Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Párizsból szeretettel: Iszonyú rossz film.Egy nagy nulla.Az előzetes alapján nem erre számítottam.Kb mai Seagal-film szint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Magyar feliratos Centúrion előzetes: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Párizsból szeretettel: Iszonyú rossz film.Egy nagy nulla.Az előzetes alapján nem erre számítottam.Kb mai Seagal-film szint. Tök jó Rog meg nemrég írta, hogy többször nézős. Na majd dönt a fej v írás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Azt nem is állítottam róla hogy hűdesirály. Nekem az egy jófajta hülyeség és az olyasmikre vevő vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Á, bazz, ez a 300 még mindig nagyon ott van a szeren Most bele kell kötnöm valakibe, hogy csillapodjon az adrenalinroham Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Most bele kell kötnöm valakibe, hogy csillapodjon az adrenalinroham Inkább köss egy szép pulcsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Inkább köss egy szép pulcsit. Ennyire agresszív állat azért most nem leszek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. (szerkesztve) Újabb hírek az Avatar BR megjelenésről: "Hogy az áprilisi és a novemberi megjelenések közti hosszú szünetet áthidalják, a most megjelenő Blu-ray dobozai egy egyedi azonosító kódot tartalmaznak majd, melynek segítségével a vásárlók hozzáférnek a film weboldalához, ahol rendszeresen friss, speciális tartalmakat érhetnek el. A regisztrálók egy kupont is kapnak, mellyel kedvezményesen juthatnak hozzá a novemberi extra kiadáshoz." A kupont majd az arra érdemesnek szívesen átpasszolom. Egyébként az 1.78 -as képarány azt jelenti, hogy teljesen betölti majd a TV képernyőjét a film? Szerkesztve: 2010. Március 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Igen. Nem lesznek fekete csíkok a 16:9-es tévéken. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Igen. Nem lesznek fekete csíkok a 16:9-es tévéken.Remek! Nagyon várom már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. (szerkesztve) Magyar feliratos Centúrion előzetes: Azért Ackbar admirális rendesen befigyel "It's a trap" Szerkesztve: 2010. Március 29. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Ez a Centurion egyre jobban tetszik, A Vasemner 2 is hatalmas lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. új "Knight and Day" tréler Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Megnéztem a hogyan neveljük a sárkányunk, azt hiszem ez a címe, és iszonyú jó volt. Mindenkinek ajánlom, ez nálam 8/10es volt simán. Annyira aranyos és magával ragadó, a poénok is hatalmasak, és a repülős jelenetek...nagyon jó a film! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Csak úgy mellékesen ajánlanám a "Der bewegte Mann" című német vígjátékot. Én momentán halálra röhögtem magam rajta. Tele van buzikkal meg hatalmas poénokkal. Pelenka minimum kell hozzá. Az egyik legjobb vígjáték amit valaha láttam! Bár csak meg tudnám szerezni valahogy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Nekem is felkeltette ez a leírás az érdeklődésemet, majd a szünetben megnézem én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. (szerkesztve) Nekem is felkeltette ez a leírás az érdeklődésemet, majd a szünetben megnézem én is Ha egy jót akarsz röhögni, mindenképp nézd meg. Köszi a linket! örök hálám mindig üldözni fog. Szerkesztve: 2010. Március 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Én is láttam ma a Kecskebűvölőket, és sajnos egyet kell értenem mindazokkal, akik közepesnek értékelték. Nem volt rossz egy fárasztó nap után és voltak benne kifejezetten jó karakterek és poénok, de nagy részben kiaknázatlanul maradt a sok tehetséges színész és az extrém téma nyújtotta lehetőség. Azért egyszer érdemes megnézni, ha másért nem, akkor Spoiler: a Jedi Warrior kifejezés, és Ewan MacGregor arckifejezése miatt, amikor teljesen tanácstalanul megkérdezi, hogy mi az a Jedi... George Clooney és Ewan MacGregor fanoknak kötelező! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. George Clooney és Ewan MacGregor fanoknak kötelező! Na igen, miattuk feltétlenül látni kellett Az általad említett miatt is, az hatalmas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. új "The Expendables" tréler A végén levő Stallone-Statham párbeszéden szakadtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. új "The Expendables" trélerA végén levő Stallone-Statham párbeszéden szakadtam. K*rva nagy lesz ez a film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. K*rva nagy lesz ez a film. Nagyon úgy néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. (szerkesztve) Kicsit elkapott közben a nosztalgia. Szinkronnal valamivel jobban feküdne. Szerkesztve: 2010. Március 31. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Gyerekek, törni-zúzni fogunk a moziban :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Silvester Stallone, Bruce Willis és Arnold Schwarzenegger egy jelenetben... Történelmi pillanat!!! Ez a film nagyon nagy lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Silvester Stallone, Bruce Willis és Arnold Schwarzenegger egy jelenetben... Történelmi pillanat!!! Ez a film nagyon nagy lesz.BR vevős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Gyerekek, törni-zúzni fogunk a moziban :DUtána pedig robbantás lesz. Kő kövön nem maradhat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. (szerkesztve) Silvester Stallone, Bruce Willis és Arnold Schwarzenegger egy jelenetben... Történelmi pillanat!!! Ez a film nagyon nagy lesz. Schwarzi a kedvencem az összes színész közül, elképzelhetitek mennyire várom, főleg miután az egyik utolsó filmszerepében egy meleg szultánt játszott... Szal hajrá, zúzás!!!! ÉS most hogy 20xra is megnéztem a trailer, nagyon remélem hogy Arnie bekavar majd kicsit a többieknek. Elég gonosz arcot vágott elmenetelkor. Szerkesztve: 2010. Április 1. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Szerintem azért túl sokat ne várj, hisz csak egy cameo erejéig ugrik be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Szerintem azért túl sokat ne várj, hisz csak egy cameo erejéig ugrik be. Igen tudom, de reménykedni azért lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.