Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Isten éltesse lokatellit! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Nagyon szépen Köszönöm mindenkinek! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Boldog születésnapot Locke_atelli_(A lost-os Locke után)! Élj addig mint Yoda mester! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Boldog szülinapot lokatelli! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Csatlakozom az előttem szólókhoz: boldog születésnapot, lokatelli! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Nem tudja valaki hogy a Maya - A 3D világa című könyvet hol lehet megszerezni e-book formájában? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Csatlakozom: Sok boldog születésnapot az ünnepeltünknek! További élményekben gazdag fórumozást a jövőben is! Donát Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Boldog szülinapot! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Tegnap életemben először írtam cd-t, és jelentem, sikerült Haladok ezekkel a számítógépes dolgokkal, haladok. Nyugi, nem fogok mindent megírni, de ezt még muszáj volt. Legközelebb majd azt, ha végre lesz otthon net Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Legközelebb majd azt, ha végre lesz otthon net Pedig most már jó az idő. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Az igaz Noszogatom tesómat, hogy hívja fel őket, legalább érdeklődés szintjén Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Nekem meg tegnap este omlott össze a rendszerem, el se indult, IO hiba, és már újratelepíteni se tudtam a rendszert a merevlemzre, amúgy is kattogott és hangos volt, azért remélem az adatokat valahogy le tudom olvasni róla. Van egy másik merevlemezem, most arra fogok telepíteni, formázni is kell. Úgy tudom csak 4elsődleges partició lehet, de ez merevlemezenként vagy összesen értendő és logikai particióra ér telepíteni? Azt vettem észre amikor mindkét merevlemez bent volt hogy volt egy partició amit nem lát még a linux sem . Ilyenkor mindik eszembe jut "Sokat tanultál ifjú Dave, de még nem vagy síző" Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Ajaj, részvétem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Vegyél egy új vinyót szisz. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Kissé lemaradva, de én is boldog szülinapot kivánok lokatelli! Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Vegyél egy új vinyót szisz. Van másik, csak elég ratyin particionált az előző tulaj , de legalább hagyott egy rakat filmet és zenét rajta ajándékba... Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Mégegyszer köszönöm mindenkinek, aki miattam koptatta a billentyűzetét. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Én is boldog szülinapot kívánok neked Lokatelli. Szisz: A kattogós vinyónak annyi.Nekem ugyanezt csinálta, visszavittem és ott még meg tudták menteni róla az adatokat, és kaptam egy újat.Maxtor volt? Logikai particióra nyugodtan telepíthesz, nekem is azon volt sokáig egy Win'98.Szerintem egy elsődlegest csinálj rajta, és a többi legyen logikai.Az én 200 GB-os vinyóm így van felosztva. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Én is boldog szülinapot kívánok neked Lokatelli. Szisz: A kattogós vinyónak annyi.Nekem ugyanezt csinálta, visszavittem és ott még meg tudták menteni róla az adatokat, és kaptam egy újat.Maxtor volt? Logikai particióra nyugodtan telepíthesz, nekem is azon volt sokáig egy Win'98.Szerintem egy elsődlegest csinálj rajta, és a többi legyen logikai.Az én 200 GB-os vinyóm így van felosztva. Nahát...tegnap ügyködtem...a 120 gigás vinyót trószáltam particionálni és formázni, kíndos telepítés előtt. Mivel van rajta adat, azt a partíciót kerülgettem, és nem akarta az elejét megformázni, azt írta ki sérült a lemez, és a végére se akart feltelepülni. Fogtam visszatettem a kattogós lemezt és arra tegnap feltelepült. A 4 partícióból kettő hozzáférhető, egy eleve linuxra van formázva azé nem látja, egy meg már régóta nem hozzáférhető. A 120 gigásra most majd linuxot teszek, hátha az megbirkózik a formázás-particionálás feladattal, ja és persze én is. Gyakorlat teszi a tanítványt... Ody! Nagy nehezen be tudtam olvastatni a lemezt, bár egyszer belefagyott és reset-elni kellett, aztán sikerült felraknom, 5 tonna program, meghajtó és codec feltelepítése után, a gépre és azután nem volt gond. Kop-kop. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Ügyes vagy szisz. Menni kellene Tatooinra. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Nahát...tegnap ügyködtem...a 120 gigás vinyót trószáltam particionálni és formázni, kíndos telepítés előtt. Mivel van rajta adat, azt a partíciót kerülgettem, és nem akarta az elejét megformázni, azt írta ki sérült a lemez, és a végére se akart feltelepülni. Fogtam visszatettem a kattogós lemezt és arra tegnap feltelepült. A 4 partícióból kettő hozzáférhető, egy eleve linuxra van formázva azé nem látja, egy meg már régóta nem hozzáférhető. A 120 gigásra most majd linuxot teszek, hátha az megbirkózik a formázás-particionálás feladattal, ja és persze én is. Gyakorlat teszi a tanítványt... Ody! Nagy nehezen be tudtam olvastatni a lemezt, bár egyszer belefagyott és reset-elni kellett, aztán sikerült felraknom, 5 tonna program, meghajtó és codec feltelepítése után, a gépre és azután nem volt gond. Kop-kop. Akkor ez másért kattogott.Örülök, hogy sikerült megoldani. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Hát szerény tudásom mellé társuló óvatos hozzáállásom és némi Szerencse ami kísér engem a gépekkel kapcsolatban...csak a jót látom meg . Néha szidom őket és kínlódom valamin napokig, de alapvetően sokszor volt rá példa, hogy varázslónak éreztem magam, mert fogalmam sincs hogy, de renbehoztam... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Haladunk, haladunk, már van telefonvonalunk mától (tényleg baromi jó ez az ikon) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Haladunk, haladunk, már van telefonvonalunk mától (tényleg baromi jó ez az ikon) Várom az első otthoni bejelentkezésedet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. (szerkesztve) Várom az első otthoni bejelentkezésedet. Helló, itt vagyok Na szóval, működik, de ezt-azt még biztos be kell állítani Kicsit bővebben. Van itthon net, de még ki kell faggatnom öcsémet mindenfélékről. De már van, szóval holnap nem tűnök el két napra Szerkesztve: 2006. Február 16. - MissKarrde Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Gratula Karrde. Örülök, hogy nem lépsz le hétvégére. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Gratula Karrde. Örülök, hogy nem lépsz le hétvégére. Köszönöm szépen, én is örülök neki Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Sok boldog névnapot Donát! Aztán rúgjál be rendesen. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Én is szeretnék ezúton boldog névnapot kívánni Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Boldog névnapot! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.