Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. ez tényleg mókás dolog, de a Vak vezet topikba való. Ott aztán virulhatunk rajtuk.... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Az idíóta baromállat nem tudja, hogy az a kis sivatagi pöcs Anakin Skywalker.Nem józyi bácsi Karakószörcvsögről. Válasz
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Sziasztok! Még új vagyok, de azt szeretném mondani, hogy nekem megvan a 100. Insider, így ha kell valami belőle, akkor szóljatok és bescannelem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Sziasztok!Még új vagyok, de azt szeretném mondani, hogy nekem megvan a 100. Insider, így ha kell valami belőle, akkor szóljatok és bescannelem. Szia Mina! Ha van benne valami jó cikk, akkor szkennelehted. Arra megkérhetlek majd, hogy abba a témába rakd be, ahová való? Ha nagyon általános, akkor jöhet ide is. Köszi! Válasz
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Hát ezt nem tudtam hova tenni, remélem nem baj, hogy ide rakom. Star Wars dolgok 1 Star Wars dolgok 2 Star Wars dolgok 3 Válasz
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. (szerkesztve) Azok közül, amik az cikkekben szerepelnek, nekem megvan az 'Így készült a Baljós árnyak' c. könyv. Nagy becsben tartom. A többi részhez készült making of könyveket is úgy szeretném megszerezni Szerkesztve: 2008. Május 9. - Szafina Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Hát ezt nem tudtam hova tenni, remélem nem baj, hogy ide rakom. Az ilyen cuccos dolgoknak szerintem ez a topesz a megfelelő hely. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Jedi Visszatér kritika 84-ből, Pajtás Hóhányó különszámából(Az idősebbeknek biztos mondanak valamit a címek. ). Csodálatos kritika! Ez a hangvétel nagyon hiányzik a mai újságírásból. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Köszi szépen ezt az érdekességet Válasz
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Nagyon jó ez a cikk Ezzel még nem is találkoztam. Tényleg jól megragadta a dolgok lényegét az író. Manapság a kritikusok többsége nem a mondanivalót figyeli a filmekben. Pedig az a legfontosabb, nem a CGI, a bakik meg ilyesmik. Az új trilógia idejében nem is találkoztam ehhez hasonló hangvételű írásokkal... Köszönjük, hogy megosztottad ezt velünk, Lokatelli! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Rog, ez nagyon érdekes cikk, hol találtad? Különösen az szimpatikus benne, hogy azért 1978-ban profitról meg kasszasikerről, meg sikerfilmekről úgy írni, hogy a cikk teljesen tárgyilagos marad és nem kever bele a témába sem valami "rohadt kapitalista pénzhajhászás" szöveget, sem semmi "ami ilyen sok pénzt hoz, az csak valami szemét lehet, aminek semmi köze sincs a kultúrához" stílust. Válasz
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Ezt biztos ismeritek. Csak nem azt a hölgyet tartotta Leia hercegnőnek a cikkíró... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. hol találtad? A starwarsklub.hu-n Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Csak nem azt a hölgyet tartotta Leia hercegnőnek a cikkíró... Az a nőci inkább Vihar az "X-Men"-ből. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. De jó, hogy néha találtok ilyen régi cikkeket, és felrakjátok Válasz
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Ma találtam az egyik 3 betűs újságban David Prowse-val készült interjút és egy jelmezes képet. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Ma találtam az egyik 3 betűs újságban David Prowse-val készült interjút és egy jelmezes képet. Ha jól sejtem, ez még 2005-ös cikk lehet, a vonal alatti szövegből legalábbis ez derül ki. És szegény Prowse leginkább a "savanyú a szőlő"-efektussal küzdhetett interjúadás közben... Válasz
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 6. Ha jól sejtem, ez még 2005-ös cikk lehet 2006 január. Van valahol egy Samuel L. Jacksonos interjúm is, majd azt is elkaparászom valahonnan. Válasz
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 7. Itt van a Samuel L. Jacksonos interjú és a hozzá tartozó kép. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 7. Köszi szépen.Tényleg laza ember. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Blikk-es "Ki kicsoda?" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Dzséjt biztos elfogadná otthonra. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Szerintem Krande is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Nagyon jól megcsinálták, bár a szöveg kissé hibás Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Erről a LEGO-kiállításról olvastam nálunk a helyi lapban, ugyanis az Europark hozzánk elég közel van. Meg is fogjuk nézni valamikor. És talán még fényképeket is tudok majd felrakni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Meglepően sokat foglalkozik az Index cikke a Force Unleashed -el. Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Nők Lapja 2008. október 21. http://ewan.extra.hu/galeria/albums/noklapja/IMG_0001.jpg http://ewan.extra.hu/galeria/albums/noklapja/IMG_0002.jpg Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. http://www.femina.hu/sztar/csillagok_haboruja_most Érdekes megnézni az oldalon megtalálható többi film, sorozat szereplőinek életútját is Jól el lehet nosztalgiázni rajtuk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Ahogy elnézem ebben a cikkben sikerült megtalálni az összes szereplő legelőnytelenebb fotóját. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.