Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A joviális író-producer–rendező-animátor, akinek szinte már ránőtt egy cowboykalap a fejére (nemcsak hogy minden werkfotóhoz, kisfilmhez és nyilvános szerepléshez felveszi, de a Lucasfilm-irodában is mindig rajta van), gyerekkora óta Star Wars-rajongó.

Ebben van valami, mert amikor a CEII-n voltunk kalap nélkül szabadon sétálgathatott a tömegben, ugyanis senki sem ismerte fel. Emlékszem egyszer ott sétált el mellettünk, és mire felocsúdtunk, hogy ő az, már se híre se hamva nem volt :D

Hozzászólás ideje:

Azt olvasom, hogy a harmadik részt a Fighter Flight-ot kifejezetten nagy durranásnak szánják és a sajtó képviselői már láthatták is. Elvileg azért mutatták meg nekik, hogy lássák mit tud a sorozat. Ugyanakkor látva pár második részes spoilert ott se fogunk unatkozni. Sőt pusztán a leírások alapján úgy tűnik, hogy meglepően sok mindent raktak bele.

Hozzászólás ideje:

A MakingStarWars-on van egy spoileres kritika a második részről (Droids in Distress) és ott például utal rá az író, hogy látta a hármas részt is ami eddig egyértelmű kedvenc nála. Szerencsére abból a részből nem lő le semmit csak hogy nem egy átlag epizód és már a második részben lesznek események, amik felvezetik és még hatásosabbá teszik az ottani történéseket.

Hozzászólás ideje:

Most az jutott eszembe ,hogy milyen durva lenne ha a vege fele meg valahogy ok segitenenek Leiaeknak a Halalcsillag tervrajzok lenyulasaban.Komoly volna. :P

Ez tenyleg hihetetlen,hogy mindig,mindenhol ott vagyunk!!! 8)

Szerkesztve: - ZoliZoltán

Hozzászólás ideje:

Most az jutott eszembe ,hogy milyen durva lenne ha a vege fele meg valahogy ok segitenenek Leiaeknak a Halalcsillag tervrajzok lenyulasaban.Komoly volna. :P

Biztos vagyok benne, hogy ilyen szintű ziccereket nem fognak kihagyni. Borítékolom, hogy Ők maguk fogják ellopni, elvégre Leia hercegnő inkább politikai szereplőnek tűnik a Yavini csata előtt, mint tevékeny lázadónak. Ahogy Obi-wan üzenete megágyaz az egésznek az első részben, úgy tuti, hogy ez a mozzanat fogja a takarót ráhúzni a vége felé. -de szépen mondtam.. :hehe:

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Megnyitottam a Droids in Distress topicját és átdobtam oda a hozzászólásokat, így mostantól lehet ott beszélgetni róla. Amúgy istencsászár epizód volt.

Köszi, már épp kérni akartam! ;)

Hozzászólás ideje:

Vajon minden epizód korábban fog kiszivárogni a prémium Disney felhasználóknak, vagy az eddigiek csak a premierláz miatti kivételes esetek voltak?

Jó kérdés. Talán a rájönnek, hogy prémiumosok miatt mindenkié is egyben a kiváltság.

Hozzászólás ideje:

A korábbi elérési út mostanra megpurcant de szerencsére torrcsiről is beszerezhető angol felirattal egy 255 megás 720p-s mp4.

Én innen szereztem be.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Ott nem volt eszemben nézni. Az enyém jmindenesetre jól jöhet azoknak akiknek nincs nmagjuk.

Hozzászólás ideje:

Köszi csoli de én még várok ezzel a guide kép kirakással. Honnan szedték?

Fene tudja! Régen is szinte mindig előzték egy héttel a hivatalos honlapot. Tégla van a rendszerben! :D

Kiváncsi vagyok ez lesz-e!

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Ez baromi jó szám, pláne hogy a Disney-nél nyilván hozzászámolják még azokat is, akik a hivatalos app-jukon keresztül, online nézték. Nyilván ez a következő részre esni fog. A lényeg hogy ne túl sokat és utána pár részen belül kezdjen el erősödni.

A Droids in Distress-nek csak annyi főcíme volt, mint a pilot-nak. Csak feltűnik a Rebels kiírás és kész.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.