Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Csak úgy gyűlnek jövőre az UFO-s filmek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Imho a Feláldozhatóak szinkronlistája. Végleges. Sylvester Stallone - Gáti Oszkár Jason Statham - Epres Attila Jet Li - Görög László Giselle Itié - Tenki Réka Terry Crews - Galambos Péter Mickey Rourke - Schneider Zoltán Arnold Schwarzenegger - Reviczky Gábor Bruce Willis - Dörner György Dolph Lugdren - Jakab Csaba Eric Roberts - Kőszegi Ákos AE írta, hogy még csak tervezet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Ez szinte mindekire igaz, de legfőképpen Aragornra. Ő igazi telitalálat a filmben. Kész szerencse, hogy az utolsó utáni pillanatban lecserélték az őt játszó színészt Mortensenre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Álmaim netovábbja ez a kiadás, remélem jövőre hozzánk is ilyen jön. Dec. 30-án pedig többszöri premier nézés lesz ebből a filmből. http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2010/...lgrim_vs_bddvd/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Kész szerencse, hogy az utolsó utáni pillanatban lecserélték az őt játszó színészt Mortensenre Ki játszotta volna eredetileg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Stuart Townsend. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Stuart Townsend.Ammegki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Tessék http://www.imdb.com/name/nm0870204/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Tessék http://www.imdb.com/name/nm0870204/ Köszi. Jobb, hogy nem ez lett. Túl szépfiús. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Szívesen Hasonlót gondoltam én is. A pasival egyébként nincs bajom, szép a pofija Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Szívesen Hasonlót gondoltam én is. A pasival egyébként nincs bajom, szép a pofija Gondoltam. No de nálam csak Mortesen jöhet szóba ha Aragornról van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Kész szerencse, hogy az utolsó utáni pillanatban lecserélték az őt játszó színészt Mortensenre Az is szerencse hogy Mortit kitartóan győzködte a fia hogy vállalja el a szerepet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Pildi, legyél tökös. Ilyet ne kérj. Egyébként kérdés, hogy pl. a Becstelen Brygantikhoz képest mennyire véres és erőszakos. Az nekem határvonal ilyen szempontból. Vicces, mert ha belegondolok, először azt sem akartam megnézni a vélt véres jelenetei miatt (az előzetesek ezt sugallták), aztán most meg már az egyik kedvenc filmem. Szóval lehet, hogy megnézem az Expendables-t moziban, ha lesz hozzá társaságom. Kész szerencse, hogy az utolsó utáni pillanatban lecserélték az őt játszó színészt Mortensenre Igen, erről beszéltünk is Bomarr taliján. Köszi. Jobb, hogy nem ez lett. Túl szépfiús. Szerintem ez a fickó egyáltalán nem is illett volna Aragornhoz. Nekem amúgy sem zsánerem ez a típus. Az is szerencse hogy Mortit kitartóan győzködte a fia hogy vállalja el a szerepet. Erről én is olvastam, meg arról is, hogy nem is ismerte előtte a könyvet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. nem is ismerte előtte a könyvet. Ezt én tudom már évek óta. Mortinak talán lövése se volt azelőtt arról hogy ki is az a Tolkien. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. No de nálam csak Mortesen jöhet szóba ha Aragornról van szó. Nálam másképp is szóba jöhetne, de az már az én bajom Az is szerencse hogy Mortit kitartóan győzködte a fia hogy vállalja el a szerepet. Bizony Erről én is olvastam, meg arról is, hogy nem is ismerte előtte a könyvet. És miután a srác meggyőzte, telefon vissza, irány az első gép, leszállás után ruhapróba, alvás, és a Széltetőn másnap már forgattak is vele. Aztán elolvasta a könyvet is. A többi már mozitörténelem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Mortensen tökéletes választás volt Aragorn szerepére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Na ennek örülök. Szerettem a játékát. http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszulob...ey-affleck.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Book Of Eli Mit is mondjak...Ezerszer jobban megoldották kevesebb pénzből a nukleáris háború sújtotta Amerika hangulát a készítők, mint a Terminator 4-ben. Valamint itt bevállalták a vért az erőszakot, a levágott kezeket , fejeket, folyt a vér rendesen, a T4-ben a Pg-13 besorolás betett egy kicsit a filmnek.. 88% És tetszett a film üzenete is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Trafó3 forgatási klipek http://www.traileraddict.com/trailer/trans...troit-filming-i http://www.traileraddict.com/trailer/trans...roit-filming-ii Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Hát ez meg miféle jármű lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Na ennek örülök. Szerettem a játékát. Huhh... végre visszatér JP a filmezéshez, nagyszerű hír Egyébként a lentebb a Hibrid című filmről van egy cikk, nem olvastam el, de láttam nemrég a filmet. Elég érdekes volt, Adrien Brodyból én inkább a vézna tudóst nézem, mint a dzsungelharcost Szerintem inkább egy szűkebb rétegnek ajánlható, per pillanat meg nem mondom, hogy innen kinek (akik szeretik az ínyencségeket, bár nekem inkább egyszer nézős abból is, de egyszer mindenképpen). Phobosnak talán, de abban sem vagyok biztos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Huhh... végre visszatér JP a filmezéshez, nagyszerű hír Egyébként a lentebb a Hibrid című filmről van egy cikk, nem olvastam el, de láttam nemrég a filmet. Elég érdekes volt, Adrien Brodyból én inkább a vézna tudóst nézem, mint a dzsungelharcost Szerintem inkább egy szűkebb rétegnek ajánlható, per pillanat meg nem mondom, hogy innen kinek (akik szeretik az ínyencségeket, bár nekem inkább egyszer nézős abból is, de egyszer mindenképpen). Phobosnak talán, de abban sem vagyok biztos Ez engem is érdekel. Brody-t kedvelem, jó volt a Brother's Bloomban is, meg egy filmben ahol egy hengerbe feküdt be mindíg. Csak annak nem tudom a címét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Ez engem is érdekel. Brody-t kedvelem, jó volt a Brother's Bloomban is, meg egy filmben ahol egy hengerbe feküdt be mindíg. Csak annak nem tudom a címét. Nem A fiók-ra gondolsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Nem A fiók-ra gondolsz? De ez az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Itt egy Harry Potter 7 előzetes. Kicsit sem izgalmas http://community.livejournal.com/ohnotheydidnt/51257989.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. OMG nagyon jól néz ki ez a trailer! Várós! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Én jól elvagyok a HP világ nélkül. Sose érdekelt és soha nem is fog. Hát ez meg miféle jármű lesz? Egy Hondóéktól koppintott légpárnás cucc lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Én jól elvagyok a HP világ nélkül. Sose érdekelt és soha nem is fog. Viszont imádjuk mikor valaki ezt felhozza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Viszont imádjuk mikor valaki ezt felhozza. Mazochisták. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Viszont imádjuk mikor valaki ezt felhozza. Pláne, mikor nem is kérdezik, kit érdekel és kit nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.