Hozzászólás ideje: 2006. Április 12.19 éve Szerző De melyik film? Nekem már van sejtésem. Egyébként eddig tíz listát kaptam, és a törzsfórumosok jó része még nem is szavazott.
Hozzászólás ideje: 2006. Április 12.19 éve Ez jó hír! Még én sem küldtem el Majd ha visszajövök utazásból Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Április 12.19 éve Lucas bácsi ep4 forgkönyve bekerült az írók céhe legjobb 101 forgkönyve közé. Gratuláció!
Hozzászólás ideje: 2006. Április 13.19 éve Lucas bácsi ep4 forgkönyve bekerült az írók céhe legjobb 101 forgkönyve közé.
Hozzászólás ideje: 2006. Április 14.19 éve Nekem már van sejtésem. Egyébként eddig tíz listát kaptam, és a törzsfórumosok jó része még nem is szavazott. Kik azok?
Hozzászólás ideje: 2006. Április 14.19 éve 68. lett Gratula neki ja, ebből is látszik hogy minden nézőpont kérdése, kíváncsi lennék a többi helyezettre..
Hozzászólás ideje: 2006. Április 14.19 éve ja, ebből is látszik hogy minden nézőpont kérdése, kíváncsi lennék a többi helyezettre.. Origo filmklubon ott van az egész lista. Casablanca lett az első, aztán a Keresztapa, és egy csomó más klasszikus végzett elől. Van egy Indy film is a 100-ban. Érdekes lista Szerkesztve: 2006. Április 14.19 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2006. Április 26.19 éve 2006 MTV Movie Awards is meghirdette a jelöltjeit. Kedvencünk 3 kategóriában versenyez: Legjobb gonosz (Hayden), legjobb hős (Ewan) és legjobb harc (Anakin vs Obi-Wan). Fenti linken leht szavazni, akárhányszor. Hajrá
Hozzászólás ideje: 2006. Április 26.19 éve A DVDExtra dijaknak én is megörültem Az MTV Movie Awards-on pedig letettem az első voksot
Hozzászólás ideje: 2006. Április 27.19 éve Csatlakozom az előttem szólóhoz Gratula ROTS dvd És várjuk az MTV-s szavazás eredményét (tegnap reggel szavaztam rá)
Hozzászólás ideje: 2006. Április 27.19 éve Szerző A DVD Extra Díj 2006: a nyertesekÖröm végigolvasni Remek, remek! És ez is közönség díj, ami nagyot dob az értékén!
Hozzászólás ideje: 2006. Május 5.19 éve Nemtudom, voltak e: SATURN AWARD: Best Science Fiction Film: STAR WARS: EPISODE III: REVENGE OF THE SITH Best Music: JOHN WILLIAMS (Star Wars: Episode III ? Revenge of the Sith) Best Video Game Release (Science Fiction): STAR WARS BATTLEFRONT II A tízből csak ennyit gyűjtött...
Hozzászólás ideje: 2006. Május 5.19 éve Hát nem sok, viszont a legjobb sci-fi film dija tényleg nagyon szép, akárcsak Williams győzelme! (viszont a King Kong tarolása fölött továbbra is csak csoválom a fejem)
Hozzászólás ideje: 2006. Május 5.19 éve Szerző A sok jelölésből csak három? Nem baj! Ezek is nagyon szépek, főleg a legjobb sci-fi díja értékes!!
Hozzászólás ideje: 2006. Május 5.19 éve (viszont a King Kong tarolása fölött továbbra is csak csoválom a fejem) Ne csóváld. Szegény gorillának is kellett valami, ha már a népszerűsége alacsony...
Hozzászólás ideje: 2006. Május 5.19 éve Szép ez a két (vagyis három) díj, a gorilla meg le van.... A SW-nak meg
Hozzászólás ideje: 2006. Május 5.19 éve Tényleg gratula a sitheknek(és a bf-nek)! De a többinél cinkelés történt...
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve Szerző A ROTS egy halom díjat nyert, egy bizonyos "Aranyfénykard" gálán.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve A ROTS egy halom díjat nyert, egy bizonyos "Aranyfénykard" gálán. Azt mondják közel s távol ez a legnivosabb dij... ugyhogy gratula Szerkesztve: 2006. Május 18.19 éve - Bomarr
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve A ROTS egy halom díjat nyert, egy bizonyos "Aranyfénykard" gálán. És mellesleg BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! Megérdemli! a ROTS örök!!!
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve A ROTS egy halom díjat nyert, egy bizonyos "Aranyfénykard" gálán. Megérdemelte!
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve A ROTS egy halom díjat nyert, egy bizonyos "Aranyfénykard" gálán. Szintén grat És az egy éves születésnap alkalmából is
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.