Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Csak nem megvetted? Egyébként köszi. Hát így nem fogom megvenni. Nem, engem nem tudott meggyőzni az Alien. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Annak is jó ötlet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Nem, engem nem tudott meggyőzni az Alien. Majd meggyőznek azok, ha kinyitod a csomagot, amit küldtem. Ne lepődj meg, ha a tartalma az arcodra ugrik De most nekem is mondtál újat. Nem tudtam, hogy a bővített változatokat megcsinálták ilyen félig szinkronos, félig angolos verzióra (mondjuk nekem nyolc, a bővített változatokat csak angolul nézem). Mondjuk az Alien3 érdekes lehet ebben a formában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Majd meggyőznek azok, ha kinyitod a csomagot, amit küldtem. Ne lepődj meg, ha a tartalma az arcodra ugrik Küldtél egy arc-támadót? Remélem egy jó puha ilyet küldtél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Küldtél egy arc-támadót? Remélem egy jó puha ilyet küldtél. Nem, az enyém hangyányit elevenebb, mondhatnám, virgoncabb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Nem, az enyém hangyányit elevenebb, mondhatnám, virgoncabb Most arctámadókról beszélgetünk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Küldtél egy arc-támadót? Remélem egy jó puha ilyet küldtél. Új Facebook alkalmazás... Send a Face-Hugger. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Most arctámadókról beszélgetünk? A perverz fantáziádat Új Facebook alkalmazás... Send a Face-Hugger. Ez jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Na megvolt a Scott Pilgrim a Mammutban. Speier Dávid fordítása nagyon jó, csak két megjegyzésem van hozzá... amit én "sz*r"-nak fordítottam, azt ő következetesen "gáz"-nak, és csak engem zavar a "csá" köszönés? A filmben fiúk-lányok vegyesen használták, én pedig csak fiúktól hallottam, tőlük is ritkán. A képminőség pedig valami botrányosan sz*r volt. Az élességgel voltak komoly gondok. Ja, és egyedül voltam a teremben, leszámítva két tízévesforma angol kisgyereket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Most nézem a Glasstiger 3-at. Hát besza-behu! "Mi van csíra? Mit nézzel? Nincs pénzed tetőre?" Behalok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. Jon Favreau fellőtte twittere , ahogy Spielberg papával dolgoznak a vágószobában a Cowboys& Aliensen http://plixi.com/p/68700650 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. A 2 kópiával futó Hiteles másolat c. filmet többen látták a hétvégén, mint az 5 kópiás Scott Pilgrimet (1700 vs. 1300) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. A 2 kópiával futó Hiteles másolat c. filmet többen látták a hétvégén, mint az 5 kópiás Scott Pilgrimet (1700 vs. 1300) Rajtunk nem múlott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. Rajtunk nem múlott. jövő7en én is megnézem. Tudom, nagy volt a szám, hogy besátorozok meg ilyesmi, de változtak a dolgok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. Ha nem lenne a főszereplő srác feje olyan tenyérbemászóan idegesítő lehet többen mentek volna el rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. Ha nem lenne a főszereplő srác feje olyan tenyérbemászóan idegesítő lehet többen mentek volna el rá. Az lehet, de nem tudnék alkalmasabb személyt mondani Scott szerepére. Cera tipikus lúzer figura Bár Scott azért kúlabb a képregényben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. http://www.youtube.com/watch?v=ghX1AaboOg8&feature http://www.youtube.com/watch?v=Df7lB1LZYp0&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Tom Hardy csak nem? Dárknájtrájzisztakarok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Tom Hardy csak nem? Dárknájtrájzisztakarok. Ez meg ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Ez meg ki? Tom Hardy, a pasas aki Eameset játszotta az Inceptionben, és szerepelni fog a TDKR-ban. Azt pletykálták hogy Hugo Strange-et fogja játszani, az egyik főellenséget. És ami pláne ebben a képben, hogy kb kiköpött Hugo Strange ezzel a szakállal meg kopaszon, mint ha már készülne a szerepre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Tom Hardy, a pasas aki Eameset játszotta az Inceptionben, és szerepelni fog a TDKR-ban. Azt pletykálták hogy Hugo Strange-et fogja játszani, az egyik főellenséget. És ami pláne ebben a képben, hogy kb kiköpött Hugo Strange ezzel a szakállal meg kopaszon, mint ha már készülne a szerepre. Ja hogy az a csávó! Ő a kedvencem az Eredetből. Jöhet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Mégsem tudtad, ki ő? Na szép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Mégsem tudtad, ki ő? Na szép Név alapján nem ismertem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Készül az új James Bond film. 2012 november az új premier. A Hobbit film februártól forog. Benne lesz Frodo Ganfalf, Gollam és Legolas alakította LOTR színészek is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. A hobbit-ot olvastam, érdekes lesz filmen látni. Bár nem egy Gyűrűk Ura kaliberű történet, de jó kis látványos film-alapanyag lesz. Csak nehogy túldimenzionálják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Tom Hardy, a pasas aki Eameset játszotta az Inceptionben, és szerepelni fog a TDKR-ban. Tényleg jó fickó volt, és Pindroch Csabára, aki szinkronizálta, eléggé hasonlított is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. A Hobbit film februártól forog. Benne lesz Frodo Ganfalf, Gollam és Legolas alakította LOTR színészek is Ezeknek a híreknek rettentően örülök Na persze a színészek a szokásos szerepeikben fognak parádézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. A hobbit-ot olvastam, érdekes lesz filmen látni. Bár nem egy Gyűrűk Ura kaliberű történet, de jó kis látványos film-alapanyag lesz. Csak nehogy túldimenzionálják. Hozzáveszik még a LOTR-könyvek végéből a Függelékek hozzáfűzhető történeteit, így lehet számítani rá, hogy picit komolyabb lesz, főleg az egyik film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Tényleg jó fickó volt, és Pindroch Csabára, aki szinkronizálta, eléggé hasonlított is. Ezzel csak az a probléma, hogy nem Pindroch Csaba, hanem Király Attila szinkronizálta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Ezzel csak az a probléma, hogy nem Pindroch Csaba, hanem Király Attila szinkronizálta. Tényleg... Na ilyen az, ha a szem megcsalja a fület. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.