Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 4. Hozzászólás ideje: 2011. Október 4. A rozmárok sprechelték a new yorkist? Mikor volt a most akkor? Tudtad, hogy reggelire ebéd lesz a vacsora? Bocs, több értelmetlen kérdés most hirtelen nem jut eszembe. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 4. Hozzászólás ideje: 2011. Október 4. Tudna valaki ajánlani egy burkolót aki tud csempét felrakni? Van valakinek ilyen ismerőse? Nekem az egyik rokonom burkoló, de szerintem Pestről kellene szerezni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 4. Hozzászólás ideje: 2011. Október 4. Nekem az egyik rokonom burkoló, de szerintem Pestről kellene szerezni. Köszi, már van egy fazon. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. http://index.hu/tech/2011/10/06/meghalt_steve_jobs/ RIP! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Ezt pedig nagyon érdemes megnézni, meghallgatni. http://www.indavideo.hu/video/Steve_Jobs_stanfordi_beszede Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Nyugodjon békében! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Ezt pedig nagyon érdemes megnézni, meghallgatni. http://www.indavideo.hu/video/Steve_Jobs_stanfordi_beszede Egyik legjobb beszéd amit valaha láttam. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. De nagyon jó ez a beszéd! Nyugodjon békében. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Szgény Jobs...rossz volt arra felkelni hogy első poszt amit megláttam az a BBC-től volt, hogy Steve bácsi meghalt. Nyugodjék békében. Más: Egyik haverom elég komolyan foglalkozik pár éve az amatőr filmezéssel, több on-line sorozatot is csinált már, ez az újnak az . Ismétlem, ez amatőr. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Jobs egy zseni volt. Mindig látta előre mi kell a népnek. Ami ma történik a számtech és mobiliparban az az ő nevéhez fűződik. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Ezt pedig nagyon érdemes megnézni, meghallgatni. http://www.indavideo.hu/video/Steve_Jobs_stanfordi_beszede Nem ismertem korábban, tán csak a nevét hallottam, és ezt most sajnálom. Remek ember lehetett, aki nemcsak alkotni tudott rendkívüli dolgokat, hanem igazán élni is. Pontosabban, a kettő összefügg, nagyon is. Nyugodjék békében. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Nem ismertem korábban, tán csak a nevét hallottam, és ezt most sajnálom. Remek ember lehetett, aki nemcsak alkotni tudott rendkívüli dolgokat, hanem igazán élni is. Pontosabban, a kettő összefügg, nagyon is. Nyugodjék békében. Gyakorlatilag 10 év alatt egy csődközelben lévő céget(Apple), felhozott a világ legértékesebb cégévé(pár hónapja megelőzte értékben a Microsoftot), olyan előrelátó ötletekkel mint az Ipod,Itunes, Iphone, és Ipad. Ez a nem semmi. Én nagyon tiszteltem őt. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Maradandót alkotott, nyugodjon békében! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Egyik legjobb beszéd amit valaha láttam. Szerintem is. Az, amikor több száz friss diplomás előtt arról kezd beszélni, hogy rákot diagnosztizáltak nála... döbbenetes. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Ezt pedig nagyon érdemes megnézni, meghallgatni. http://www.indavideo.hu/video/Steve_Jobs_stanfordi_beszede Tényleg nagyon jó beszéd. És mennyire igaza van. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. (szerkesztve) Kis technikai segítség kellene. Most amikor beléptem MSN-be, a következő üzenet fogadott: Alapból a legfrisebb Flash Player van fent (11.01.) de azért újratelepítettem neki hadd örüljön. De nem, azóta is folyton kiírogatja amikor belépek. Valaki találkozott már ezzel? 2009-es MSN van fent. Szerkesztve: 2011. Október 7. - NorbiLordi Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Én nem találkoztam még ilyen problémával de valószínűnek tartom hogy a 2009-es MSN zavar be. Egy 2011-es MSN telepítése után talán már nem követelőzne többet a kelleténél a Flash-telepítő. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Én nem találkoztam még ilyen problémával de valószínűnek tartom hogy a 2009-es MSN zavar be. Egy 2011-es MSN telepítése után talán már nem követelőzne többet a kelleténél a Flash-telepítő. A 2011-es viszont egy sz*r szerintem, ezért rakom fel mindig a 09-eset. Eddig nem irkált ki ilyet. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. A 2011-es viszont egy sz*r szerintem Nem tudhatom milyen. Évek óta nincs közöm MSN-hez. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Rog megírta a megoldást. A legújabb msn-t kell felrakni. Nekik az az érdekük hogy azt használd, a régieket el fogják lehetetleníteni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Rog megírta a megoldást. A legújabb msn-t kell felrakni. Nekik az az érdekük hogy azt használd, a régieket el fogják lehetetleníteni. Így van. Bár néha az az érzésem, hogy az aktuális verziót is lehetetlen használni. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. 2011-esenél nevet se lehet változtatni, ilyenekért nem váltok át rá, majd megvárom a köv verziót. Naponta két mégse nem ér annyit Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. 2011-esenél nevet se lehet változtatni, ilyenekért nem váltok át rá, majd megvárom a köv verziót. Naponta két mégse nem ér annyit Mondjuk azt, hogy nem lehet nevet változtatni, díjazom. Mocskosul tudom utálni, mikor rám ír valaki, és azt sem tudom ki, aztán régi ismerős, csak megváltoztatta a nevét. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Mondjuk azt, hogy nem lehet nevet változtatni, díjazom. Mocskosul tudom utálni, mikor rám ír valaki, és azt sem tudom ki, aztán régi ismerős, csak megváltoztatta a nevét. MSN címről meglehet ismerni Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. 2011-esenél nevet se lehet változtatni, ilyenekért nem váltok át rá, majd megvárom a köv verziót. Naponta két mégse nem ér annyit A 2011-esnél csak a saját neved nem tudod átírni, az ismerőseidét már olyanra változtatod, amilyenre akarod, ahogy ők is a tiédet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. MSN címről meglehet ismerni Mert én fejben tartok több mint száz MSN címet. Néha még a sajátomon is el kel gondolkodjak. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. A 2011-esnél csak a saját neved nem tudod átírni, az ismerőseidét már olyanra változtatod, amilyenre akarod, ahogy ők is a tiédet. Nem kérhetem meg mind a 100 ismerősömet hogy írják át a nevem Mert én fejben tartok több mint száz MSN címet. Néha még a sajátomon is el kel gondolkodjak. Jól van na Jegyezd meg azokét akik fontosak neked Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Hölgyeim! Kimostam tegnap a függönyeimet és baromira meggyűrődtek. Ki kéne vasalnom őket. Van valami trükk, vagy essek neki a gőzölős vasalóval Szedjem le és vasalódeszkán csináljam, vagy érdemesebb fent hagyni? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Így van. Bár néha az az érzésem, hogy az aktuális verziót is lehetetlen használni. Nekem már a 2009-es is borzalom volt, igaz, azóta leszoktam az msn-ről. Még a régi kb. 2006-ba visszanyúló verzió volt használható. Hölgyeim! Kimostam tegnap a függönyeimet és baromira meggyűrődtek. Ki kéne vasalnom őket. Van valami trükk, vagy essek neki a gőzölős vasalóval Szedjem le és vasalódeszkán csináljam, vagy érdemesebb fent hagyni? Sajnos nem tudok segíteni, még az életben nem vasaltam függönyt Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Mosd ki még egyszer és amint vége a mosóprogramnak tedd fel őket a helyükre (behúzva). Érdemes lehet alákészíteni némi újságpapírt (vagy lavórt, függönytől függően). Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.