Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. De azt mi nemigen fogjuk látni szerintem, csak ősszel ha celebration-ön levetítik, az nem fog felkerülni sehova se Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. Pontosan. Az majd csak ősszel lesz látható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. Mondom én, hogy mi csak trailert fogunk kapni. De amúgy a múlt évben is volt, hogy kikerült a teljes story. Meg amúgy nehéz lenne kalózfelvételt csinálni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. Én reménykedtem, hogy lesz nyári dupla különkiadás, de nagyon elment az idő.. Egy trailer is egy falat kenyér lenne, jelenleg úgy állok.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. De amúgy a múlt évben is volt, hogy kikerült a teljes story. Meg amúgy nehéz lenne kalózfelvételt csinálni? Kalóz felvételt nem ígérek, de a történetet majd leírom - természetesen spoiler mögött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. Te kint leszel a Celebrationon? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. Azért is írtam, hogy én már túl leszek az első két részen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. Jó, de én akkor valamiért abban a tudatban voltam, hogy mi is megkapjuk a részeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 5. Ody! Lassan-lassan lesz időd a maradék 3 guide-ra a 2. évadhoz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 5. A héten megcsinálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 5. Szuper! Csak eszembe jutott, hogy jobb áttekinteni az egészet a házi díjátadó előtt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 5. Volt eszembe nekem is, szóval nincs elfelejtve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. 3:40től van egy clip a 3.évadból. Ezra nagyon csinos. http://youtube.com/watch?v=Qe3LSQiMJUk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Mintha meg is nyúlt volna az öcskös. Hosszabb jobban tetszett. De esse rossz ezzel így férfiasabb lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. (szerkesztve) Aztaa. Sejtettem, hogy Ezra levágja a haját, meg hogy zöld fénykardja lesz. Ha már keresztvasas kardot nem mertek neki adni, legalább a színét. Jobb egyébként rövidebb hajjal. De hozzá kell majd szokni. Ha csak ennyit kaptunk volna a Celebration-on, már ki lettem volna békülve. Egy hétig. Szerkesztve: 2016. Július 13. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. A DL-44-es befigyel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Rendesen bekeményített a kis srác utolsó megjelenése óta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Ezra nagyon durván néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. (szerkesztve) Ez pozitív vagy negatív megitélés nálad? Szerkesztve: 2016. Július 13. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Jól megadja a módját ez a "Hidas" gyerek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Szokni kell majd.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Többször megnézve Ezra Starkillerre emlékeztet ezzel a hajjal a TFU-ból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. És a vívóstílusa..és az újabb egyedi kardhang? Tetszik. Egyre jobban. Ezra már nem gyerek többé! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Ez nagyon jó. Ezra tényleg Starkiller-es, ahogy Kananból Kotát csinálnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Ez nagyon jó. Ezra tényleg Starkiller-es, ahogy Kananból Kotát csinálnak. Kanan hasonlósága Kotával már a legelső epizódnál feltűnt. Ezzel a rövid hajjal Ezra valóban Starkiller-re emlékeztet, de a vakmerősége inkább Anakinhoz hasonlít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. A Rebels 3. évados panel szombaton 4-től lesz ami nálunk 5 órát jelent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. F@xa. Remélem a Rogue One hamarabb lesz legalább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Ezre veheti Kanan szerepét? Nagyon jól nyomja már a karddal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. (szerkesztve) Szerintem igen, nekem is az jutott eszembe, hogy már olyan, mint Kanan az első évadban volt, sőt, jobb. Láthatóan többet "ugrál", pörög. Kanan nem sokat "pörgött" a levegőben. Lehet elkezdeni komolyabbra venni a kölyköt a csávót. Szerintem itt már 16 éves legalább. 14 éves volt amikor megismertük, a 15. szülinapján sem volt változás a külsejét illetően, ideje volt. A 4. évadban (ha lesz!!) már lehet borostás lesz (vagy kecskeszakálla, mint Kanan-nak). Na azt lesz nehéz megszokni. Szerkesztve: 2016. Július 14. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Jobb kérdés, hogy hol van Kanan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.