JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Battle Los Angeles Nemzetközi Előzetes!!! http://www.collider.com/2010/11/12/battle-...-international/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Bővebb lére is ereszthették volna, de most már volt legalább filmhang is Jó lesz ez, jó lesz ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Úgy tűnik ez ütni-vágni fog. Nemtudni kik vagy mik ellen fognak harcolni? amugy simán veri a skyline-t Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Nemtudni kik vagy mik ellen fognak harcolni?amugy simán veri a skyline-t Robosztus droidharcosok lesznek ezek első ránézésre forgótárcsás kézre szerelt intergalaktikus lőfegyverrel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. (szerkesztve) BLA felírva a BD listámra. Szerkesztve: 2010. November 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Tyúúúú.... eddig nem hallottam erről a BLA-ról, de nagyon ütős.... felkeltette az érdeklődésemet ... nem is kicsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Robosztus droidharcosok lesznek ezek első ránézésre forgótárcsás kézre szerelt intergalaktikus lőfegyverrel ÁÁÁÁÁ SZUPER Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Úgy tűnik ez ütni-vágni fog. Atyajóúristen. Erre vártam ezer éve. Döbbenetesen jó film lesz. Remélem komoly lesz ,nem pedig vicces. A kedvenceim is benne lesznek(az amerikai haderő). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Ez a valami a robotalienek vezére vagy mi akar lenni? amugy simán veri a skyline-tEz már az első Skyline videók óta sejthető volt. eddig nem hallottam erről a BLA-rólPedig itt is szó volt róla néhányszor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Az egyik jelenetben mintha tojások is lennének valami vízes helyen. Kicsit a D9 vizuális megoldásaira hajaz az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Az egyik jelenetben mintha tojások is lennének valami vízes helyen. Kicsit a D9 vizuális megoldásaira hajaz az egész. A lényeg, hogy ezt moziba fogjuk megnézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. És nem háromdés, skaccok! Hiányoljuk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. És nem háromdés, skaccok! Hiányoljuk? Még nem, de még lehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Nem hiányolok én semmit. A lényeg hogy a 2 órából 1 óra 50 percet tüzeljenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Remélem leszakadnak majd a belső szerveim a moziban a hangzástól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. (szerkesztve) Az egyik jelenetben mintha tojások is lennének valami vízes helyen. Kicsit a D9 vizuális megoldásaira hajaz az egész. Legalább jó filmekből koppintgattak. Szerkesztve: 2010. December 14. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Remélem leszakadnak majd a belső szerveim a moziban a hangzástól. Én meg azt hogy az egész mozi ránk szakad. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Macskanő és Méregcsók is esélyesek főgonoszi szerepre a Dark Knight Rises-ban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Én meg azt hogy az egész mozi ránk szakad. :D És beesik a plafonon egy olyan robot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megnéztem ezt a Sötétség Határán című filmet. Nem egy nagy eresztés, sőt mi több hiányzott a pörgős vég kifejlett ahol totál elszállna Gibson feje, de így se volt rossz. Egyszer fogyasztható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Daybreakers: egész jó volt sőt sokkal rosszabbra számítottam. Kellemes csalódás volt. Szép látvánnyal viszonylag eredeti történettel. Érdemes megnézni, nem az a tipikus vámpírfilm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Itt van szinkronnal a trailer. Minnél többször nézem annál jobban tetszik. http://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes...os-angeles.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. A Battle LA trailer zenéjének eredetije. Érdemes végignézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Adta ez a fészbúk film, sok mindenről szól a története. Nem egy Hetedik vagy Harcosok Klubja természetesen, de a legtöbbet kihozta Fincher a témából. És én még mindig nem hódoltam be a facebooknak, blee. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. És én még mindig nem hódoltam be a facebooknak, blee. Én is tiltakoztam ellene amíg tudtam... De marketinges célok miatt muszáj volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Itt van szinkronnal a trailer. Minnél többször nézem annál jobban tetszik.Noez is egy újdonság, hogy ilyen hamar dobnak hozzá szinkront még ha az most legfőképp a narrációt érintette. Nagyon jó lenne ha nem csúszna a hazai bemutató és márciusban be lehet majd ülni rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Adta ez a fészbúk film, sok mindenről szól a története. Nem egy Hetedik vagy Harcosok Klubja természetesen, de a legtöbbet kihozta Fincher a témából.És én még mindig nem hódoltam be a facebooknak, blee. Én annyira rühellem(a másikkal együtt), hogy shoti jut eszembe ha meghallom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Elérhető a neten (vagy már egyes külföldi helyeken legálisan?) az Avatar extra bővített verzió. A film első 5 perce a Földön játszódik, és szöges ellentéte Pandorának, de az uralkodó szín szintén a sötétkék, fekete, mint az éjszakai dzsungeles táj, a sok fénnyel stb.. A kommentek alapján tökéletesen illeszkedik a teljes filmhez, és nagyon jól megvan csinálva a vágás is. Ezt látni kell! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Most nézem, hogy Scott Pilgrim csak jövőre jön a mozikba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. (szerkesztve) ]Avatar Bővített verzió )Film első percei baromi hangulatosak!) Spoiler: http://www.imdb.com/title/tt0499549/board/thread/173681274?d=173681274&p=1#173681274 Szerkesztve: 2010. November 13. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.