Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem, engem nem tudott meggyőzni az Alien. :D

Majd meggyőznek azok, ha kinyitod a csomagot, amit küldtem. Ne lepődj meg, ha a tartalma az arcodra ugrik :evil:

De most nekem is mondtál újat. Nem tudtam, hogy a bővített változatokat megcsinálták ilyen félig szinkronos, félig angolos verzióra (mondjuk nekem nyolc, a bővített változatokat csak angolul nézem). Mondjuk az Alien3 érdekes lehet ebben a formában :lol:

Hozzászólás ideje:

Na megvolt a Scott Pilgrim a Mammutban. Speier Dávid fordítása nagyon jó, csak két megjegyzésem van hozzá... amit én "sz*r"-nak fordítottam, azt ő következetesen "gáz"-nak, és csak engem zavar a "csá" köszönés? A filmben fiúk-lányok vegyesen használták, én pedig csak fiúktól hallottam, tőlük is ritkán.

A képminőség pedig valami botrányosan sz*r volt. Az élességgel voltak komoly gondok.

Ja, és egyedül voltam a teremben, leszámítva két tízévesforma angol kisgyereket. :D

Hozzászólás ideje:

A 2 kópiával futó Hiteles másolat c. filmet többen látták a hétvégén, mint az 5 kópiás Scott Pilgrimet (1700 vs. 1300) :(

Rajtunk nem múlott. :)

Hozzászólás ideje:

Ha nem lenne a főszereplő srác feje olyan tenyérbemászóan idegesítő lehet többen mentek volna el rá. :P

Az lehet, de nem tudnék alkalmasabb személyt mondani Scott szerepére. Cera tipikus lúzer figura :P

Bár Scott azért kúlabb a képregényben :P

Hozzászólás ideje:

Ez meg ki? :D

Tom Hardy, a pasas aki Eameset játszotta az Inceptionben, és szerepelni fog a TDKR-ban. Azt pletykálták hogy Hugo Strange-et fogja játszani, az egyik főellenséget. És ami pláne ebben a képben, hogy kb kiköpött Hugo Strange ezzel a szakállal meg kopaszon, mint ha már készülne a szerepre.
Hozzászólás ideje:

Tom Hardy, a pasas aki Eameset játszotta az Inceptionben, és szerepelni fog a TDKR-ban. Azt pletykálták hogy Hugo Strange-et fogja játszani, az egyik főellenséget. És ami pláne ebben a képben, hogy kb kiköpött Hugo Strange ezzel a szakállal meg kopaszon, mint ha már készülne a szerepre.

Ja hogy az a csávó! Ő a kedvencem az Eredetből. :D Jöhet.

Hozzászólás ideje:

Készül az új James Bond film. 2012 november az új premier.

A Hobbit film februártól forog. Benne lesz Frodo Ganfalf, Gollam és Legolas alakította LOTR színészek is :rock:

Hozzászólás ideje:

A hobbit-ot olvastam, érdekes lesz filmen látni. Bár nem egy Gyűrűk Ura kaliberű történet, de jó kis látványos film-alapanyag lesz. :) Csak nehogy túldimenzionálják.

Hozzászólás ideje:

Tom Hardy, a pasas aki Eameset játszotta az Inceptionben, és szerepelni fog a TDKR-ban.

Tényleg jó fickó volt, és Pindroch Csabára, aki szinkronizálta, eléggé hasonlított is. :D
Hozzászólás ideje:

A Hobbit film februártól forog. Benne lesz Frodo Ganfalf, Gollam és Legolas alakította LOTR színészek is :rock:

Ezeknek a híreknek rettentően örülök :yeah: Na persze a színészek a szokásos szerepeikben fognak parádézni :)

Hozzászólás ideje:

A hobbit-ot olvastam, érdekes lesz filmen látni. Bár nem egy Gyűrűk Ura kaliberű történet, de jó kis látványos film-alapanyag lesz. :) Csak nehogy túldimenzionálják.

Hozzáveszik még a LOTR-könyvek végéből a Függelékek hozzáfűzhető történeteit, így lehet számítani rá, hogy picit komolyabb lesz, főleg az egyik film :)

Hozzászólás ideje:

Tényleg jó fickó volt, és Pindroch Csabára, aki szinkronizálta, eléggé hasonlított is. :D

Ezzel csak az a probléma, hogy nem Pindroch Csaba, hanem Király Attila szinkronizálta. :)

Hozzászólás ideje:

Ezzel csak az a probléma, hogy nem Pindroch Csaba, hanem Király Attila szinkronizálta. :)

:oops: Tényleg... Na ilyen az, ha a szem megcsalja a fület. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.