Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Hiányzik a The Throne Room/End Title az epIV-ből. :D

Hehe, ez az én hibám volt.Már javítva :D

Van másik hiba is.

Hozzászólás ideje:

Mivel nem otthon vagyok, nem tudom megnézni a cdket, de így felületesen átnézve feltűnt a TESB-en az utolsó szám, a Yoda vs. Obi-Wan. Ilyen mintha nem lenne a lemezen, a Rebel fleet/End title az utolsó.

És egy helyen (AOTC) Padmé neve rosszul van írva, de ez csak helyesírás :D

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
Mivel nem otthon vagyok, nem tudom megnézni a cdket, de így felületesen átnézve feltűnt a TESB-en az utolsó szám, a Yoda vs. Obi-Wan. Ilyen mintha nem lenne a lemezen, a Rebel fleet/End title az utolsó.

És egy helyen (AOTC) Padmé neve rosszul van írva, de ez csak helyesírás :D

Kapsz egy rekesz limonádét MissKarrde :D !!!

Hozzászólás ideje:

Oh, nagyon-nagyon-nagyon köszönöm Obi1! Tényleg alapos munka :( Nos ideje mindet leszedni ami még nincs meg, CoD II videót akarok rájuk vágni!!! :)

Szerkesztve: - Forceuser

• 1 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Tud valaki arról hogy megjelent-e az EP3 zenéjéhez valamilyen plusz album?

Most szedtem le és hallgattam meg egy kábé 75 perces valamit és nemtom hogy hiteles-e.

Rajta van hogy Obi elmegy az Utapaura, megérkezik az Utapaura, Bogán lovagol, Grivivel vív aztán száguldoznak meg verekszenek, Ani elmondja az igazat Palpiról, Ani elindul Palpihoz mielőtt Mace-ék megérkeznek oda, Palpi kiadja a parancsot Ani/Vadernek, Ani-Obi és Yoda-Palpi vív és a végén a "Duel of the Fates" szól aztán az jön hogy Yoda leesik meg még ilyen-olyan apróságok.

Vannak még rajta számok a hivatalos albumról és néhány szám nincs rajta ami amazon rajta van.

Hozzászólás ideje:

Neten lehet találni bővebb verziókat, amiről ügyesen, (vagy kevésbé ügyesen, itt simán hallatszik a párbeszéd.) le va keverve a zaj és a beszéd.

Vannak jó változatok, amik még élvezetesen hallgathatók.

Feltételezem ilyenre akatál.

Hozzászólás ideje:

Így már világos. :D

Reméljük hogy egyszer kiadnak egy duplalemezes EP2 és 3 albumot ha már a többihez van. :P

• 10 hónappal később...
  • 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
Fehérvárra mostanában nem megyek, de a reményt visszaadtad, hogy még előfordulhatnak ezek a lemezek a boltokban. :) Majd figyelem a kínálatot.

A pécsi MM-ben is van (két hete még volt) még a régi trilógia zenéjéből 1 db. Részenként egy CD valami papír tokkal egybe csomagolva. Ez gondolom az lehet amit Dzséjt is írt. Az árára nem emlékszem, de valami ~5000 +- 1000. Három CD-ért ez nem rossz. Szóval érdemes megnézni a legközelebbi MM-ben.

Hozzászólás ideje:

Ez nekem is kéne :P

Kicsit olyan, mint az esernyő-törvény: ha megvan, vagy nem kell, mindenhol találkozol vele, ha nincs meg, sehol sem találod. :)

Három CD-ért ez nem rossz.

6 CD. :P

Bár ha 5 év múlva a 'Music of Star Wars' lesz 8 rugó, akkor...

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:
6 CD. :)

Ahogy én néztem ez csak egy-egy CD-s verzió. Délután megnézem. A dupla CD-s, egész trilógiás kiadást én még nem láttam egyben, de lehet neked van igazad.

Szerkesztve: - Llew

Hozzászólás ideje:
Ahogy én néztem ez csak egy-egy CD-s verzió. Délután megnézem. A dupla CD-s, egész trilógiás kiadást én még nem láttam egyben, de lehet neked van igazad.

Mivel - elvben/tudtom szerint - nincs olyan, hogy 1 CD-s trilogy kiadás, így csakis 2 CD-sek lehetnek. Legalábbis a 2004 előtti kiadás is 2 CD-s volt, az SE kiadás is az volt (s ha jól tudom, az az előtti is az volt - bár lehet, hogy ez előtt már nem volt? -, utoljára egylemezes a bakelit kiadás volt).

Hozzászólás ideje:
utoljára egylemezes a bakelit kiadás volt).

Jelent meg 1 CD-s is 85-ben. :)

De igazad van!

Hozzászólás ideje:

Nekem a dupla cd-s trilógiás van meg egybecsomagolva, 6 cd, 2005-ben vettem, és akkor volt valami 12-14 ezer körül. Az ár alapján is szimpla lehet a lentebb írt.

Hozzászólás ideje:
Nekem a dupla cd-s trilógiás van meg egybecsomagolva, 6 cd, 2005-ben vettem, és akkor volt valami 12-14 ezer körül. Az ár alapján is szimpla lehet a lentebb írt.

Az ár alapján lehet a trilogy kiadás, ami neked is megvan. Én tavaly előtt vettem az ep1-el egybekötve, és úgy ketült 8-ba. 6000 volt a trilogy, kettő az ep1.

Hozzászólás ideje:
Ha látjátok valahol ennyiért, szóljatok! Köszi!

Tegnap bementem a pécsi MM-ben megnézni a CD-t. Még meg van. 3690 Ft. Nagyon baráti ár. Nem találtam rajta semmit, amiből kiderült volna, hogy dupla, vagy szimpla, és a fóliát nem akartam róla letépni. :roll: Szörke trilógiás papír tokban van, mint a DVD-k. Ha ez dupla kiadás ennyi pénzért, akkor elmehetnek a francba. Az amazonnál is ~8700 Ft. Nekem a dupla lemezes kiadások vannak meg, de még egyesével nem trilógiás kiadásban kerültek ~5000/db-ba.

Hozzászólás ideje:
Tegnap bementem a pécsi MM-ben megnézni a CD-t. Még meg van. 3690 Ft. Nagyon baráti ár. Nem találtam rajta semmit, amiből kiderült volna, hogy dupla, vagy szimpla, és a fóliát nem akartam róla letépni. :P Szörke trilógiás papír tokban van, mint a DVD-k. Ha ez dupla kiadás ennyi pénzért, akkor elmehetnek a francba. Az amazonnál is ~8700 Ft. Nekem a dupla lemezes kiadások vannak meg, de még egyesével nem trilógiás kiadásban kerültek ~5000/db-ba.

Pécs meg pont nem jó. :roll::D Pest, Szekszárd, Balaton környéke lenne a jó, de... :D

Egyébként nagyon köszi!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.