Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Néha nem tudom eldönteni hogy a Die Hard részek vagy Halálos Fegyver filmek a jobbak. Szerintem mind a két széria remek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Szerintem mind a két széria remek. Szerintem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Én a Die Hard szériát sokkal jobban bírom mint a fegyvereset. Előbbiből az összes rész bejön míg autóbbiból csak a második és a harmadik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Szerintem is inkább Die Hard. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Érdekes (= randa) ez a Star Trek (2) XII poszter, de kételkedem az eredetiségében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Megvan az esély rá hogy nem hivatalos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Hát a Halálos fegyverből, minél többet csináltak, annál laposabb lett. Az első kettő nagyon jó, a harmadik már kevésbé a negyediket pedig még gyengébbnek éreztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Hát a Halálos fegyverből, minél többet csináltak, annál laposabb lett. Az első kettő nagyon jó, a harmadik már kevésbé a negyediket pedig még gyengébbnek éreztem. Én pont fordítva gondolom, mindnél több lett, annál jobb lett. Az első még nem nagyon tűnik ki a tucatakciófilmek közül, míg az utolsó rész egy remek példája annak, hogyan kell méltón elbúcsúztatni egy kiváló szériát. Ezért sem szeretnék soha Halálos Fegyver 5-öt. A négy résznek mindkét főszereplő szemszögéből van egy gyönyörű történeti íve, amit szépen elkezdtek, remekül kibontottak és végül nagyon jól lezártak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Avatar bővített és kivágott jelenetek (angolul felsorolva) Spoiler: List of everything added to Extended Edition (re-ordered it myself): - Scenes 002-019 "Earth"/ - Scene 39 "Herd" / - Scenes 44-45 "The Schoolhouse"/ - Scene 60 "Purple Moss"/ - Scene 64 alt 1 "I Don't Even Know Your Name"/ - Scene 69A "Sylwanin"/ - Scene 81J "What Does Hold Them Up?"/ - Scenes 102, 105 "Extended Montage"/ - Scenes 102, 105, 106, 109 "Alternate Montage with Grace's Story" / - Scene 112 "Neytiri's Flyby"/ - Scene 121 alt 1 "Sturmbeest Hunt"/ - Scene 151 "Extended Love Scene" / - Scenes 174-176 "Drums of War"/ - Scene 178 "They Bulldozed a Sacred Site" - Scene 276 "Tsu'tey's Fall"/ - Scene 282 "Sturmbeest Attack"/ - Scene 332 "Extended Thanator Fight"/ - Scene 348 "The Last Shadow"/ Deleted Scenes: - Scene 19 "Stingbat Attack" / - Scene 20 "Pandora Rules" / - Scene 21 "Jake Meets Norm"-First Cut / - Scene 26 "Jake Sees Decanted Avatars" / - Scene 30 "Norm Is A Living God" / - Scene 35A "Breakfast with the Scientists" / - Scenes 36A-37 "You're in My World Now" / - Scene 64 "Grandma's Teylu" / - Scene 79 "Pied Piper" / - Scenes 81B-D "Going to the Mountains" / - Scene 81K "Interspecies Booty Call" / - Scene 91 "Norm's Attitude Improves" / - Scenes 93A-98 "Learning Montage Section"-Early Cut / - Scene C120A "We're Buying Time" / - Scenes 122-123 "Hunt Festival" / - Scene 131 "Driving Range" / - Scenes 131A-148 "The Dreamhunt" / - Scenes 164-172 "The Challenge" / - Scenes 174-178 "The Drums of War"-Full Version / - Scenes 209-211 "Escape" / - Scene 224A "The Eye of Eywa" / - Scene 232 "You're a Long Way from Earth" / - Scenes 235-236 "Battle Camp" / - Scene 248 "Kick Some Blue Ass" / - Scene 277 "Wainfleet Kills Norm" / - Scene 287 "Neytiri Kills Wainfleet"-Alt Wainfleet Death / - Scenes 288-327 "The Avatars Attack" / - Scenes 350-351 "New Life" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Huh skaccok klassz az Avatar bővített verzió Oh igen 2 Jake kifeküdve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. No majd a full filmet látva mondjunk véleményt Bár sokat részemről biztos nem fog változni, nekem nagyon bejönnek a kivágott jelenetek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Uwe majsztró 1:2-ben béli elképzelése Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Nagyfiúk Az év vígjátéka. Szerintem Könnyed, szórakoztató, nuku erőlködés. Szuper. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Fazekasék nagyon kemínyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Ez a Tron nagyon ott van megint a szeren Bő egy hónap, aztán mehet is háromdében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Fazekasék nagyon kemínyek. Most már a ríl wörldbe nyomják a sztorit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Uwe majsztró 1:2-ben béli elképzelése Nagyon elszállt az agya annak a manusznak. Ez a Tron nagyon ott van megint a szeren Bő egy hónap, aztán mehet is háromdében Mi meg mehetünk az IMAX-be. Most már a ríl wörldbe nyomják a sztorit?Én semmit se tudok az egészről de úgy tűnik hogy kiruccannak egy kicsit varázslólandből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Állat lesz ez az új TRON. Must see! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Most már a ríl wörldbe nyomják a sztorit? Ha emlékszel a 6. rész végére, ott megmondták, hogy a következő évre nem térnek vissza a suliba, szóval részben igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. NagyfiúkAz év vígjátéka. Szerintem Könnyed, szórakoztató, nuku erőlködés. Szuper. Én is ezt mondtam, míg nem láttam a Scott Pilgrimet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Ha emlékszel a 6. rész végére, ott megmondták, hogy a következő évre nem térnek vissza a suliba, szóval részben igen. És ez jót is tett a történetnek, így a végére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Trafó3 forgatási képek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Ha emlékszel a 6. rész végére, ott megmondták, hogy a következő évre nem térnek vissza a suliba, szóval részben igen.Nem figyeltem. De ez tetszik. És miért nem térnek vissza a suliba? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Nem figyeltem. De ez tetszik. És miért nem térnek vissza a suliba? A 6.részből lehet tudni, de azért ide rakom: Spoiler: Horcruxokat mennek keresgélni és Dumbledore is meghalt, és ő tőle félt legjobban Tudjukki, így nem annyira biztonságos már Harry(ék)nek a Rokfort Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. THX Phobos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Jövő héten szerintem én is engedélyezem, hogy kihozzák (mivel együtt rendeltem meg apám karácsonyi ajándékával, így olyan napra kell esnie az érkezésnek, amikor ő dolgozik).Ha feljösz ezen a héten, nem egyszerűbb, ha bemész az Xpress-hez? Vagy te is filmre vársz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Ha feljösz ezen a héten, nem egyszerűbb, ha bemész az Xpress-hez? Vagy te is filmre vársz? Gondoltam rá, de több macerával járna, mint kihozatni. Meg kéne találnom - gőzöm sincs, hol van - és nem akkor szeretnék Budapesten keresgélni, mikor időre kell ott lennem valahol. Plusz amíg az útiköltséget nem fizetik vissza, addig pont a félretett pénzből kell finanszíroznom az utat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Én is ezt mondtam, míg nem láttam a Scott Pilgrimet Én is ezt mondtam, míg nem láttam az Other Guyst. Amikor megnéztem tesómmal a Pilgrimet, csak egyet tudtunk mondani.. érdekes.. volt.. De nagyon nem értem a hype tárgyát. A Grown ups meg olyan hogy sok vicces jelenet volt benne, de a tipikus Adam Sandler-féle morális blabla tönkrevágta az egészet.. mint szokta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.