kell elképzelni, amilyen a Karib-tenger kalózai volt. Nekem egyből az ugrott be róla, ami nem baj. Szeretem azokat a filmeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Nálam a Karib tenger trilogy az egyszer megnéztem és annyi elég is volt belőle kategóriába tartozik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Nálam a Karib tenger trilogy az egyszer megnéztem és annyi elég is volt belőle kategóriába tartozik.Nálam is kb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Hát nem százszor nézős filmek... de (főleg HD-ben) simán kikapcsolnak egy jó szórakozás erejéig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. A Vasember 2 szinkronos előzetes szuper. Kivéve azt a kis hibát a végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. A Prince of Persia előzetesek alapján tuti, hogy megnézem ezt a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. A Prince of Persia előzetes alapján jellegében olyan filmet kell elképzelni, amilyen a Karib-tenger kalózai volt. Főleg, hogy ugyanaz a rendezője is a filmeknek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Promotion: Jajj meg ne nézzétek. Ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Hát nem százszor nézős filmek... de (főleg HD-ben) simán kikapcsolnak egy jó szórakozás erejéig. Én is így vagyok velük. Nem a világ legjobb filmjei, de arra, amire megcsinálták őket, tökéletesen megfelelnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Az első a legjobb kalandfilmek között van, a másik kettő már csak simán kikapcsol, semmiképp sem érnek az első nyomába Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. új Russell Hood tréler Nem nézős. Maradok a Costneres Hobin Roodnál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Totál letaglózó. Semmi Robin Hood feeling. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. A mozis trailer tetszett, ezt majd otthon megnézem. Még esélyes a nézésre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Maradok a Costneres Hobin Roodnál.Na meg ennél a régiségnél. Rongyosra néztem annak idején. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Azt hiszem én is maradok a Costneres verziónál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Phuj, én is maradok a Patrick Stewart-Mel Brooks-Cary Elwes változatnál RH tekintetében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Na meg ennél a régiségnél. Gyerekkoromban imádtam ezt a filmet Magos oldalon fenn van aviban. Aztán jött a Costner tini koromban, azt is imádtam, és ne vessen meg senki, de nekem baromira bejön ez a trailer Lehet, hogy ebből moziban nézés lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Ezt is hanyagolni fogom mint az előző kettőt. Magos oldalon fenn van aviban.Úgy nekem is megvan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Gyerekkoromban imádtam ezt a filmet Magos oldalon fenn van aviban. Aztán jött a Costner tini koromban, azt is imádtam, és ne vessen meg senki, de nekem baromira bejön ez a trailer Lehet, hogy ebből moziban nézés lesz Bizony! Nekem is nagyon bejön a trailer! Pedig én aztán nem vagyok nagy Robin hood fan, de végre úgy tűnik komolyan veszik a sztorit, és nem bohóckodják el mint korábban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Ez a TRON Legacy HD nézős/vevős lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Ez a TRON Legacy HD nézős/vevős lesz. Kinéz megint egy IMAX-os fórumtali? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Kinéz megint egy IMAX-os fórumtali? És megint év végén lesz. Én megnézném ott. Igazi cyber mozinak tűnik. Nyam-nyam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Skaccok, nagy a hallgatás Sly "apánk" Expendables mozijával kapcsolatosan. Pedig az is ilyen közösen nézős, férfiállat mozi lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. (szerkesztve) Skaccok, nagy a hallgatás Sly "apánk" Expendables mozijával kapcsolatosan. Pedig az is ilyen közösen nézős, férfiállat mozi lesz Tényleg, már el is felejtettem. No és a Predator? Az első filmnek már megvan a premierje. Nálunk augusztus 19. Sly karaktere pedig: Barney 'The Schizo' Ross. Szerkesztve: 2010. Március 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Skaccok, nagy a hallgatás Sly "apánk" Expendables mozijával kapcsolatosan. Pedig az is ilyen közösen nézős, férfiállat mozi lesz Itthoni premier: augusztus 19. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.