Donát Hozzászólás ideje: 2011. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 23. Az Asylum filmeket nem kell komolyan venni, az "ez már annyira gagyi, hogy vicces" hatásra mennek rá, ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 23. (szerkesztve) Az Asylum filmeket nem kell komolyan venni, az "ez már annyira gagyi, hogy vicces" hatásra mennek rá, ennyi. Értem amit mondasz, de én nem tartom ezeket az "alkotásokat" viccesnek. Az meg már megint más, hogy Aeon "iróniából??" azt mondja, hogy az Asylum változat jobb lesz, mint az eredeti Battle: LA. Úgy van, ahogy Ody mondja, ez provokálás. Egy "kritikusnak?" szerintem, nem a provokálás a dolga. Szerkesztve: 2011. Március 23. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 23. Értem amit mondasz, de én nem tartom ezeket az "alkotásokat" viccesnek. Az meg már megint más, hogy Aeon "iróniából??" azt mondja, hogy az Asylum változat jobb lesz, mint az eredeti Battle: LA. Úgy van, ahogy Ody mondja, ez provokálás. Egy "kritikusnak?" szerintem, nem a provokálás a dolga. AE arra akar kilyukadni szerintem, hogy az Asylumos filmek legalább nem akarják magukat komolyan venni - tudják hogy sz*r film lesz a végtermék. A másikra meg költenek x száz milliókat, megy a marketing rendesen és a végén olyan lesz a film mint amilyen lett a Battle: LA is. Hogy milyen azt mondjuk én nem tudom, nálam az R5-nél fog eldőlni. A provokálásról meg annyit hogy azért az aeonflux nem épp szépirodalmi kritikákat ad ki, csak véleményez. Nem muszáj egyetérteni vele, én se szoktam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 23. Klinika-újra együtt Hatalmas nosztalgia faktor. Ugyanúgy kezdődik, mint anno a sorozat még a zene is ugyanaz. Azonnal visszaröpített a nyolcvanas évek második felébe. Persze a szereplők 20 évet öregedtek, de maga a hangulat meg az a környék szinte semmit sem változott. A környék meg a professzor háza ugyanolyan gyönyörű. Nosztalgiát szerető embereknek kötelező. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 23. AE arra akar kilyukadni szerintem, hogy az Asylumos filmek legalább nem akarják magukat komolyan venni - tudják hogy sz*r film lesz a végtermék. A másikra meg költenek x száz milliókat, megy a marketing rendesen és a végén olyan lesz a film mint amilyen lett a Battle: LA is. Hogy milyen azt mondjuk én nem tudom, nálam az R5-nél fog eldőlni. A provokálásról meg annyit hogy azért az aeonflux nem épp szépirodalmi kritikákat ad ki, csak véleményez. Nem muszáj egyetérteni vele, én se szoktam. Szia Obi! Csak pontosításként... a Battle:LA esetében pont nem él a "költenek x száz milliókat", mert ez a film 70millából készült. Bőven a 100-as határ alatt. Egyébként érdemes moziban nézni!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 23. Klinika-újra együtt Hatalmas nosztalgia faktor. Ugyanúgy kezdődik, mint anno a sorozat még a zene is ugyanaz. Azonnal visszaröpített a nyolcvanas évek második felébe. Persze a szereplők 20 évet öregedtek, de maga a hangulat meg az a környék szinte semmit sem változott. A környék meg a professzor háza ugyanolyan gyönyörű. Nosztalgiát szerető embereknek kötelező. Pár éve asszem már leadták egyszer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 23. Pár éve asszem már leadták egyszer Nem is tudtam, hogy létezik ez a film. Véletlenül vettem észre mag-on. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 23. Szia Obi! Csak pontosításként... a Battle:LA esetében pont nem él a "költenek x száz milliókat", mert ez a film 70millából készült. Bőven a 100-as határ alatt. Egyébként érdemes moziban nézni!! Szia. Általánosságban beszéltem, nem ezen van a lényeg. Egy Asylum filmre kevesebbet mint 1 milliót költenek, ami még így is nagyságrendekkel kevesebb. Mozira most nem telik. De majd odaképzelem a hangfalrendszert és a 20 méteres vásznat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 24. Sucker Punch Egy kicsit jobban is megerőltethették volna magukat a story terén, a valóságból képzelgésbe lépéseket meg jobban kihangsúlyozhatták volna mert sokszor csak néztem "hogy most mivan? az előbb nem is ez volt". Nem voltak nagy elvárásaim (jó nők és látvány) de még így is alig tudta teljesíteni. 5/10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 24. Hosszú haj és a nagy gubanc Csak és kizárólag családoknak, illetve azon egyedülálló felnőtteknek akik max a nyolc éves kort töltötték be Jó vót, ment a rötyögés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 24. Torokmetszővel nézted, Oldie? Riddick: Ok, elfogadom, én sem rajongom az Asylum filmekért, csak mondom, hogy ez a koncepció. Amúgy én is megnéztem a Battle:LA-t, és nagyon tetszett! Végre egy jó ufós film, és Aaronban sem csalódtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 24. Torokmetszővel nézted, Oldie? Pár percig bent volt őnagysága, addig legalábbis míg végeztünk egy nagy tál almával Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. 'Captain America: The First Avenger ' Trailer http://www.youtube.com/watch?v=5ZxRuxSZfzw Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Sucker Punch Basszus, ez nagyon állat kis film volt. Kill Bill+Inception+tökös csajok(nem a film)+300-férfiak=Sucker Punch Néhol csak kerestem az állam, mert olyan látvány és hang jött át, hogy az le nem írható. Ezt a filmet MOZIBAN látni kell! Nem szabad a kritikusokra hallgatni, megint lepontoztak egy nagyon király filmet. Snyder apánk most valóban tökéleteset alkotott, az előző filmjei nem nyerték el teljesen a tetszésemet, de ezt bemagyarázom azzal, hogy meg volt kötve a keze, mert adaptációt (Watchmen, 300) vagy remake-et (Holtak Hajnala) alkotott, de amikor saját ötletét kell megcsinálnia, ki tudott teljesedni. 10-ből 100. Egyszerűen nem lehet rosszat mondani róla, de a hang és a látvány kiemelendő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. a valóságból képzelgésbe lépéseket meg jobban kihangsúlyozhatták volna mert sokszor csak néztem "hogy most mivan? az előbb nem is ez volt". Hát az első álomszint akkor történt, mikor bekerült, akkor kezdte álmodni a táncosi dolgokat, majd a tánc közben jött a második álomszint ahol a csajokkal írtották a németeket, az orkokat és a robotokat. Szerintem teljesen el lehetett különíteni, hisz, amikor elkezdett táncolni, akkor vette kezdetét a 2. álomszint. Egyedül az első álomszintbe lépést nem lehet tudni mikor is volt, mert mikor elkezdik a lobotómiát, akkor már az események (térkép, tűz és a kés elrablása már megtörtént. Viszont kíváncsi lennék, hogy a csajok a valóságban is meghaltak vagy csak az 1. (meg a 2.) álomszinten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Hova tünt Jake? Los Angelesben írtja az ufokat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Hova tünt Jake? Los Angelesben írtja az ufokat? Nem, elment az Avatar 2 forgatására. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. (szerkesztve) Hát az első álomszint akkor történt, mikor bekerült, akkor kezdte álmodni a táncosi dolgokat, majd a tánc közben jött a második álomszint ahol a csajokkal írtották a németeket, az orkokat és a robotokat. Szerintem teljesen el lehetett különíteni, hisz, amikor elkezdett táncolni, akkor vette kezdetét a 2. álomszint. Egyedül az első álomszintbe lépést nem lehet tudni mikor is volt, mert mikor elkezdik a lobotómiát, akkor már az események (térkép, tűz és a kés elrablása már megtörtént. Viszont kíváncsi lennék, hogy a csajok a valóságban is meghaltak vagy csak az 1. (meg a 2.) álomszinten. A második nekem is egyértelmű volt csak az elsőnél pislogtam hogy most mivan?, nameg amikor véget ért a "ninjás" rész akkor mind összenéztünk és kérdeztük egymástól hogy "Mi volt ez? A másik dologről meg annyit hogy erről vitatkoztunk haverommal amikor jöttünk haza és mi arra jutottunk hogy igen méghozzá a bajszos koma tette(aki ugye nem is volt bajszos) méghozzá abban a szobában ahol jöttek a rendőrök. Mondjuk a főszereplő csaj nem kicsit kattant be azután hogy bekerült, hisz még képzelgés közben is képzelgett Szerkesztve: 2011. Március 25. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Igen, a ninjás rész furcsa volt, hogy fel se tűnik neki, hogy hogyan is került át. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Captain Amerikára ezt tudom mondani: America...f-ck YEAHHH! Várós! Bárcsak tényleg ennnyiből állna a gyúrás. XD Sucker P: Már várom hogy megnézhessem. Jó kis látványorgia lesz, de a történettől nem sokat várok. Nekem bőven elég ha szép lányok csúnya nagy robotokkal harrcolnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Nekem nem tetszik az Amerika Kapitány, sose tetszett. Olyan propaganda karakternek érzem, Az előzetes látványos, de nem nézem meg a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megnéztem a Battle: LA-t, Azt kell mondjam, hogy nagyon jó kis filmről van szó. Moziban egy élmény volt. 8/10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Álomháború. Erre kellett egyet aludnom. A mozi után vegyes érzéseim voltak: egyrészt teljesen magával ragadott, másrészt meg végig éreztem, hogy valami nem stimmel. A hangulata egyszerűen csodálatos. Ehhez nagyban hozzátett a bazi nagy vászon és a bazi nagy hangerő(MOM Park 1. terem). A nyitójelenet szinte hipnotizált így, de utána kezdődnek a gondok. Végül is mindenre lehet magyarázatot találni, Baby Doll elméje összeroskad az anyja és a húga halála és a közelgő lobotómia miatt, ezért a fantázia világába menekül, hogy sikerüljön végrehajtania a szökési tervet, melyet tudat alatt eszelt ki. de mégis, filmként nemigen működik. Kíváncsi lennék Snyder eredeti vágására. Mégis ajánlom mindenkinek: a film ereje a látvány és a hang, ezért kimondottan érdemes moziban megnézni. Minél nagyobb vásznon, minél hangosabban. (Nem értem, az emberek miért szeretnek mindenáron minél hátrébb ülni a moziban. Van erre egy képletem, egy 22 soros moziteremben a vászontól számolt 9. sor közepén a legtökéletesebb az élmény. Sose csalódom benne...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. (Nem értem, az emberek miért szeretnek mindenáron minél hátrébb ülni a moziban. Van erre egy képletem, egy 22 soros moziteremben a vászontól számolt 9. sor közepén a legtökéletesebb az élmény. Sose csalódom benne...) OFF: Én leghátsó sor bal szélén szeretek ülni, az számomra nagyon kényelmes. Fölöttem pont a hangfal van, szóval a legjobban jön át a hang is ON: Örülök, hogy tetszett a film, mint írtam nekem is maximálisan bejött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. OFF: Én leghátsó sor bal szélén szeretek ülni, az számomra nagyon kényelmes. Fölöttem pont a hangfal van, szóval a legjobban jön át a hang is Pff... annál már csak a legelső sor szélei a rosszabbak. A térhangzás szinte egyáltalán nem jön át, az egész film alatt a bal hátsó surround csatornát hallod. Most már biztos, hogy kerülni fogják a többiek a filmet. Ha mi ketten valamit istenítünk, az csak kínszenvedés lehet a számukra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Pff... annál már csak a legelső sor szélei a rosszabbak. A térhangzás szinte egyáltalán nem jön át, az egész film alatt a bal hátsó surround csatornát hallod. Most már biztos, hogy kerülni fogják a többiek a filmet. Ha mi ketten valamit istenítünk, az csak kínszenvedés lehet a számukra. Nálam a kényelem a legfontosabb. Nem szeretek emberek közt ülni a moziban. Így is álnéven lefoglalok magam előtt és mellett jó pár helyet, így csak a film előtt fél órával tudnak kiadni oda jegyet, ma meg már az emberek inkább rendelnek, nem szokásuk ott helyben venni jegyet, így 5-ből 1 alkalommal van csak az, hogy leülnek az általam lefoglalt helyekre. Az utolsó sorod meg sajnos igaz, de bizakodjunk, hogy megnézik. Teszek is be egy kritikát róla, hátha ez meghozza a kedvüket: http://cinestar.hu/cikk/alomhaboru-premier-kritika Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Phobos: Nem vagy te embergyűlölő? Bár a sok kukoricaevőt én sem kedvelem. Mindig az utolsó sor elöttibe ülök középre. Így lehet legjobban látni a vásznat anélkül hogy az ember forgatná a fejét. A térhangzás is simán átjön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Phobos: Nem vagy te embergyűlölő? Bár a sok kukoricaevőt én sem kedvelem. Lehet kicsit az vagyok Csak hát nem szeretek moziba menni, mert nagy a tömeg, beszélnek a film alatt meg zörögnek a kukoricával, üdítővel. Valamikor (régebben) meg nem lehet látni az előttem ülőtöl rendesen a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Hátul-középen ültem mindig régebben, mostanában inkább közép-középen. A szélére semmiképpen, számomra tönkrevágná a moziélményt. A TDK-nál szoktam át arra hogy az előbbre üljek, mikor is csak ott maradt szabad hely, de ááá hatalmas élmény volt ahogy a vászon kitöltötte a látóteret, a kaminos jelenet nagyon állejtős volt így. Szerintem egyben a legjobb termek is az Arénában vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Fiatal koromban én mindig a 2-3 sorban ültem. A Jedi visszatért is szinte fekve néztem végig a második sorból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.