Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Holnap az amcsik már láthatják a FILM-et. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Holnap az amcsik már láthatják a FILM-et. Meg a warezhuszárok, hogy a fene essen beléjük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Meg a warezhuszárok, hogy a fene essen beléjük. Azok csak camosban. Mondtam egy kollégának aki állandóan a cam-osakat hozza be a céghez ha ezt be meri hozni ,azonnal törlöm a gépről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Itt már fent vannak az első kritikák a "ki ha én nem, megmondóemberektől". http://www.metacritic.com/movie/battle-los-angeles Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Itt már fent vannak az első kritikák a "ki ha én nem, megmondóemberektől". Egyem a pici szívüket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Hát, az első kritikák nem túl jók. Én kivárok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. (szerkesztve) Hát, az első kritikák nem túl jók. Én kivárok. Baromira nem érdekel ki mit ír róla. Az előzetesből látni(na meg a tartalomból) hogy bödületesen jó film lesz. Gondolom amcsi tizenéves happy end-et várt aztán nem kapta és fikáz. Szerkesztve: 2011. Március 10. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Azok csak camosban. Mondtam egy kollégának aki állandóan a cam-osakat hozza be a céghez ha ezt be meri hozni ,azonnal törlöm a gépről. Szerintem tök szomorú megnézni hogy ilyen ncore-on meg társain a legtöbbet seedelt filmek több mint fele általában kamerás. És akkor megnéznek ilyen Avatart és leszólják hogy mekkora sz*r. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Lesz Resident Evil 5 is. A 4. rész "befejezésével" szerintem ez egyértelmű volt. Pfffffffff... Eszem megáll. Hogy tudnak egy kezdetektől fogva pocsék filmet ennyiszer megnyúzni és moziba küldeni? A Resident Evil széria (bár a játékok valóban sokkal jobbak a filmeknél) lényegében egy látványmozi. Kb. mint a Transformers-ek. Sokkal inkább a kiloccsantott agyvelők és a tömegével hulló zombik számára törekednek, sem mint az épületes sztorira. Ennek tudatában kell bemenni a moziba (már ha valamennyire is érdekel az ilyesmi) és nem fog csalódás érni. Ha véletlenül jobb lesz a sztori a vártnál, az csak hab a tortán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Szerintem tök szomorú megnézni hogy ilyen ncore-on meg társain a legtöbbet seedelt filmek több mint fele általában kamerás. És akkor megnéznek ilyen Avatart és leszólják hogy mekkora sz*r. Szerintem is. El nem tudom képzelni hogy cam-ost megnézzek. Nem igaz hogy nem tud várni 4 hónapot és akkor ott a dvd-rip vagy egy hetet és ott a ruszki r5, amihez feliratot is kap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. A Resident Evil széria (bár a játékok valóban sokkal jobbak a filmeknél) lényegében egy látványmozi. Kb. mint a Transformers-ek. Sokkal inkább a kiloccsantott agyvelők és a tömegével hulló zombik számára törekednek, sem mint az épületes sztorira. Ennek tudatában kell bemenni a moziba (már ha valamennyire is érdekel az ilyesmi) és nem fog csalódás érni. Ha véletlenül jobb lesz a sztori a vártnál, az csak hab a tortán. Ebben a felfogásban aztán még nagyobb sz*r, mert egyrészt, nincs benne egy kanyi kiloccsanó agyvelő sem, hála a korhatár besorolásnak, zombi tömegjelenetektől sem hemzseg, a harcok laposak és pocsékul komponáltak, a látvány meg finoman szólva is rémesen gyenge, hiszen a film költségvetése nem sokkal több, mint a Stargate sorozatoké (de abban a szériában különb látványt hoztak össze). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Ebben a felfogásban aztán még nagyobb sz*r, mert egyrészt, nincs benne egy kanyi kiloccsanó agyvelő sem, hála a korhatár besorolásnak, zombi tömegjelenetektől sem hemzseg, a harcok laposak és pocsékul komponáltak, a látvány meg finoman szólva is rémesen gyenge, hiszen a film költségvetése nem sokkal több, mint a Stargate sorozatoké (de abban a szériában különb látványt hoztak össze). Kiloccsanó agyvelőkben azért elég szép számmal bővelkedik a 3. rész, zombi tömegjelenetnek pedig ott van a kamionos menet, vagy a 2. részben Raccoon City ostroma. De még a 4. rész jó 2/3-adában is egy zombisereg által alkotott "gyűrű"-ben vannak a szereplők. A látvány is csak nézőpont kérdése. Egy apokalipszis utáni Földön nem sok látnivaló van, az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. (szerkesztve) Resident témával egyetértek Darth Sky-al. Abszolútne nem kedvenc filmsorozat (a játékokat annál inkább szeretem), de a filmekkel is elvagyok. A 4. rész 3D-ben a moziban egész kellemes volt. Szerkesztve: 2011. Március 10. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Kiloccsanó agyvelőkben azért elég szép számmal bővelkedik a 3. rész, zombi tömegjelenetnek pedig ott van a kamionos menet, vagy a 2. részben Raccoon City ostroma. De még a 4. rész jó 2/3-adában is egy zombisereg által alkotott "gyűrű"-ben vannak a szereplők. A látvány is csak nézőpont kérdése. Egy apokalipszis utáni Földön nem sok látnivaló van, az biztos. Zombisereg és kifröccsenő agyvelő témájában a Holtak hajnala, Holtak földje, Hullajó és társaik kenterbe verik. Ezekben egy jelenetre több zombi jut, mint a négy President Debil filmre összesen. És ezekben vannak leszakadó karok, kibelezések, széttépések, szóval nem csak az agyvelő fröcsög, hanem sokszor az egész emberi test, ahogy annak egy zombis filmben kell. A Residentek sajnos zombi-light filmek, amivel egyben a zombifilmek lényege is odavész (pont, mint az első AVP, ahol vér nélkül tör elő a mellkasból az alien... ). A látvány jó lenne, de nem a mennyiségével, hanem a minőségével van baj. Pocsék. Látványos apokaliptikus filmnek szintén lehet hozni a a Holtak hajnalát, a Holtak földjét, az Eli könyve, hogy a Terminatorokat vagy a Legenda vagyok című filmet már ne is említsem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. http://www.youtube.com/watch?v=Vtn5dm9uYi8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. A nyár legjobban várt filmje??? http://www.youtube.com/watch?v=q42y25Ym7zU Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Ez a Hupikék film valami istentelen sz*rnak néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Nekem se tetszik, hogy modern környezetbe vitték át őket. Szerintem csúfos bukás lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. "Darren Aronofsky dolgozott a Robotzsarun (RoboCop), azonban a projektből nem lett semmi. Az MGM-nek időközben sikerült kilábalnia a pénzügyi nehézségekből és a fiók mélyéről elővették a Robotzsarut. A forgatókönyvet Josh Zetumerre bízták, aki a Quantum csendje (Quantum of Solace) forgatása alatt piszkált bele a szkriptbe és az új Dűne filmet is ő vetette papírra. Tavaly mutatta be a The Infiltrator írását, ami rögtön fel is került a "Legjobb forgatókönyvek, amelyeket még nem filmesítettek meg" listára, ami arról szól, hogy az MI 6 Írországban hogyan próbál terroristák nyomaira bukkanni. A Robotzsarut José Padilha, az Elit halálosztók (Tropa de Elite) készítője fogja rendezni. Ha minden jól megy 2013-ban már láthatjuk is az új verziót. " Tök felesleges, a régieknél úgyse lesz jobb. Ez is csúfos bukás lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Nekem se tetszik, hogy modern környezetbe vitték át őket. Szerintem csúfos bukás lesz. Csak úgy árad belőle a műanyag amcsi feeling. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Csak úgy árad belőle a műanyag amcsi feeling. Nekem se tetszik, pedig szerintem többet ki lehetne hozni belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Csak úgy árad belőle a műanyag amcsi feeling. Így van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Ez a Hupikék film valami istentelen sz*rnak néz ki. Hupikék törpikék egy igazi létezik. És azon kívül, hogy rajzolt, csak magyarul szólhat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Ez a Törpikés film, nagyon jó Tuti nézős, ezen mekkorákat fogok röhögni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Hogy szivatják már Barney-t Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. (szerkesztve) Hogy szivatják már Barney-t Ja-ja Nem értem miért nézik le a többiek, ez nagyon jó kis film lesz Már vagy 10x megnéztem a trailert és még mindig fetrengek tőle, oltári nagy lesz Szerkesztve: 2011. Március 11. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Ja-ja Nem értem miért nézik le a többiek, ez nagyon jó kis film lesz Már vagy 10x megnéztem a trailert és még mindig fetrengek tőle, oltári nagy lesz Egészségedre. Én meg azt nem értem, hogy ebben neked mi tetszik. Ez neked vicces? Kb. öt éveseknek biztos az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Ez neked vicces? Kb. öt éveseknek biztos az. Hát akkor biztosan ötéves vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. (szerkesztve) Egészségedre. Én meg azt nem értem, hogy ebben neked mi tetszik. Ez neked vicces? Kb. öt éveseknek biztos az. Az szerintem tagadhatatlan, hogy a skót törpike aranyos. Ha másért nem, miatta megnézem a filmet. Szerkesztve: 2011. Március 11. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Látta már valaki az UFO-s filmet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.