Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Cage bá'-t nem lehet megállítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Cage nagyon nyomja a tutit, de Fichtner se semmi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Cage nagyon nyomja a tutit, de Fichtner se semmi Mindkettőt kedvelem, a film jöhet:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. "Az Eredet egyik főszereplője, Tom Hardy követheti Christopher Nolant az új Batman-filmbe is, ami szinte biztosan azt is jelenti, hogy ő lehet az egyik rosszfiúja az álarcos igazságtevőről szóló alkotásnak A Deadline értesülései szerint Tom Hardy fogja játszani Christopher Nolan harmadik Batman-filmjének egyik főszerepét. Ugyan arról még nem szól a fáma (még mindig hétpecsétes titokként kezelik a film sztoriját), hogy milyen szerepet kapott a 33 éves színész, de iparági források szerint szinte biztosra vehető, hogy az egyik rosszfiút alakíthatja, aki meg fogja keseríteni Batman, illetve Bruce Wayne életét. A sokak által a Bronsonból és az Eredetből ismert Tom Hardy neve mostanában egyébként a Mad Max negyedik részének főszereplőjeként merült fel, s lehet, hogy George Miller filmjének tekintélyes csúszása miatt csaphattak le rá a Batman 3 készítői. Egyébként Hardy mostanában úgy tűnik, hogy Hollywood nagy kedvence lett, hiszen ő az egyik főszereplője a John Le Carre-regényből készült Az árulónak (Tinker, Tailor, Soldier, Spy), valamint az McG által rendezett This Means War című komédiának, ahol Chris Pine-nal és Reese Witherspoonnak bolondozik." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Hát nem lehet továbbra se betelni az Expendablessel. Ez annyira jól meg van csinálva, hogy ennél jobban már nem is lehetne Szinkront hallgatva sokkal tisztább lett minden motiváció. Ez van ha eddig a figyelem megoszlott a látott képek és a felirat között. A magyar nyelv csodákra képes a hallott formájában, nem hiába nevezik a leglogikusabb nyelvnek a világon Szóval akár mennyire is akartam nem tudtam megunni a filmet. Asszem már negyedszer vagy ötödik alkalommal néztem végig. A vágások, az azokban megbúvó apró részletek...nagyon egyben van Az akciók frenetikusak, a bunyók életszerűek, a nosztalgiafaktor, cool pofavágások ott vannak továbbra is a szeren Bravo Sly. Én is megnézném szinkronosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Egy kis reklám. Én már rohannék is Ramses-ért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Ez a film Haláli Most kedvet kaptam hozzá, hogy megnézzem mindegyik részét. Illene is már kicsomagolnom a két éve vásárolt gyűjtői DVD kiadást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Én max a másodikat meg a harmadikat fogom elővenni mert csak azok jönnek be a négy rész közül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Jó lesz ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. A szinkron eléggé gyenge. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. A szinkron eléggé gyenge. Persze, mert ez még csak az előzetesé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Ha kijön az utolsó rész is, megnézem egyszerre az egészet DVD-n Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Lósz*r magyarul.... És pont egy olyan trélert szinkornizáltak, amiben alig van Emma Watson... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Szerintem így sem rossz már a szinkron de persze ennél sokkal jobb lesz a filmben. Nem is értem miért tárgyaljuk a trailer szinkronját mikor tudjuk, hogy full más lesz a filmben. De a film már nagyon várós! Remélem kárpótolnak majd a 6. rész miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Lószar magyarul.... És pont egy olyan trélert szinkornizáltak, amiben alig van Emma Watson... Szerintem egyáltalán nem rossz magyarul. Az egész "sorozat" szinkronját szerintem nagyon jól eltalálták, és ami manapság külön öröm, még a kisebb szerepek hangjai is visszatértek az újabb részekben. A tréler szinkronjáról csak annyit, hogy Scrimgeourt Harsányi Gábor szinkronizálja benne, aki eddig kétszer szinkronizált HP filmekben: a 3. rész kivágott jeleneteiben ő volt Sir Cadogan, a 4. részben pedig Mr Kupor hangja. Egyébként szerintem nincs gond vele, illik Scrimgeourhöz is Ja és itt hallhattuk Grúber Hugó hangját, Ollivandernél, aminek nagyon örülök. Mikor kiskoromban néztem az 1. rész megkérdeztem anyukámat, hogy nem a Palpatine-t játszó színész játssza e a pálcakészítőt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Öblös Miska szokásához híven bőven adagolja a bummbummot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. (szerkesztve) Jigsaw-túlélőknek szervezett csoportterápia Szerkesztve: 2010. Október 16. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Egy kis reklám. Én már rohannék is Ramses-ért. A legjobb akciófilm-sorozat. Imádom minden részét, főleg Leo Getz-et. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. A legjobb akciófilm-sorozat. Imádom minden részét, főleg Leo Getz-et. A harmadikban hogy megszívatták már. - Hogy írjak azt hogy proctológia? - Végbéltükrözés? Ezt nem tehetjük meg Leo-val! - Egy okot mondj! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Nem is értem miért tárgyaljuk a trailer szinkronját mikor tudjuk, hogy full más lesz a filmben. Mert folyton kibeszéljük, aztán nagy nagy részünk megnézni angolul és felirattal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Felmerült, hogy a Batman 3-ban olyan ellenfeleket láthatunk, akik még nem voltak vásznon. Állítólag Fekete Maszk és Hush párosítása is felmerült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. A legjobb akciófilm-sorozat. Imádom minden részét, főleg Leo Getz-et. Tényleg nagyon jó mindegyik része. Csak az utolsót éreztem egy kicsit laposnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. "Végre valahára zöld utat kapott a Hobbit, az 500 millió dollárba kerülő két részt Peter Jackson fogja rendezni, aki a Gyűrűk ura trilógiát is tető alá hozta és februárban láthat hozzá a forgatáshoz. Ian McKellen már biztos, hogy újra el fogja játszani Gandalfot, míg Andy Serkis Gollumot formálhatja meg. Zsákos Bilbo szerepére Martin Freemant szerződtették le, a karaktert Ian Holm játszotta a Gyűrűk urában. Rajta kívül Jimmy Nesbitt, Michael Fassbender és David Tennant lesz még látható a produkcióban. Tennant Bofurt, a törpét (társai Bifur és Bombur) játssza, a többiekről egyelőre nem ismeretes, hogy mely figurákat fogják megtestesíteni. A Gyűrűk ura három része a mozikban közel 3 milliárd dollárt fialt világszerte és csupán 300 millió dollárból készítették. A Hobbit két részétől is ilyen kimagasló bevételt várnak." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Kokóék biztos imádni fogják ezt a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Ez is beteg egy valami lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Zsákos Bilbo szerepére Martin Freemant szerződtették le, Szerintem egész jó választás. Végre valami megmozdult a filmek háza táján. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Lehet ünnepelni! Az Avatar megdöntötte az utolsó rekordot is Az Avatar a hétvégén megdöntötte a Star Wars I. rész: Bajlós árnyak magyar nézettségi rekordját is. Október 18-ai adatok szerint James Cameron filmjére eddig 1.196.882-en váltottak jegyet hazánkban, amivel a 11 éve bemutatott Star Wars 1.196.113 nézőszámával tartott rekord is megdőlt. A film magyarországi bevétele már a bemutatást követően nagyon hamar, január 24-én túlszárnyalta az egymilliárd forintnyi bevételt, melyet azóta majdnem megduplázott. Az egymilliós nézőszámot Magyarországon eddig csak 5 filmnek sikerült elérnie, mindegyik filmet az InterCom mutatta be: Avatar, valamint a Harry Potter, Star Wars első része, Nicsak, ki beszél!, és a Titanic. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Lehet ünnepelni! Azért az ünnepléshez ennél nekem kicsit több kell. Főleg, hogy az SW-t verte meg.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Azért az ünnepléshez ennél nekem kicsit több kell. Főleg, hogy az SW-t verte meg.... Ody, gondolj bele nemsokára jönnek az SW 3D-s részei, szegény Avatar fanok had örüljenek 1-2 évig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.