Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. Remek sorozat volt. Nekem hiányozni fog. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. (szerkesztve) Már megint kezdi Filoni húzni a rajongók agyát. Pont egy ilyen képet kellett rajzolni? Ami kvázi nem is a Rebelsből van annak ellenére hogy a Rebelsről emlékezik meg. Szerkesztve: 2019. Március 6. - Fulcrum Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. Direkt beleírta, hogy ez nem egy új sorozat lesz. Ahogy nézem ez Ahsoka és Sabine. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. Az ördög nem alszik. Filoni-nak meg már azt se hiszem el amit kérdez. Sztem okkal választotta őket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. Főleg úgy, hogy sokan vevők lennének egy ilyen sorozatra, köztük én is. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. Hozzászólás ideje: 2019. Március 6. Én is szeretném még látni Ahsokát, Sabine-t, Ezrát és Thrawn-t is! 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. A sorozat kapcsán számítotok valami meglepetésre? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A sorozat kapcsán számítotok valami meglepetésre? Én max egy könyvre és képregényre. Nagy dologra nem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Pedig lehetne alakítani valamit. A vége cliffhanger. Meglepetést szimatolok. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Én amire számítok: - megemlékezés - esetleg néhány törölt jelenet/történetszál megmutatása/elmondása - Q&A - talán egy képregény és egy könyv, amely a Rebelshez köthető lesz majd - legyen az egy előzmény vagy éppen a végén lévő cliffhanger folytatása De várom a panelt. Remélem valamit mégis bejelentenek! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Egy új animációs sorozat Ahsoka és Sabine főszereplésével? Esetleg a kis Jacen Syndulláról valami. Jó lenne, bár szerintem se valószínű. Remélem tévedek. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Őszintén. Nem sok értelme van egy csupán nosztalgiázós panelnak. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Ha követik a tavalyi TCW megemlékezést, akkor lesz öröm... remélem. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Nem adják élőben a Rebels panelt? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Szerintem felvételről fogják. Amúgy már elkezdődött. Filoni, Vanessa, Taylor és Tiya van a színpadon! 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Storyboard 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. - Filoni elmondta a közönségnek, hogy a Rebelsnek vége. Ez az első az animációs sorozatok között, aminek megadatott a finálé. - Filoni Kanan és Hera kapcsolatát magyarázza: már a kezdetektől elhintett apróságokat, a sorozat elejétől elvolt ez tervezve. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. - Freedie hajthatatlan volt Kanan halálával kapcsolatban és segített Filonit néhány karakterpillanatért. - Tiya tudta egyedül a Rebels epilógusát, amikor a szinkront csinálta - Ezra sorsát, Jacen Syndullát, stb. - Filoni szerint Sabine volt a Rebels másik főhőse - Ezra ellentéte. - "A történet szórakoztató része elképzelni, hogy mi történt." - Dave Filoni. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Filoni white board -ra rajzolt magyarázata a Világok közti világra. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. (szerkesztve) Sabine storyboards. Twilight of the Apprentice storyboards. Szerkesztve: 2019. Április 13. - Bence1997 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. The Art of Rebels könyv borítója! 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Köszi a közvetítést! Már akkor elhasalt a meglepetés jóslatom amikor nem volt róla élő közvetítés. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Még lehet belőle valami. Nem volt semmi olyan, hogy ennyi volt, meg ilyenek. A Rebels könyv volt az utolsó. Talán valamit elmondtak, amit nem közölhetnek twitteren az emberek. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. 54 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Köszi a közvetítést! Már akkor elhasalt a meglepetés jóslatom amikor nem volt róla élő közvetítés. Na most meglátjuk, hogy mi volt a vége. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 17. Hozzászólás ideje: 2019. Október 17. Art of Rebels könyv. Ide azonnal! 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 1. Hozzászólás ideje: 2019. November 1. Egy videó arról, hogy hányfajta hajó szerepel a sorozatban. Tippelni ér. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 1. Hozzászólás ideje: 2019. November 1. Negyvenre tippeltem. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 2. Hozzászólás ideje: 2019. November 2. Most megy az Rtl Spike-on a Rebels. Minden szombat és vasárnap leadnak belőle 4 részt. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Japánban manga adaptáció indul a sorozatnak. https://www.facebook.com/groups/starwarsmythbusters/permalink/2185806378185641/?sfnsn=mo 1 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. November 27. Hozzászólás ideje: 2019. November 27. Be kell vallanom eleinte teljesen ignoráltam a sorozatot, gagyinak tartottam, meg gyerekesnek. Kb. a 2. évad vége fele volt mikor én elkezdtem nézni, természetesen az első évadot, mert érdekelt, hogy itt van Darth Vader, klónok... 1.évad: Szerintem ez a leggyerekesebb a 4 évad közül, de ezzel is már elvoltam. A Ghost legénysége és maga a Ghost is lenyűgözött, a wookiek kinézete már nem annyira. A karakter modellekkel kellett egy kis idő míg megbarátkoztam, de az évad második felére egyértelműen sikerült, sőt itt már maga Rebels is nagyon elkapott a Grand Inquisitor jó ellenség volt a főhőseinknek, habár volt egy még jobb Grand... 2.évad: Na itt már az elejétől fogva tetszett az évad, leszámítva azt a néhány filler részt. Kezdeném a lázadással a főnix osztag tetszett, nem volt sok hajójuk, katonájuk, utánpótlásuk, főleg hogy ott volt Vader, (gyakorlatilag egymaga küldte haza a főnix sejtet) a hordozót meg a birodalomtól lopták el, arra nem emlékszek, hogy ebben az évadban történt. Aztán ott voltak a klónok ez a két rész is nagyon bejött, tetszett Kanan bizonytalansága feléjük, de ugye érthető. Itt volt az egyik kedvenc mellékszereplőm Hondo Ohnaka aki egy vagány weequay kalóz. Kallus és Zeb része is nagyon ott volt, mindenképpen az évad egyik legjobbja volt. A finálé, én ide számítom a Shroud of Darkness című részt, mert atom jó volt, de az igazi finálé jöjjön a Twilight of the Apprentice, én itt csak Ahsoka vs. Vaderről fogok írni. Szerintem ez a legjobb animációs fénykard párbaj: a látvány és érzelem együttesen dominálja kettejük harcát a helyszín Malachor, pedig megadja azt a különleges atmoszférát, hogy minden összeálljon, és akkor még ott van a zene szerintem ott az a zene, még az Ep9-ben is megállná a helyét. 3.évad: És itt van az emlegetett Grand Admiral Thrawn, aki szerintem viszi a hátán az évadot. A lázadás is megalakul, Kallusból jó fiú lesz, Maul vs Obi-Wan, Mandaloriak. És egy részt ki szeretnék emelni külön, nem a kedvencem, de top 10-es, sőt még talán annál is jobb: An Inside Man szerintem egy kiváló rész. 4.évad: Nagyon sok RO és ANH utalás. Yavini bázis, X szárnyú, Kyber kristály a halálcsillaghoz, Death Trooper, Kanan Jarrus halála, Loth farkasok, misztikum , a Wolves and a Door, illetve a World Between Worlds, pedig egyértelműen a kedvenc epizódjaim a 4.évadban. Tudom sok dolgot kihagytam, de nem a részeket akartam kielemezni ez csupán egy vélemény a Rebels című animációs sorozatról, meg nem kell valamit elítélni, hanem meg is lehet nézni. 3 3 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.