Xom Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Boldog születésnapot! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Boldog szülinapot Karrde.Ne felejtsd el az italt erre a jeles napra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Mindenki augusztusban született? Isten éltessen, Füge! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Termékeny hónap ez az augusztus az biztos. Boldog szülinapot Füge! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Köszi szépen Xom és frenkie (a fene, az ital kimaradt, mert eszembe sem jutott, hogy kéne valamit inni, pedig lett volna , na majd jövőre) És akkor Fügének is boldog születésnapot Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Sok Boldog Szülinapot Füge! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Sok boldog termésnapot, Füge! Donát Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Jobb később mint soha. Nagyon boldog szülinapot MissKarrde. És neked is Boldog születés napot Füge. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Boldog születésnapot Füge! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Isten éltesse Fügét! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Boldog szülinapot Fügének! Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. (szerkesztve) Köszi mindenkinek Karrdenak is bolodog szülinapot! (utólag) Szerkesztve: 2007. Augusztus 9. - Darth Füge Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Utólag is tökéletes, köszi Derb és Füge Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Sok boldog termésnapot, Füge! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Sok boldog termésnapot, Füge! Donát Vagy kikelésnapot. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. No visszatértem Mallorcáról. Üdvözöllek titeket! És Isten éltesse nagyon sokáig az ünnepelteket! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Na, ezért már megérte beírni Örülök, hogy megnevettetelek Donát Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. No visszatértem Mallorcáról. Üdvözöllek titeket! És Isten éltesse nagyon sokáig az ünnepelteket! Jó jel hogy írsz, nem zuhant le a gép. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Üdv Coce! Milyen géppel voltatok? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. (szerkesztve) Remélem mindkét értelemben leégtetek. Szerkesztve: 2007. Augusztus 9. - Rog Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Jaja, nem zuhantunk le. Szerencsére viharba se ütköztünk. Odafele nagyon megviselt az út, mert rákapzsultam az összes kajára, kávéra, pijára amit adtak a gépen, és az utolsó 20 percben, mikorra az ereszkedés volt, hát elkezdtek bennem érdekes dolgok alakulni. Szerencsére kézzel fogható eredménye nem lett, csak még az utánna levő egész napon nem mertem semmit enni, mert olyan hányingerem volt. De vettünk egy üveg whiskyt faterral, olcsóbb volt mint itthon, és megiszogattuk kizárólag higéniai elővigyázatosságból az üdülés alatt. Fertőtlenítés mindennek előtt. Hát ezek a spanyol nők kifejezetten csúnyák, a hangjuk meg dörmögősebbek mint az enyém. A sziget gyönyörű volt, majd töltök fel képeket. A gép maga ilyen Boeing nemtudom mi charter járat volt, helyek szempontjából ugy ahogy néztem 30 sor lehetett, és egy sorban 6 ülés volt, 3-3 felosztásban. A Boeing típusszámát holnapra kiderítem. Ja és a stewardess csajok!!!! Hát kocsányon lógtak a szemeim. Bezzeg a fényképező addigra lemerült, pedig csináltam volna egy csoportképet magunkról. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Boeing 737/? NG volt az. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Köszi, Coce Neked meg üdv újra itthon Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Köszi Karrde! Hát Ody, én hiszek neked. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Üdv itthon Coce! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hát Ody, én hiszek neked. Valószínűleg B-737/800 -as volt. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Dzséjt, köszi! Na utánna néztem, de a per jel mögötti számban nem vagyok biztos, de ahogy nézzem ez a leggyakoribb, szóval nem kizárható, hogy mi is ilyennel voltunk. Egy konkrétumot tudok, a szárny vége ilyen hajlított volt, ha ez segít valamiben. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Derbet megint ismétlik az Exitben Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Derbet megint ismétlik az Exitben jujj vegye fel valaki. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. Ma 63 éves mindenki Palpija! Isten éltesse sokáig, és a füle érjen Yodáig! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.