Xom Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Boldog szülinapot Karrde.Ne felejtsd el az italt erre a jeles napra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Mindenki augusztusban született? Isten éltessen, Füge! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Termékeny hónap ez az augusztus az biztos. Boldog szülinapot Füge! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Köszi szépen Xom és frenkie (a fene, az ital kimaradt, mert eszembe sem jutott, hogy kéne valamit inni, pedig lett volna , na majd jövőre) És akkor Fügének is boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Sok Boldog Szülinapot Füge! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Sok boldog termésnapot, Füge! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Jobb később mint soha. Nagyon boldog szülinapot MissKarrde. És neked is Boldog születés napot Füge. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Boldog születésnapot Füge! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Isten éltesse Fügét! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Boldog szülinapot Fügének! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. (szerkesztve) Köszi mindenkinek Karrdenak is bolodog szülinapot! (utólag) Szerkesztve: 2007. Augusztus 9. - Darth Füge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Utólag is tökéletes, köszi Derb és Füge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Sok boldog termésnapot, Füge! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Sok boldog termésnapot, Füge! Donát Vagy kikelésnapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. No visszatértem Mallorcáról. Üdvözöllek titeket! És Isten éltesse nagyon sokáig az ünnepelteket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Na, ezért már megérte beírni Örülök, hogy megnevettetelek Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. No visszatértem Mallorcáról. Üdvözöllek titeket! És Isten éltesse nagyon sokáig az ünnepelteket! Jó jel hogy írsz, nem zuhant le a gép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Üdv Coce! Milyen géppel voltatok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. (szerkesztve) Remélem mindkét értelemben leégtetek. Szerkesztve: 2007. Augusztus 9. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Jaja, nem zuhantunk le. Szerencsére viharba se ütköztünk. Odafele nagyon megviselt az út, mert rákapzsultam az összes kajára, kávéra, pijára amit adtak a gépen, és az utolsó 20 percben, mikorra az ereszkedés volt, hát elkezdtek bennem érdekes dolgok alakulni. Szerencsére kézzel fogható eredménye nem lett, csak még az utánna levő egész napon nem mertem semmit enni, mert olyan hányingerem volt. De vettünk egy üveg whiskyt faterral, olcsóbb volt mint itthon, és megiszogattuk kizárólag higéniai elővigyázatosságból az üdülés alatt. Fertőtlenítés mindennek előtt. Hát ezek a spanyol nők kifejezetten csúnyák, a hangjuk meg dörmögősebbek mint az enyém. A sziget gyönyörű volt, majd töltök fel képeket. A gép maga ilyen Boeing nemtudom mi charter járat volt, helyek szempontjából ugy ahogy néztem 30 sor lehetett, és egy sorban 6 ülés volt, 3-3 felosztásban. A Boeing típusszámát holnapra kiderítem. Ja és a stewardess csajok!!!! Hát kocsányon lógtak a szemeim. Bezzeg a fényképező addigra lemerült, pedig csináltam volna egy csoportképet magunkról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Boeing 737/? NG volt az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Köszi, Coce Neked meg üdv újra itthon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Köszi Karrde! Hát Ody, én hiszek neked. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Üdv itthon Coce! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hát Ody, én hiszek neked. Valószínűleg B-737/800 -as volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Dzséjt, köszi! Na utánna néztem, de a per jel mögötti számban nem vagyok biztos, de ahogy nézzem ez a leggyakoribb, szóval nem kizárható, hogy mi is ilyennel voltunk. Egy konkrétumot tudok, a szárny vége ilyen hajlított volt, ha ez segít valamiben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Derbet megint ismétlik az Exitben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Derbet megint ismétlik az Exitben jujj vegye fel valaki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. Ma 63 éves mindenki Palpija! Isten éltesse sokáig, és a füle érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.