csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 29. (szerkesztve) Sejtettem, hogy pótolva lesz! A név biztos marad? Szerkesztve: 2016. Szeptember 29. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kira Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 29. Hát azt mondjuk nem tudom, a hír szerint igen, bár konkrétan nem emelik ki, hogy marad a név és forrást se adtak a makingstarwars-osok a Lego kollekcióhoz, így még azt se tudom, hogy például a dobozon ez a név szerepel-e. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 29. Hát azt mondjuk nem tudom, a hír szerint igen, bár konkrétan nem emelik ki, hogy marad a név és forrást se adtak a makingstarwars-osok a Lego kollekcióhoz, így még azt se tudom, hogy például a dobozon ez a név szerepel-e. Pedig megnézném a szetteket, de sehol sem találok belőlük.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 29. Sejtettem, hogy pótolva lesz! A név biztos marad? Nagyon sajnálom. Ez olyan mintha lecserélték volna egy újabb szériára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Nagyon sajnálom. Ez olyan mintha lecserélték volna egy újabb szériára. Lehetne legalább új a neve: valami "szellemes". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Mondjuk Wraith, vagy Spirit, Haunt, Spook. Bár a Wratih talán túl fenyegető a jófiúknak, a Spook meg kicsit viccesen hangzik. A Spirit vagy a Haunt viszont nem lenne rossz. A Spirit lenne talán a legjobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kira Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Lehetne rögtön Spock is Amúgy se a név számít, legalábbis egy kis semmi hajónál... még ha a Ghost veszett volna azt mondom oké... bár valahogy ahhoz sem sikerült a 2 és fél év alatt kötődnöm. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Mondjuk Wraith, vagy Spirit, Haunt, Spook. Bár a Wratih talán túl fenyegető a jófiúknak, a Spook meg kicsit viccesen hangzik. A Spirit vagy a Haunt viszont nem lenne rossz. A Spirit lenne talán a legjobb. Nekem is a Spirit ugrott be. De még Phantom II is inkább legyen, mint Phantom, vagy New Phantom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Phantom B Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. (szerkesztve) Phantom B "(Rolls Royce) Phantom 2! És még a színe is tetszik!" Szerkesztve: 2016. Szeptember 30. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Nekem a Spirit a legszimpatikusabb az alábbi lehetőségek közül. Vagy ha az új röpcsi egy felturbózott változat lenne akkor lehetne a neve Phantom Ace vagyis Fantom Ász. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Hát a héten sem kapkodják el az előzetes guide-ját a résznek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. De az előző rész guide-ját sem kapkodták el, valamikor hétfőn lett teljes. Ellustult ez a banda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. De az előző rész guide-ját sem kapkodták el, valamikor hétfőn lett teljes. Ellustult ez a banda. El. Fel kell venniük a fonalat. A guide kép miatt tudom, hogy guide nem teljes változata általában szerdán felkerült, ha volt azon a hétvégén új epizód. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Egyébként holnap lehet számítani arra, hogy már este elérhető lesz az epizód, vagy a múlt heti az csak egy különleges alkalom volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Egyébként holnap lehet számítani arra, hogy már este elérhető lesz az epizód, vagy a múlt heti az csak egy különleges alkalom volt? Szerintem elképzelhető, hog ugyanúgy lesz, de én megvárom a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Egyébként holnap lehet számítani arra, hogy már este elérhető lesz az epizód, vagy a múlt heti az csak egy különleges alkalom volt? Ha jól emlékszem, az előző évadnál is ez volt az évadzárót kivéve, mindegyik rész fent volt már este a kisscartoon-on. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Mert a Disney közzéteszi a saját online videótékájában még a vetítést megelőző napon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kira Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. (szerkesztve) Már fent is van: http://kisscartoon.me/Cartoon/Star-Wars-Rebels-Season-3/Episode-2?id=71805 Szerkesztve: 2016. Október 1. - Kira Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Ejha! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. (szerkesztve) Nekem nem indul el. :/ Kira. Be tudnád a jövőben ágyazni a linkeket? Mondjuk így (Meg a videókat/képeket) mert egy kicsit idegesítő. Szerkesztve: 2016. Október 1. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. (szerkesztve) Úgylátszik Maul nagyon hajt a Kenobival való visszavágóra. Csak nehogy a Ghost csapata is tegyen egy tatooine-i kitérőt Szerkesztve: 2016. Október 1. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. A részről már lehet írni a saját topikjában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Itt egy torrent link angol felirattal. https://rarbg.to/torrent/k5gewh3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Megszülethetett az epizód guide-képe is: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Köszi csoli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Köszi csoli! Szívesen! Nincs fehér széle! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 2. Megérkezett a WEB-DL verzió is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 2. Köszi! Bár még az előző részt se láttam, ma biztos sort kerítek rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 2. Köszi! Bár még az előző részt se láttam, ma biztos sort kerítek rá. Hm.. Egy egyórás szezonnyitás?! Nem is rossz ötlet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.