Rog Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Inkvizitor bátyánkkal nagyon nem éri meg ujjat húzni. : Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. A joviális író-producer–rendező-animátor, akinek szinte már ránőtt egy cowboykalap a fejére (nemcsak hogy minden werkfotóhoz, kisfilmhez és nyilvános szerepléshez felveszi, de a Lucasfilm-irodában is mindig rajta van), gyerekkora óta Star Wars-rajongó. Ebben van valami, mert amikor a CEII-n voltunk kalap nélkül szabadon sétálgathatott a tömegben, ugyanis senki sem ismerte fel. Emlékszem egyszer ott sétált el mellettünk, és mire felocsúdtunk, hogy ő az, már se híre se hamva nem volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Magyar kéz is dolgozott az új Star Wars-kalandon Basszus! Joel Aron.....MAGYAR? :o Hihetetlen, hogy mindenhol ott vagyunk. Oda vagyok a fickó munkásságáért. Amikor megtudtam, hogy a Rebels -en is dolgozni fog megnyugodtam. Nem is hiába, az eredményt már most látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Így már minden érthető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Azt olvasom, hogy a harmadik részt a Fighter Flight-ot kifejezetten nagy durranásnak szánják és a sajtó képviselői már láthatták is. Elvileg azért mutatták meg nekik, hogy lássák mit tud a sorozat. Ugyanakkor látva pár második részes spoilert ott se fogunk unatkozni. Sőt pusztán a leírások alapján úgy tűnik, hogy meglepően sok mindent raktak bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Ne csigázz Bomarr! Esetleg már vannak vélemények is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. A MakingStarWars-on van egy spoileres kritika a második részről (Droids in Distress) és ott például utal rá az író, hogy látta a hármas részt is ami eddig egyértelmű kedvenc nála. Szerencsére abból a részből nem lő le semmit csak hogy nem egy átlag epizód és már a második részben lesznek események, amik felvezetik és még hatásosabbá teszik az ottani történéseket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Őszintén megmondva a második részt a címe alapján nem gondolnám egy felvezető résznek. Sőt inkább tölteléknek illene be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Ott igazából csak egy konkrét jelenet van, ami felvezet majd valamit. Egyébként a részletes leírások alapján a második rész nem annyira töltelék, mint ahogy elsőre tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. A második rész ne is legyen még az, imho. Na megyek írok valami velősebbet az első részről. Láttam már elégszer ahhoz, hogy összeszedjem a gondolataimat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. (szerkesztve) Most az jutott eszembe ,hogy milyen durva lenne ha a vege fele meg valahogy ok segitenenek Leiaeknak a Halalcsillag tervrajzok lenyulasaban.Komoly volna. Magyar kéz is dolgozott az új Star Wars-kalandon Ez tenyleg hihetetlen,hogy mindig,mindenhol ott vagyunk!!! 8) Szerkesztve: 2014. Október 6. - ZoliZoltán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. (szerkesztve) Most az jutott eszembe ,hogy milyen durva lenne ha a vege fele meg valahogy ok segitenenek Leiaeknak a Halalcsillag tervrajzok lenyulasaban.Komoly volna. Biztos vagyok benne, hogy ilyen szintű ziccereket nem fognak kihagyni. Borítékolom, hogy Ők maguk fogják ellopni, elvégre Leia hercegnő inkább politikai szereplőnek tűnik a Yavini csata előtt, mint tevékeny lázadónak. Ahogy Obi-wan üzenete megágyaz az egésznek az első részben, úgy tuti, hogy ez a mozzanat fogja a takarót ráhúzni a vége felé. -de szépen mondtam.. Szerkesztve: 2014. Október 6. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Fent van már valahol a neten magyarul? Vagy valami nyílt letöltőn? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Fent van már valahol a neten magyarul? Vagy valami nyílt letöltőn? Tessék itt megnézheted a teljes nyitó epizódot magyar szinkronnal! http://indavideo.hu/video/Star_Wars_Lazadok_1_evad_1_resz_Magyar_Szinkron Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Droids in Distress itt megtekinthető angolul Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megnyitottam a Droids in Distress topicját és átdobtam oda a hozzászólásokat, így mostantól lehet ott beszélgetni róla. Amúgy istencsászár epizód volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megnyitottam a Droids in Distress topicját és átdobtam oda a hozzászólásokat, így mostantól lehet ott beszélgetni róla. Amúgy istencsászár epizód volt. Köszi, már épp kérni akartam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Ha hinni lehet a wiki-nek, márpedig a tcw esetben még lehetett, akkor ez a következő epguide-kép. és ez az említett forrás: http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars_Rebels:_Season_One Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Ezraek,hogy ucsorognek ott a tuloldalon!?Nezelodnek kifele az ablakon. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Vajon minden epizód korábban fog kiszivárogni a prémium Disney felhasználóknak, vagy az eddigiek csak a premierláz miatti kivételes esetek voltak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Vajon minden epizód korábban fog kiszivárogni a prémium Disney felhasználóknak, vagy az eddigiek csak a premierláz miatti kivételes esetek voltak? Jó kérdés. Talán a rájönnek, hogy prémiumosok miatt mindenkié is egyben a kiváltság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. (szerkesztve) A korábbi elérési út mostanra megpurcant de szerencsére torrcsiről is beszerezhető angol felirattal egy 255 megás 720p-s mp4. Én innen szereztem be. Szerkesztve: 2014. Október 6. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Az nmagon is van már fönn mindenféle változat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Ejha! Ezt nem gondoltam volna! Droids in Distress minden mennyiségben, ráadásul felirat is van hozzá! Még a Spark -ot se dolgoztam fel. Kicsit lassítok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Ott nem volt eszemben nézni. Az enyém jmindenesetre jól jöhet azoknak akiknek nincs nmagjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Köszi csoli de én még várok ezzel a guide kép kirakással. Honnan szedték? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. (szerkesztve) Köszi csoli de én még várok ezzel a guide kép kirakással. Honnan szedték? Fene tudja! Régen is szinte mindig előzték egy héttel a hivatalos honlapot. Tégla van a rendszerben! Kiváncsi vagyok ez lesz-e! Szerkesztve: 2014. Október 6. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. A Droid in Distress -ben volt főcím? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. A sorozat premierjét 2.723 millióan látták ami egy elég szép szám elnézve a többit! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Ez baromi jó szám, pláne hogy a Disney-nél nyilván hozzászámolják még azokat is, akik a hivatalos app-jukon keresztül, online nézték. Nyilván ez a következő részre esni fog. A lényeg hogy ne túl sokat és utána pár részen belül kezdjen el erősödni. A Droids in Distress-nek csak annyi főcíme volt, mint a pilot-nak. Csak feltűnik a Rebels kiírás és kész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.