JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Már vágom a centit, annyira várom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Ez a Scott Pilgrim mozikban nem lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Ez a Scott Pilgrim mozikban nem lesz?De, December 30-án mutatják be. Már 29-én lesátorozok a mozi előtt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. (szerkesztve) Kezdünk visszatérni az őskorba? Az EpI-re hónapokat vártak az akkori fanok, mire megérkezett. Az EpII-nél nem tudom, de mintha már világpremier lett volna, az EpIII-nál pedig konkrétan az volt. Erre idén nyár elején is volt egy film, meg az Expandables is hónapos csúszással érkezett... a Közösségi hálóra plussz egy hónapot kell várni, most meg ez... a Kecskebűvölők is sokkal később került nálunk moziba... miért nem lehet minden film esetében (majdnem) világpremier?! Szerkesztve: 2010. November 2. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Na erre kíváncsi leszek, érdekes a téma, a kor, ahol játszódik http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszulob...white-city.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Elég a trendi csápos és rovarszerű District 9 féle marslakókból. Vissza a gyökerekhez, nekem oldskúl jelmez kell Bármennyire is teszik oda magukat kizárt hogy a "Marslakó a mostohám" végén levő felhozatalt valaha überelnei fogja az ő kreálmányuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Én egyáltalán nem tartom hibának hogy kihagytam őket. Részleteket már láttam belőlük és azok alapján lazán el tudtam dönteni hogy nem érdekelnek.A Valami Amerikából az elsőt láttam de az se jött be igazán így a folytatást se tartottam megnézendőnek. Amúgy nálam mindig is a "Tizedes meg a többiek" lesz a legjobb magyar vígjáték. Utána következik a négy régi Ötvös Csöpi és ezekkel ki is fújt az érdeklődésem a magyar vígjátékok felé. Szerintem ez semmit se fog már változni. PEdig vannak jó vígjátékok, tudom ajánlani az Indul a bakterházat, vagy akár a csapd le csacsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. PEdig vannak jó vígjátékok, tudom ajánlani az Indul a bakterházat, vagy akár a csapd le csacsit. A bakterházzal úgy vagyok hogy néhány jelenet épp elég volt belőle. A csacsi sose érdekelt annyira hogy belenézzek és nem is érzem hiányát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. (szerkesztve) Eljött végre a nagy találkozás. Szerkesztve: 2010. November 4. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Robi Jr. jó kis leckét kap arról hogy nem kell olyannal kocsikáznia akit alig ismer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Robi Jr. jó kis leckét kap arról hogy nem kell olyannal kocsikáznia akit alig ismer. Látom ez a film sem mentes a Star Wars-tól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. (szerkesztve) Akiket visszahívtak az afgán szabadságharcosok elleni offenzívájukról, hogy most aztán tényleg a saját otthonukért küzdjenek. ( Ezt nem hagyhattam ki Frenkie, sorry ) De küzdjenek ám rendesen és ne szívassák meg őket mint a tálibok. Egyszerre 100 Apache-ot akarok látni, amik tüzelnek mindennel lentről 500 Humwee-t amelynek fedélzeti fegyvereiből ontsák az olmót, na és természetesen 400000 U.S Marine-t akik meglepő módon az ellenség elpusztítására törekednek. A fenti haderőt pedig vezesse a világ legjobb katonája, John Rambo. :lol: Szerkesztve: 2010. November 2. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Bármennyire is teszik oda magukat kizárt hogy a "Marslakó a mostohám" végén levő felhozatalt valaha überelnei fogja az ő kreálmányuk. Na erről van szó. Az űrcicababák sokkal jobbak mint az űrszörnyek és humanoidok. Még jobb lenne ha lengébb ruciban vagy ruhátlanul lennének de üsse kavics. Csípem az egyenruhás csajokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. A kellően beteg film második előzetese Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Na erről van szó. Az űrcicababák sokkal jobbak mint az űrszörnyek és humanoidok. Na, ezekkel szívesen átélnék egy UFO-rablást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Na, ezekkel szívesen átélnék egy UFO-rablást 8 üveg sör után látod így őket, elárulom Ha randira hívod őket, akkor ez a véres valóság :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Tapasztalat? Hát miből van ez a miarosseb? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Aki várta az Annát, az menjen az Nmag diszkontba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Due Date Nagyon kúl film, jókat nevettünk rajta. Olyan Másnaposok fíling, és Robert Downey Jr. megint nagyot alakít. (Azért emelem ki, mert ő a kedvenc színészem.) Majd az arcát figyeljétek. Ajánlom mindenkinek, egy jó nevetésre, de az én értékelésem csak 7/10, mert nálam egy komédia nem lehet ennél nagyobb, mert az mégsem egy 'igazi' film... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Aki várta az Annát, az menjen az Nmag diszkontba Nem-nem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Nem-nem! Nekem nagyon megfelelt a kiszolgálásuk és igen megbízhatóak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Nekem nagyon megfelelt a kiszolgálásuk és igen megbízhatóak Az a baj, hogy nem adnak hozzá eredeti borítót! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. A kellően beteg film második előzetese Ez nekem már túl kaotikus. Attól függetlenül azért még meglesem. Na, ezekkel szívesen átélnék egy UFO-rablást Én is elmennék velük harmadik típusú randizni. 8 üveg sör után látod így őket, elárulom Ha randira hívod őket, akkor ez a véres valóság A látásával max csak annyi történne hogy többet látna a csajokból ami nem hinném hogy annyira vészes lenne. Persze hátulütője is lenne a dolognak mert nehezebben lehetne velük érvényesülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. "Charlize Theron és Vera Farmiga is szerepelhet az új Batman-filmben, s mindketten a képregényekből jól ismert női karaktereket alakítanának. Egyikük a füzetekben ráadásul a rossz oldalba is belekóstolt. A Comic Book Movie ügynökségi forrásokra alapozva tudni véli, hogy jelenleg is zajlanak a meghallgatások Christopher Nolan harmadik Batman-filmjének két kulcs szerepére. Az infók szerint a Dark Knight Rises-ben szerepelni fog a képregényekből is ismert Sarah Essen nyomozónő, aki Jim Gordon (Gary Oldman) vágyainak tárgyát fogja képezni. A másik női karakter ugyancsak a képregényekből ismert Julie Madison lesz, aki iránt Bruce Wayne fog szerelmetesen érdeklődni. A honlap értesülései szerint Sarah Essen szerepére Charlize Theron kapott felkérést, míg Julie Madison szerepére több színésznőt is meghallgattak, többek között Vera Farmigát és Kacie Thomas-t. Az elkövetkező napokban minden bizonnyal ki fog derülni, hogy kik szerezték meg a fent említett szerepeket, ideje még bőven van a szereposztóknak, hiszen a The Dark Knight Rises csak 2012. július 20-án kerül bemutatásra Amerikában. " Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Ma láttam az Üvegtigris 3 előzetesét, de abszolút nem volt vicces. Igen erőlködés szag terjengett már a trailerből is. Kimondom: istentelen sz*r volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Itt az új főellenség a Sötét Lovag 2-ben?: http://www.comicbookmovie.com/fansites/BatCave/news/?a=24786 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Itt az új főellenség a Sötét Lovag 2-ben?:http://www.comicbookmovie.com/fansites/BatCave/news/?a=24786 Na ő az a szereplő, aki Nolant ismerve 100% hogy nem lesz benne a filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Ma láttam az Üvegtigris 3 előzetesét, de abszolút nem volt vicces. Igen erőlködés szag terjengett már a trailerből is. Kimondom: istentelen sz*r volt! Szerintem is. Kamarás meg nem oda való. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Szerintem is. Kamarás meg nem oda való. Tilda feneke az egyetlen pozitívum az előzetesben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Szerintem is. Kamarás meg nem oda való.Kamarás egy borzalmas ripacsra emlékeztetett. El se hittem mennyire művi és béna lett a szövege. Döbbenetesen gyenge. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.