Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Pláne, mikor nem is kérdezik, kit érdekel és kit nem Nem hiszem hogy ahhoz kéne igazodnom hogy kérdezik-e vagy sem. Nem létezik olyan szabály hogy Potterékről vagy jót vagy semmit. Tudtommal nem tiltott a véleménnyilvánítás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Nem hiszem hogy ahhoz kéne igazodnom hogy kérdezik-e vagy sem. Nem létezik olyan szabály hogy Potterékről vagy jót vagy semmit. Tudtommal nem tiltott a véleménnyilvánítás. Rog, csak ugrattalak! Azért mosolyog olyan szépen a szmájlim. Ha nem viccelnék, a szemét forgatná. Akkor is vicceskedtem volna, ha azt írod, hogy imádod a Herikoptert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Nem volt rossz ez a Machete, tetszett benne a túlzott brutalitás és Antal Nimród cameoja, de nem egy nagy eresztés véleményem szerint. Na jó, De Niro még telitalálat volt. Az Expendables jobban bejött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Expendablesben az egyedülálló történet tetszett. Kis sziget Latin Amerikában, kegyetlen katonai vezető és bunkere, a gonosz amerikai, aki üzletel vele, ez nagy ötlet volt Slytól Plusz a sok drámai rész,és a komplex történetvezetés. Szép volt Stallone, bejött a film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Hát kevés olyan jó akciófilm van mint az Exp. Számomra csak a Schwarzi filmek jobbak, aztán Exp! De a Machettet én is megnézem majd. Segal milyen volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Itt egy Harry Potter 7 előzetes. Kicsit sem izgalmas Ez a trailer iszonyú jó Csak a film is legyen az Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Expendablesben az egyedülálló történet tetszett. Kis sziget Latin Amerikában, kegyetlen katonai vezető és bunkere, a gonosz amerikai, aki üzletel vele, ez nagy ötlet volt Slytól Plusz a sok drámai rész,és a komplex történetvezetés. Szép volt Stallone, bejött a film Az utolsó mondatig azt hittem, csak ironizálsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Segal milyen volt?Öreg. És nem szerepelt valami sokat. Nem mint ha az Expendables olyan annyira jó lenne(a John Rambo szvsz sokkal jobb volt Slytól), de abban jobban bejött az önirónia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Sebhelyes arcú(1983) Még csak most láttam ezt a gyöngyszemet, annak hatására, hogy kaptam kölcsön egy könyvet Al Pacino életéről és az elolvasása után úgy döntöttem megnézem azon filmjeit melyet nem láttam. Pacino egyszerűen remekel Tony Montana szerepében, kitünően átjön a nyolcvanas évek hangulata, melyhez a zene nagyban hozzájárul. A történetet már sok filmben láttuk - ambiciózus bünözőpalánta a csúcsra ér - de ebben a filmben valahogy letisztultabban vált Tony rettegett maffiavezérré. A film csúcspontja nálam mindenképpen a legjobb barátja megölése volt és az eset utáni meghasonlása, mely a filmvégi mészárlásba torkollik. Egyszerüen remekül van összerakva a film, igaz 2 és fél órás ,de egy percet sem unatkoztam rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Machete kalandjait holnap este én is meglesem. Nemrég fejeztem be a 3D-s Piranhát. Ezelőtt még egy piranhás filmet se láttam de gondolom a régebbiek csak matinék lehetnek ehhez képest. A legjobban az a jelenet jött be amelyikben két csaj egy kis filmforgatósdi miatt felül semmiben úszkált a víz alatt. Rog, csak ugrattalak! Azért mosolyog olyan szépen a szmájlim. Ha nem viccelnék, a szemét forgatná. Akkor is vicceskedtem volna, ha azt írod, hogy imádod a Herikoptert. Akkor ezt afféle Kabarécsütörtök különkiadásnak is felfoghatjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Tényleg jó ez a Potter előzetes. Lesz benne esemény bőven. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Tényleg jó ez a Potter előzetes. Lesz benne esemény bőven. Hát igen, de szerintem ez a két film trailere együtt. Ettől függetlenül jó lesz és várós! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Alternatív Vasember 2 kezdés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. CSodálkoztam hogy ez kimaradt mert mintha a trailerben lett volna belőle jelenet. Vagy csak nekem rémlik úgy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Szerintem ez sokkal hatásosabb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. CSodálkoztam hogy ez kimaradt mert mintha a trailerben lett volna belőle jelenet.Vagy csak nekem rémlik úgy? Igen, benne volt, hiányoltam én is a filmből. De most, hogy láttam, már egyáltalán nem hiányzik. Erőltetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Hát igen, de szerintem ez a két film trailere együtt.Nem, ez most kimondottan az első film trailere Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Titánok harca Megnéztem mindkét változatot és azt kell mondjam, hogy a '81-es simán veri az utódot. Története érdekesebb, annak vezetése is kibontakozó, nem pedig kapkodó. Ami a trükköket illet, szégyellnivalója sincs a '81-esnek. Ennek a mostaninak is voltak csapnivaló rossz effektjei mely alól kilógott a lóláb és tekintve a technológiát mely körbeveszi, neki ez cikibb. Darco karaktere viszont nagyon bejött az újban. Bubus résznél meg szakadtam majdnem amikor Worthington előhalászta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Nem, ez most kimondottan az első film trailere Spoiler: Akkor a tavas részig eljutunk. Ott lehetne vége az első résznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Na, én is láttam a Predatorst. Spoiler: Jobban tetszik, mint a Predator (az AVP1-2-nél meg százszor jobban tetszett), annak ellenére, hogy rendesen másolták annak kultikus jeleneteit (néha olyan fanfilm érzésem volt). A karakterek remekek, külön öröm, hogy szépen, a filmre elosztva gyilkolják őket. Royce nagyon jól sikerült, nagyon jól hozza a badass zsoldos karaktert, és róla tényleg elhiszem, hogy a különleges alakulatban van, nem úgy, mint Schwarziról (attól függetlenül, hogy Dutch egy igazán cool figura). A legérdekesebb szerintem Noland volt, nem hittem, hogy egy bedilizett csávót fog játszani, de hát végül is érthető, tíz éve rohad azon a bolygón (mondjuk kereshettek volna a szerepére kevésbé jó húsban lévő színészt is, már alig lehet ráismerni szegény Morpheusra ).Az effektek is gyönyörűek voltak (nem egy Avatar, de simán odaállhatna egy District 9 mellé), bár elrugaszkodtak a megszokottól, de szerintem jót tett a filmnek. Érdekes volt, hogy hangokban nem majmolták az elődöt, nem is rémlik, hogy hallottam igazán klasszikus predi üvöltést (na, a kerregés azért megvolt). Az operatőrnek gratula, Pados Gyula remek hangulatot teremtett. És ez nagy szó, a filmnek baromi jó hangulata volt. Ráadásul volt néhány iszonyú jó jelenet, ami nem az előző filmből lett átkopizva. Az meg külön tetszett, hogy szép új dolgokat tudtunk meg a ragadozókról, és ezúttal ennek értelme is van, nem úgy, mint az AVP-ben (az AVPR speciel szerintem jó). Érdekes a két faj koncepciója, hogy egymással hadban állnak. Erre később lehetne még építkezni. Új kütyü ezúttal nem igen volt (kivétel a csapdák), a régieket viszont érdekesen újraformálták. A forgó vállágyú nagyon baba, az egypengéjű csuklópenge viszont szokatlan. A maszkok remekül festettek. A hőlátás, hát nem a klasszikus darab, de ez engem az AVP-ben sem zavart különösebben. Az űrhajó is remekül nézett ki. Ami meg különösen tetszik, hogy a végén a hősök nem jutottak haza. Ez így reális. Érdekes is lett volna, ha bepattannak a hajóba és máris hazavezetik Szerintem egyszerűbb lenne a túlélőkkel kolóniát alakítani Zene, nagyon kevés taktus van, ami nem lett egy az egybe vagy kicsit átdolgozva a Predatorról, de erről már korábban ejtettem szót. Negatívum, a Specnazos a minigunnal nagyon lol, mert a ruszkik biztos amerikai fegyvert használnak (mintha nekik nem lenne sokkal jobb géppuskájuk), és természetesen továbbra is röhej, hogy egy ember cipeli nehéz terepen, mint alapfegyver. Jó vicc, de tudjuk be tisztelgésnek az előd előtt. Ezt leszámítva azért jár még mínusz pont, mert túl sokat emelt át az eredetiből, de ebben a filmben valahogy ez működik. Talán azért, mert jól ültették át No, összességében nekem nagyon tetszett a film. A Predatornál jobban bejön, a Predator 2-re még alszom egyet, az AVP-ket meg úgy lekörözi, hogy ihaj. Kevés pénzből jobb minőség, így kell csinálni, kérem szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Én azt hittem, hogy te már az elsők közt láttad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Én azt hittem, hogy te már az elsők közt láttad Sajnos három ok miatt nem tudtam megnézni se az elsők között, se úgy alapvetően moziban. 1) Nem vagyok kifejezetten Predator fan. Én az alieneket csípem 2) A premier napján nem voltam itthon, se azon a hétvégén 3) Veszprémbe egyáltalán nem adják, annyira meg nem kedvelem a predatorokat, hogy egy másik városba ellátogassak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Itt egy Harry Potter 7 előzetes. Kicsit sem izgalmas http://community.livejournal.com/ohnotheydidnt/51257989.html Nagyon jó! És tényleg idén novemberben már jön? Ez a legjobb benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Spoilermentesen, Dzséjt: bejött? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Spoilermentesen, Dzséjt: bejött? Jobban tetszett, mint a Predator, és sokkal-sokkal jobban, mint a két AVP együtt véve A Predator 2-nél azért nem tetszik jobban, mert a P2 eredetibb folytatás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Nimród rendezésével akkor elégedett vagy? Vagy többet vártál tőle? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Pandorum: Nagyon jó kis classic sci fi horror volt. Tetszettek a szereplők, a szörnyek annyira nem jöttek be, de a történet is jó volt, bár a vége kicsit kiszámítható volt. Akció nagyon nem volt benne, de jó volt a történetvezetés és a párbeszédek is. Több ilyen kéne. Volt egy kis Alien feelingje. Az út: Hát ez sem volt épp egy vígjáték. Akinek nincs jó kedve az ne kezdje el megnézni mert nem lesz tőle jobb kedve. Viggo nagyot alakít, az már tuti, és az egész film nagyon jó lett. Fullra átadja, hogy mi lenne az emberekkel egy ilyen katasztrófa után. Megható volt és elgondolkoztató. Egyedül az nem tetszett, amit a négerrel csinált, de ha belegondolok teljesen érthető is. 7,5/10simán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. No ezt is csak a jó nők miatt lesz érdemes megnézni. India legdrágább sci-fi - musical filmje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Nimród rendezésével akkor elégedett vagy? Vagy többet vártál tőle? Alapvetően elégedett vagyok, de szerintem nem kapott elég szabad kezet. Úgy értem, ő is úgy járhatott, mint a zeneszerző, John Debney. Látszik, hogy tud és jól is csinálja, amit rá bíztak, de sajnos a fejesek rászóltak, hogy vigyen nagyon sok Predatort a filmbe. A zene 90%-ban az első filmből lett áthozva (néha áthangszerelik, de az esetek többségében újra felvették ugyanazokat a zenéket, és nagyon kevés az újdonság), szegény Nimród meg kénytelen volt a Predator kultikus jeleneteit belevenni a filmbe. Hozzáteszem, ezt sokkal jobban oldotta meg, mint előtte Paul W. S. Anderson és a Strauss testvérek. Beleolvadnak a filmbe, nem zökkent ki, szóval látszik, hogy hozzáértő rendező vezényelte (mint ahogy hozzáértő volt a forgatókönyvíró és a zeneszerző is, akik szintén képesek voltak úgy koppintani - valószínűleg szintén parancsszóra - az eredetit, hogy az ne legyen zavaró). Azok a jelenetek pedig, amik nem az előző részből lettek átemelve, szerintem a legjobbak. Nimród és Pados Gyula összjátéka azokban a nagyjelenetekben teljesedik ki (gondolok itt a három ragadozó első feltűnésére, az a jelenet lazán ver bármit a Predatorból). Szóval jó választás volt Nimród, de szívesen megnéznék tőle egy olyan Predator filmet, aminél nem kell másolnia az elődöt. Ha így csinálhatta volna meg, szerintem sokkal-sokkal jobb lehetne. Így egy olyan film lett, ami nyugodtan odaállhat az első kettő mellé. Úgy meg szerintem magasan túlszárnyalta volna az elődöket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Remélem, ezt követően kap még más filmet, és megnézhetjük, hogy mit tud akkor, ha nincs megkötve a keze Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.