Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Nah, ablakok tárva nyitva, lassan hűl a lakás. Ma este most már többet kéne aludni mint két óra. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Frenkie: aki a Balatonon van, nem hiszem, hogy hóra vágyik... vagy hideg frontra... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Frenkie: aki a Balatonon van, nem hiszem, hogy hóra vágyik... vagy hideg frontra...Aki nyaral és főleg víz mellett, annak szerintem se hiányzik a hűvös, hideg levegő. Azért mentek nyaralni... Szóval ők szerintem úgy érezhetnek mint frenkie, csak más előjellel. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. A víz még most is biztos meleg, így ha elül ez a nagy szél, akkor még lehet igazi jó strandidő. Egyáltalán nincs hideg egyébként, és nekem ez a légmozgás most kifejeztten jól esik, pedig én igazán szeretem a meleget. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Nah, ablakok tárva nyitva, lassan hűl a lakás. Ma este most már többet kéne aludni mint két óra. Nálam is. Hüljön le minden estére. Tőlem a Baaltonon lehet 38 fok is, csak Pesten maradjon ilyen az idő lehetőleg augusztus végéig. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Nálam is. Hüljön le minden estére. Tőlem a Baaltonon lehet 38 fok is, csak Pesten maradjon ilyen az idő lehetőleg augusztus végéig. Lesz itt még 40 fok. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Nálam is. Hüljön le minden estére. Tőlem a Baaltonon lehet 38 fok is, csak Pesten maradjon ilyen az idő lehetőleg augusztus végéig. Augusztusra még egy hét kánikulát rendelnék... vinném gyereket strandolni:) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Én is szeretnék akkor egy hét meleget Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Én is kérnék!Jöhet ide is! Éljen az 50 fok. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Hozzánk most jött vissza az áram. A vihar (kb 11) után egy fél óráig volt aztán hirtelen elszállt. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Kaptatok mindannyian egy hetet. Enyi elég legyen idén. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Ők valószínűleg nem. Igaz, nekünk nem kell a hó, jól írod Dehogynem, hisz ők is szeretnek aludni. Azért a nagy víz mellett mégis más, itt éjszakára viszonylag lehűl a levegő, elviselhetőbb, mint mondjuk városban Vihar nem volt, délelőtt még strandoltunk egyet. Most meg reménykedem, hogy nem lesz eső, mivel nem hoztam cipőt, csak szandált, szóval nem kéne esnie Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Kaptatok mindannyian egy hetet. Enyi elég legyen idén. Egyetértek. Aki akart vagy szeretett volna nyaralni ( micsoda luxusigények manapság :D ) az megtehette. Most már legyen hűsi, húsz fok körüli idő :D Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Egyetértek. Aki akart vagy szeretett volna nyaralni ( micsoda luxusigények manapság :D ) az megtehette. Strandot írtam, nem nyaralást! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Egyetértek. Aki akart vagy szeretett volna nyaralni ( micsoda luxusigények manapság ) az megtehette. Most már legyen hűsi, húsz fok körüli idő Legyünk azért nagylelküek. 25 fox max, persze októberben már csak 10 decemberben 0 vagy alatta. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Én egy hét Balatont szeretnék, időjárástól függetlenül Apám most jött meg Horvátországból, mutatta a képeket (vagyis a felét, gépre másolás közben merült le a műszer) és most kicsit irigykedős hangulatban vagyok. Pécsről még közel is van a tengerpart, másodunokatesóm jár rendszeresen.... de amivel ezt a mostani hetet töltöttük (lakás berendezése ) az sem rossz dolog. Jövő héten elvileg lekerül a jelzálog róla, akkor aztán teljes hepinesz. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Egyáltalán nincs hideg egyébként Ezt most már visszavonom. Este kardigánt kellett felvennem, ami mégsem járja júliusban. Legyünk azért nagylelküek. 25 fox max, persze októberben már csak 10 decemberben 0 vagy alatta. Ez nekem kb. meg is felelne. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Legyünk azért nagylelküek. 25 fox max, persze októberben már csak 10 decemberben 0 vagy alatta. A Decemberi ajánlat nem tetszik, a fűtésszezon miatt maradhat októberi értéken Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. A Decemberi ajánlat nem tetszik, a fűtésszezon miatt maradhat októberi értéken Megegyeztünk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Isten éltessen Ugraum (bár nem hiszem, hogy olvasod ). Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Boldog születésnapot! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Boldog születésnapot! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Sok Boldog Szülinapot! Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Boldog szülinapot! Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Eső, 16 fok. hihetetlen! Ez nem 10 fokos hülés! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Boldog szülinapot! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Szerintetek az miért van, hogy néhány weboldal miután betöltődik, azonnal átvált valami google keresésre, és nem jön be semmi. Google-analytics -ot ír ki, hogy onnan tölti, de nem jön be semmi. Nagyon idegesítő tud lenni. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. A füled érjen Yodáig! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Boldog Szülinapot! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.