Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Jól néz ki, de még fogalmam sincs, hogy megnézem-e. A játékot nem ismerem, és már évekkel ezelőtt olvastam, hogy lesz film. Meglátjuk, mennyire kapok rá kedvet.

Hozzászólás ideje:

Megnéztem a tegnapi ígéretemhez híven a Kirk Douglas-es Spartacust. :D

Hát ez a film még ma is grandiózus, hatáskeltő és lenyűgöző. :D Alig várom már, hogy a sorozatban feltűnjön Crassus. Laurence Olivier egy ikon volt a maga idejében, szóval nagyon kell majd tepernie az "új jelöltnek". Kicsit furcsa volt itt úgy látni Batiatus, hogy majdhogynem szöges ellentéte a Hannah által megformált karakternek. De ez nem jelenti azt, hogy rossz lett volna Ustinov alakítása. Kirk Douglas meg maga Spartacus. :D Ugyan csak töredék szöveget kapott de ahogy nézni tud, hát azzal légiókat tud megfutamítani :D Piszkosul várom már a modern kori Sparta lesz e ilyen badass karakter mire kitörnek Capuából :D

Egy szó mint száz, jó volt újra megnézni a nagy elődöt. :D

Hozzászólás ideje:

Nekem is eszembe jutott hogy meg kék nézni régi Spartát. Jó rég láttam.

Jól néz ki, de még fogalmam sincs, hogy megnézem-e. A játékot nem ismerem, és már évekkel ezelőtt olvastam, hogy lesz film. Meglátjuk, mennyire kapok rá kedvet.
Én tizenvalahány éve egy eléggé visszafogott grafikájú verzióval játszogattam rövid ideig és aztán a játékból annyi is volt. A filmmel meg úgy vagyok hogy nem érdekel különösebben.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

A Prince of Persia előzetes alapján jellegében olyan filmet kell elképzelni, amilyen a Karib-tenger kalózai volt. Nekem egyből az ugrott be róla, ami nem baj. Szeretem azokat a filmeket. :D

Hozzászólás ideje:

Nálam a Karib tenger trilogy az egyszer megnéztem és annyi elég is volt belőle kategóriába tartozik.

Hozzászólás ideje:
A Prince of Persia előzetes alapján jellegében olyan filmet kell elképzelni, amilyen a Karib-tenger kalózai volt. :D

Főleg, hogy ugyanaz a rendezője is a filmeknek :D

Hozzászólás ideje:
Hát nem százszor nézős filmek... de (főleg HD-ben) simán kikapcsolnak egy jó szórakozás erejéig.
Én is így vagyok velük. Nem a világ legjobb filmjei, de arra, amire megcsinálták őket, tökéletesen megfelelnek. :D
Hozzászólás ideje:
Maradok a Costneres Hobin Roodnál.
Na meg ennél a régiségnél.

Rongyosra néztem annak idején. :lol:

Hozzászólás ideje:
Na meg ennél a régiségnél.

Gyerekkoromban imádtam ezt a filmet :D Magos oldalon fenn van aviban. Aztán jött a Costner tini koromban, azt is imádtam, és ne vessen meg senki, de nekem baromira bejön ez a trailer :lol: Lehet, hogy ebből moziban nézés lesz :D

Hozzászólás ideje:

Ezt is hanyagolni fogom mint az előző kettőt.

Magos oldalon fenn van aviban.
Úgy nekem is megvan.
Hozzászólás ideje:
Gyerekkoromban imádtam ezt a filmet :D Magos oldalon fenn van aviban. Aztán jött a Costner tini koromban, azt is imádtam, és ne vessen meg senki, de nekem baromira bejön ez a trailer :lol: Lehet, hogy ebből moziban nézés lesz :D
Bizony! Nekem is nagyon bejön a trailer! :o Pedig én aztán nem vagyok nagy Robin hood fan, de végre úgy tűnik komolyan veszik a sztorit, és nem bohóckodják el mint korábban. :D
Hozzászólás ideje:
Skaccok, nagy a hallgatás Sly "apánk" Expendables mozijával kapcsolatosan. Pedig az is ilyen közösen nézős, férfiállat mozi lesz :D
Tényleg, már el is felejtettem. No és a Predator? :D Az első filmnek már megvan a premierje. Nálunk augusztus 19. :D Sly karaktere pedig: Barney 'The Schizo' Ross. :lol:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Skaccok, nagy a hallgatás Sly "apánk" Expendables mozijával kapcsolatosan. Pedig az is ilyen közösen nézős, férfiállat mozi lesz :D

Itthoni premier: augusztus 19. :lol:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.