Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Meg a warezhuszárok, hogy a fene essen beléjük.

Azok csak camosban. Mondtam egy kollégának aki állandóan a cam-osakat hozza be a céghez ha ezt be meri hozni ,azonnal törlöm a gépről. :D

Hozzászólás ideje:

Hát, az első kritikák nem túl jók. Én kivárok. :hmm:

Baromira nem érdekel ki mit ír róla. Az előzetesből látni(na meg a tartalomból) hogy bödületesen jó film lesz. Gondolom amcsi tizenéves happy end-et várt aztán nem kapta és fikáz.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:

Azok csak camosban. Mondtam egy kollégának aki állandóan a cam-osakat hozza be a céghez ha ezt be meri hozni ,azonnal törlöm a gépről. :D

Szerintem tök szomorú megnézni hogy ilyen ncore-on meg társain a legtöbbet seedelt filmek több mint fele általában kamerás. És akkor megnéznek ilyen Avatart és leszólják hogy mekkora sz*r.
Hozzászólás ideje:

Lesz Resident Evil 5 is.

A 4. rész "befejezésével" szerintem ez egyértelmű volt.

Pfffffffff... Eszem megáll. Hogy tudnak egy kezdetektől fogva pocsék filmet ennyiszer megnyúzni és moziba küldeni? :roll:

A Resident Evil széria (bár a játékok valóban sokkal jobbak a filmeknél) lényegében egy látványmozi. Kb. mint a Transformers-ek. Sokkal inkább a kiloccsantott agyvelők és a tömegével hulló zombik számára törekednek, sem mint az épületes sztorira. Ennek tudatában kell bemenni a moziba (már ha valamennyire is érdekel az ilyesmi) és nem fog csalódás érni. Ha véletlenül jobb lesz a sztori a vártnál, az csak hab a tortán. ;)

Hozzászólás ideje:

Szerintem tök szomorú megnézni hogy ilyen ncore-on meg társain a legtöbbet seedelt filmek több mint fele általában kamerás. És akkor megnéznek ilyen Avatart és leszólják hogy mekkora sz*r.

Szerintem is. El nem tudom képzelni hogy cam-ost megnézzek. Nem igaz hogy nem tud várni 4 hónapot és akkor ott a dvd-rip vagy egy hetet és ott a ruszki r5, amihez feliratot is kap.

Hozzászólás ideje:

A Resident Evil széria (bár a játékok valóban sokkal jobbak a filmeknél) lényegében egy látványmozi. Kb. mint a Transformers-ek. Sokkal inkább a kiloccsantott agyvelők és a tömegével hulló zombik számára törekednek, sem mint az épületes sztorira. Ennek tudatában kell bemenni a moziba (már ha valamennyire is érdekel az ilyesmi) és nem fog csalódás érni. Ha véletlenül jobb lesz a sztori a vártnál, az csak hab a tortán. ;)

Ebben a felfogásban aztán még nagyobb sz*r, mert egyrészt, nincs benne egy kanyi kiloccsanó agyvelő sem, hála a korhatár besorolásnak, zombi tömegjelenetektől sem hemzseg, a harcok laposak és pocsékul komponáltak, a látvány meg finoman szólva is rémesen gyenge, hiszen a film költségvetése nem sokkal több, mint a Stargate sorozatoké (de abban a szériában különb látványt hoztak össze).

Hozzászólás ideje:

Ebben a felfogásban aztán még nagyobb sz*r, mert egyrészt, nincs benne egy kanyi kiloccsanó agyvelő sem, hála a korhatár besorolásnak, zombi tömegjelenetektől sem hemzseg, a harcok laposak és pocsékul komponáltak, a látvány meg finoman szólva is rémesen gyenge, hiszen a film költségvetése nem sokkal több, mint a Stargate sorozatoké (de abban a szériában különb látványt hoztak össze).

Kiloccsanó agyvelőkben azért elég szép számmal bővelkedik a 3. rész, zombi tömegjelenetnek pedig ott van a kamionos menet, vagy a 2. részben Raccoon City ostroma. De még a 4. rész jó 2/3-adában is egy zombisereg által alkotott "gyűrű"-ben vannak a szereplők. A látvány is csak nézőpont kérdése. Egy apokalipszis utáni Földön nem sok látnivaló van, az biztos. ;)

Hozzászólás ideje:

Resident témával egyetértek Darth Sky-al. Abszolútne nem kedvenc filmsorozat (a játékokat annál inkább szeretem), de a filmekkel is elvagyok. A 4. rész 3D-ben a moziban egész kellemes volt.

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Kiloccsanó agyvelőkben azért elég szép számmal bővelkedik a 3. rész, zombi tömegjelenetnek pedig ott van a kamionos menet, vagy a 2. részben Raccoon City ostroma. De még a 4. rész jó 2/3-adában is egy zombisereg által alkotott "gyűrű"-ben vannak a szereplők. A látvány is csak nézőpont kérdése. Egy apokalipszis utáni Földön nem sok látnivaló van, az biztos. ;)

Zombisereg és kifröccsenő agyvelő témájában a Holtak hajnala, Holtak földje, Hullajó és társaik kenterbe verik. Ezekben egy jelenetre több zombi jut, mint a négy President Debil filmre összesen. :evil: És ezekben vannak leszakadó karok, kibelezések, széttépések, szóval nem csak az agyvelő fröcsög, hanem sokszor az egész emberi test, ahogy annak egy zombis filmben kell. A Residentek sajnos zombi-light filmek, amivel egyben a zombifilmek lényege is odavész (pont, mint az első AVP, ahol vér nélkül tör elő a mellkasból az alien... :roll: ).

A látvány jó lenne, de nem a mennyiségével, hanem a minőségével van baj. Pocsék. Látványos apokaliptikus filmnek szintén lehet hozni a a Holtak hajnalát, a Holtak földjét, az Eli könyve, hogy a Terminatorokat vagy a Legenda vagyok című filmet már ne is említsem.

Hozzászólás ideje:

"Darren Aronofsky dolgozott a Robotzsarun (RoboCop), azonban a projektből nem lett semmi. Az MGM-nek időközben sikerült kilábalnia a pénzügyi nehézségekből és a fiók mélyéről elővették a Robotzsarut. A forgatókönyvet Josh Zetumerre bízták, aki a Quantum csendje (Quantum of Solace) forgatása alatt piszkált bele a szkriptbe és az új Dűne filmet is ő vetette papírra. Tavaly mutatta be a The Infiltrator írását, ami rögtön fel is került a "Legjobb forgatókönyvek, amelyeket még nem filmesítettek meg" listára, ami arról szól, hogy az MI 6 Írországban hogyan próbál terroristák nyomaira bukkanni.

A Robotzsarut José Padilha, az Elit halálosztók (Tropa de Elite) készítője fogja rendezni. Ha minden jól megy 2013-ban már láthatjuk is az új verziót. "

Tök felesleges, a régieknél úgyse lesz jobb. Ez is csúfos bukás lesz.

Hozzászólás ideje:

Csak úgy árad belőle a műanyag amcsi feeling. :(

Nekem se tetszik, pedig szerintem többet ki lehetne hozni belőle. :(

Hozzászólás ideje:

Hogy szivatják már Barney-t :lol:

Ja-ja :lol:

Nem értem miért nézik le a többiek, ez nagyon jó kis film lesz :lol:

Már vagy 10x megnéztem a trailert és még mindig fetrengek tőle, oltári nagy lesz :D

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:

Ja-ja :lol:

Nem értem miért nézik le a többiek, ez nagyon jó kis film lesz :lol:

Már vagy 10x megnéztem a trailert és még mindig fetrengek tőle, oltári nagy lesz :D

Egészségedre. Én meg azt nem értem, hogy ebben neked mi tetszik. :P Ez neked vicces? Kb. öt éveseknek biztos az. :)

Hozzászólás ideje:

Egészségedre. Én meg azt nem értem, hogy ebben neked mi tetszik. :P Ez neked vicces? Kb. öt éveseknek biztos az. :)

Az szerintem tagadhatatlan, hogy a skót törpike aranyos. :yes: Ha másért nem, miatta megnézem a filmet.

Szerkesztve: - Embo

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.