Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Azon csiszolhatnak. Egy idő után Dzsimi úgyis elpöcköli az Avatar folyatásokkal Fuvaros Janiékat egyenesen a Marsra. :)

Hozzászólás ideje:
Ez most a másodjára elkészített film? Volt ugye az Ark of truth előtte......

Igen, ez az, amiben a változatosság kedvéért megint visszamennek a múltba, hogy újra megmentsék a Földet a goa'uldtól, szokás szerint a Földön. És persze, ez a jobb rész (mert hiába az Ark of Truth "új" sztorija, az idegen galaxis, ritka jól elpuskázott filmi). A Continuum legalább hozza a hangulatot, a karaktereket, szóval, ízig-vérig Stargate,

Hozzászólás ideje:
Én azt hogy egy elég reális jövőképet fest le a film, rengeteg benne az érdekes morális kérdés, a hangulat, a látványtervezés a zene mind-mind zseniális.
Pontosan ezen erényei miatt szerintem is nagyon jó film. Nem egy lélekemelő történet, de megragadja az embert. Én tavaly szilveszter környékén láttam sok-sok év után, és számomra nagy megkönnyebbülést okozott, hogy bár olyan a világunk, amilyen, messze lehetne jobb is, de még messze nem tartunk ott, ahol a Szárnyas fejvadász története, pedig az is valami 2018-ban játszódik (ha jól emlékszem). :) Pedig a 80-as években, amikor készült a film, ez még távoli jövő volt. :D
Hozzászólás ideje:

Nem is a szinkronnal volt a bajom, hanem a narrátorral :) A végén amilyen hanglejtéssel mondja a film címét, komolytalanná válik az egész...Szerintem :D

Hozzászólás ideje:
Csernák jó, de......Stohl olyan furcsa. Bár ez csak egy előzetesre felvett szinkron.

Valszeg mire már szinkronizálni kéne a teljes filmet, ő a hűvösön csücsül majd :D

Ejh ide Gári Oszkár kéne :)

Hozzászólás ideje:
Csernák jó, de......Stohl olyan furcsa. Bár ez csak egy előzetesre felvett szinkron.

Stohl valószínűleg azért választották, mert a Bond filmekben is ő volt Daniel Craig hangja.

Jake: Miért csücsülne a hűvösön addigra? Azt hittem az az ügy már rég lecsengett.

Hozzászólás ideje:
Jake: Miért csücsülne a hűvösön addigra? Azt hittem az az ügy már rég lecsengett.
December 14(?) -én lesz az ő beszavazó showja a bíróságon. Addigra talán mobilszámot is megadnak :)
Hozzászólás ideje:

A Coen bratyókat rendesen beelőzték. :)

Évekkel ezelőtt láttam egy félszeműs képet Jani báról de csak az éjszaka tudtam meg hogy az ő és Bridges apó félszeműje közös alapokon nyugszik.

Hozzászólás ideje:

Ennek egy újabb trélerjét kicsivel több mint egy hete raktam be. Akkor nem láttam jelét annak hogy bárkit is érdekelne innen ez a múvi.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Ennek egy újabb trélerjét kicsivel több mint egy hete raktam be. Akkor nem láttam jelét annak hogy bárkit is érdekelne innen ez a múvi.
Különösebben nem fog meg. Amolyan tucatvígjáték. :)
Hozzászólás ideje:
Pedig hatalmas film, nézős lesz :)
Hozzászólás ideje:
HP 7/1 nem érdekli a populációt, vagy csak nem lehet a "diszkontban" kapni?

Ha lesz pénzem, elmegyek rá moziba, de ha nem jön be, akkor várok a jobb minőségű diszkont verzióra. Egy bizonyos szint alá nem adom :)

Hozzászólás ideje:

Cenzúrázatlanul

Szépen illeszkedik a sorba amit már a Generation Kill és az Irak sorozatok csupán érintettek. Itt most konkrétan egyesül az Őrposztszolgálat a "minden iraki ellenség", "tököm tele van a semmittevéssel, irtani akarom őket" és a végkifejletet jelentő "töke viszket, b*szni kell" szindrómával. Egy szó mint száz a tejfölösszájú amcsik elmennek "hódolatukat" tenni egy korábban már átvizsgált iraki család házához, ahol van két f*rokra húzható nő. Aztán egyszer csak az egyikőjük feltűnik a siita youtube-on.......két részletben.

Hozzászólás ideje:
HP 7/1 nem érdekli a populációt, vagy csak nem lehet a "diszkontban" kapni?
Én biztos megnézem moziban, bár jelentős hátralékaim vannak megnézendő filmek terén. Ezt viszont a lányom is nézni akarja, ami jelentős ösztönző erő. :o Talán holnap összejön.
Hozzászólás ideje:

Cowboys & Aliens lázban égek, szorri...

Egyszerű találós kérdés:

Harrison Ford "James Bonddal" karöltve keveredik ebben a filmbe számtalan kalandba.

Melyik korábbi kiváló filmjében kalandozott szintén James Bonddal?

Szerkesztve: - JakeSully

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.