Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hát azt mondjuk nem tudom, a hír szerint igen, bár konkrétan nem emelik ki, hogy marad a név és forrást se adtak a makingstarwars-osok a Lego kollekcióhoz, így még azt se tudom, hogy például a dobozon ez a név szerepel-e.

Hozzászólás ideje:

Hát azt mondjuk nem tudom, a hír szerint igen, bár konkrétan nem emelik ki, hogy marad a név és forrást se adtak a makingstarwars-osok a Lego kollekcióhoz, így még azt se tudom, hogy például a dobozon ez a név szerepel-e.

Pedig megnézném a szetteket, de sehol sem találok belőlük..

Hozzászólás ideje:

Mondjuk Wraith, vagy Spirit, Haunt, Spook. Bár a Wratih talán túl fenyegető a jófiúknak, a Spook meg kicsit viccesen hangzik. A Spirit vagy a Haunt viszont nem lenne rossz. A Spirit lenne talán a legjobb.

Hozzászólás ideje:

Lehetne rögtön Spock is :P:D Amúgy se a név számít, legalábbis egy kis semmi hajónál... még ha a Ghost veszett volna azt mondom oké... bár valahogy ahhoz sem sikerült a 2 és fél év alatt kötődnöm. :S

Hozzászólás ideje:

Mondjuk Wraith, vagy Spirit, Haunt, Spook. Bár a Wratih talán túl fenyegető a jófiúknak, a Spook meg kicsit viccesen hangzik. A Spirit vagy a Haunt viszont nem lenne rossz. A Spirit lenne talán a legjobb.

Nekem is a Spirit ugrott be. De még Phantom II is inkább legyen, mint Phantom, vagy New Phantom.

Hozzászólás ideje:

Nekem a Spirit a legszimpatikusabb az alábbi lehetőségek közül.

Vagy ha az új röpcsi egy felturbózott változat lenne akkor lehetne a neve Phantom Ace vagyis Fantom Ász. :lol:

Hozzászólás ideje:

De az előző rész guide-ját sem kapkodták el, valamikor hétfőn lett teljes. Ellustult ez a banda.

El. Fel kell venniük a fonalat. A guide kép miatt tudom, hogy guide nem teljes változata általában szerdán felkerült, ha volt azon a hétvégén új epizód.

Hozzászólás ideje:

Egyébként holnap lehet számítani arra, hogy már este elérhető lesz az epizód, vagy a múlt heti az csak egy különleges alkalom volt?

Hozzászólás ideje:

Egyébként holnap lehet számítani arra, hogy már este elérhető lesz az epizód, vagy a múlt heti az csak egy különleges alkalom volt?

Szerintem elképzelhető, hog ugyanúgy lesz, de én megvárom a feliratot!

Hozzászólás ideje:

Ha jól emlékszem, az előző évadnál is ez volt az évadzárót kivéve, mindegyik rész fent volt már este a kisscartoon-on.

Hozzászólás ideje:

Nekem nem indul el. :/

Kira. Be tudnád a jövőben ágyazni a linkeket? Mondjuk így (Meg a videókat/képeket) mert egy kicsit idegesítő. :D

Szerkesztve: - Rajmesz

Hozzászólás ideje:

Úgylátszik Maul nagyon hajt a Kenobival való visszavágóra. Csak nehogy a Ghost csapata is tegyen egy tatooine-i kitérőt :D:para:

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.